![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ανοιγώμενο Ολοκαίνουργιο και παντελώς αφόρετο! μου το φέρανε δώρο πριν 2-3 μέρες αλλά δεν χρειάζομαι γιατί έχω ίδι αρκετά κράνοι
![]() Είναι μαύρο και το νούμερο του είναι medium αλλά μπορώ να το αλλάξω και να πάρω ότι νούμερο και χρώμα θέλω αυθημερόν... Η τιμή του είναι 400 euro και φυσικά έχει και ολόκληρη την εγγύηση! |
|
|||
|
|||
![]() Καλοπούλητο, πέρνα και απο την ενότητα Καλώς ήλθατε να σε καλωσορίσουμε,είναι λίγο άκομψο πρώτο μήνυμα να είναι πώλησης...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Falcon21;
Είναι μαύρο και το νούμερο του είναι medium αλλά μπορώ να το αλλάξω και να πάρω ότι νούμερο και χρώμα θέλω αυθημερόν... ![/QUOTE] Έτσι κι αλλιώς η τιμη που το δίνεις είναι πολύ καλή.... Αυτό το στολισμό τι το θες;;;; Μπας και σου κάνουν κανά παζάρι;;;; Αν νομίζεις Άντε αλάξε το ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ουπς Σορυ τώρα κατάλαβα τι ενοεις.... Στείλε το κινητό σου σε pm γιατί 99% έκλεισε η δουλειά και θα σε καλέσω αύριο κατα της 12
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο Μαρκ επανορθώνω, απερυσκεψία μου
![]() Θάνος έχεις pm! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν τον προλάβαμε τον φίλο του Θάνου αγόρασε...
Το κράνος πωλείται παιδιά ευκαιρία, ακόμα στο κουτί του είναι δεν το έχω ανοίξει! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οταν το πα στο φιλαρακι μου μονο που δεν εκλαψε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το κρανος υπαρχει ακομη?
Last edited by yiannis1987; 28-11-2011 at 22:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Το κράνος υπάρχει παιδιά και περιμένει στο κατάστημα, δυστιχώς όμως το χρώμα δεν αλλάζει! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει νουμεράκι που φοράει και αριθμ. κινητού σε πμ.
Ευχαριστώ... |
|
|||
|
|||
![]()
Κατά 90% πουλήθικε ευχαριστώ για ενδιαφέρων...
Αν αλλάξει κάτι μες την βδομάδα θα ενημερώσω και κρατίσω σειρά προτεραιότητας! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW system 6 | isobitis | Κράνη | 8 | 30-08-2011 17:13 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΡΆΝΟΣ BMW SYSTEM 5 ΜΑΥΡΟ Νο 56-57 | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 19 | 26-05-2011 18:51 |
Κράνος system 7 | skippybi | Χιούμορ | 8 | 10-08-2010 22:16 |
TI ΛΕΕΙ ΤΟ SYSTEM 6 | FANISGS | Κράνη | 16 | 03-10-2009 09:22 |