|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Σερραϊκό ροκαφέ τετάρτη 18-9-2013 

18 Σεπ 2013  - Τετάρτη 20:30 Αυτή τη φορά ο καφές μας με ροκ γεύση στου ... MANSTAN Καλαμπάκας 5 , δίπλα στο κτιριο της δημοτικής αστυνομίας Καλαμπάκας 5, Σέρρες 62123 | Χρυσός Οδηγός να σκεφτούμε τις φθινοπωρινές εξορμήσεις με τον ήχο αγαπημένων ροκ τραγουδιών  καλή διασκέδαση!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Σερραϊκό ροκαφέ τετάρτη 18-9-2013 

δινεις αλλη αιγλη στον καφε τις ΜΟΤΟΡΕΣ .,.,.,  καλα να περασεται!!!!!!!!!!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Μέσα καλλιτεχνάραααααααααααααααααα μου!!!!!!!!!!!!!     | 
| 

| |||
| 
 | |||

Καλές ροκες στα φιλαράκια!  Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! | 
| 

| |||
| 
 | |||

Μέσααααααααααααααααα, στο πιο ροκαμπιλάδικο-σουβλακοκαφέ της παρέας.............. ..............................θα ήθελα να είμαι κι εγώ.................  Κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό...........  Να περάσετε  φίλοι μου.............................   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Σερραϊκό ροκαφέ τετάρτη 18-9-2013 Απόσπασμα: 
 ευχαριστούμε Πρόεδρε!  και ποιος σου ειπε οτι μπορεί αν έλειπες???   Απόσπασμα: 
 ευχαριστούμε πολύ!  Απόσπασμα: 
 να ερθεις με το ωραιο σου μοτορι και το ωραιο σου παλληκαρι...που γιορταζε κιολας και να τον χαιρεσαι ! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Σερραϊκό ροκαφέ τετάρτη 18-9-2013 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Σερραϊκό ροκαφέ τετάρτη 18-9-2013 Απόσπασμα: 
 Ρε συ κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτούς τους τρελούς...  Κάπου έχει διαρρεύσει ότι είναι "εύκολοι"...  Γελάνε εύκολα, πίνουν γρήγορα, χορεύουν καλά κ ΠΑΝΩ απ' όλα τα πιρούνια τους "παίρνουν φωτιά".  Θα αναμετρηθούμε κάποια στιγμή οι 10 καλύτεροί σας με τους 5 δικούς μας κ εγώ θα ευλογώ τα αγαθά της Τράπεζας αναφωνώντας την ιστορική ρήση του Μάριου: "Ας είναι ελαφρύ το μακαρόνι που τον σκεπάζει"... (Το πτώμα ήτο κόκκορας κοκκινιστός... Εσείς μπορείτε να βάλετε μακαρόνια-πατάτες ή κ ρυζάκι μην μου αγχώνεστε..)    Παιδιά καλό κ ευλογημένο καφέ κ αφού είναι της ειδικότητάς μου Rock αφιερώνω στα Σερραίικα "λέλουδα" τω κάτωθι άσμα... (Συνδυασμός Rock 'n Roll κ εκκλησιαστικό πνεύμα  )             | 
| 

| |||
| 
 | |||

Παραγγείλτε και ένα φραπέ on the rocks για 'μένα.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

Καλες ροκιες καλα να περασετε!!   | 
|  | 
| 
 | 
 |