GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Αυτοκίνητο

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 28-01-2010, 20:05
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Τα αποκαλυπτήρια της Ferrari........

Τα αποκαλυπτήρια της Ferrari

Το πρώτο μονοθέσιο της δεκαετίας παρουσίασε η Ferrari σήμερα στο Μαρανέλο, θέλοντας να αφήσει πίσω της την περσινή άσχημη χρονιά. Το 2010 ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς συνδυάζει ένα μονοθέσιο το F10, το οποίο εξελίσσεται από την προηγούμενη σεζόν αλλά και ένα δίδυμο υψηλών προσδοκιών.

Ο Φελίπε Μάσα επιστρέφει δριμύτερος μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα του στις κατατακτήριες δοκιμές στο γκραν πρι της Ουγγαρίας, ομόσταβλός του ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Φερνάντο Άλονσο.

"Σημαντικό αυτό το πρωτάθλημα"

«Αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Η περσινή χρονιά για πολλούς λόγους δεν ήταν πολύ καλό και αυτός είναι ο λόγος που σε αυτό θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»,τόνισε το αφεντικό της σκουντερία, Στέφανο Ντομενικάλι και συμπλήρωσε :

«Έχουμε δύο νέους πιλότους, γιατί δύο νέους ; Ο Φερνάντο Άλονσο είναι δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και μετά το δεύτερο είπαμε ότι θα πάρει και τρίτο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο και για εμάς, ο Φερνάντο θέλει να είναι επιτυχημένος », ενώ για τον Μάσα δήλωσε χαρακτηριστικά :

«Μιλάμε για μια νέα έκδοση του Φελίπε. Μετά το δραματικό περσινό πρωτάθλημα έχει όλα τα προσόντα να αποδείξει ότι είναι πολύ επιτυχημένος, θέλει να συνεχίσει την πορεία του από την διακοπή της Ουγγαρίας. Εύχομαι καλή τύχη και στους δύο»

"Θα δώσουμε το 100%"

Φανερά ενθουσιασμένος ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο:

«Είναι η πρώτη μου παρουσίαση στη Ferrari, είναι έντονο συναίσθημα για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς και τους συνεργάτες για τη δουλειά τους και το πάθος τους. Είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»

Ευτυχισμένος από την επιστροφή του δήλωσε ο Φελίπε Μάσα :

«Αναμφίβολα είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι σε ακόμη μια παρουσίαση της Ferrari, είναι ιδιαίτερη στιγμή εξαιτίας της δύσκολης περσινής χρονιάς. Είμαι περήφανος που μπορώ να δουλέψω περισσότερο από ποτέ. Ελπίζω ότι το μονοθέσιο θα είναι ανταγωνιστικό και ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα για να είμαστε στην Πολ Ποζίσιον»

Χαρακτηριστικά της F10:

Η απαγόρευση των ανεφοδιασμών στο προσεχές πρωτάθλημα έχει αλλάξει τα δεδομένα στην κατασκευή των μονοθέσιων. Αρχικά η F10, θα ζυγίζει 620 κιλά, συμπεριλαμβανομένου το βάρος του πιλότου. Η F10 περιλαμβάνει, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ημιαυτόματο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο, περιλαμβάνει επτά ταχύτητες και όπισθεν, αεριζόμενα δισκόφρενα από ανθρακονήματα και ανεξάρτητη ανάρτηση.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης