![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ακουσατε ακουσατε επητα απο μια πτόση της μηχανής το abs μου βγένει εκτός και εγώ για αρχή πάω σε ενα εξουσιοδοτημένω σηνεργίο της bmw στην χαλκιδα-δύο έχει δεν λέω που- για να μου πουν τη να κάνω!!!Ο τύπος στο σηνεργίο μου λέει ότι θα πρέπει να το βάλουμε στον εκγέφαλο και αυτό κοστίζει 20 ευρό μου έρχετε κάπος αλλα λέω δεν γ...τε βάλτω ρε φίλε να δουμε τη θα δίξει ,να σημειώσω ότι το πίσο φρένω δεν δουλευε καθόλου και απο κάπου ειχε κάνει υπερχήληση λαδιού του το λέω.
Μην σας το πολυλογό μου λέει ο τυπος οτι ο εγκέφαλος έβγαλε οτι μάλον θέλει εξαέρωση το πίσο φρένω και μπορεί να μην μας βγάλει κάτι αλο και θα αλάξουμε και τα υγρά φρένου ολα αυτα απο το πρωι η μοτο μέσα και θα το έπερνα το μεσημέρι και η τιμη όλων αυτων ητανε 100 ευρο για εξαέρωση λάδια και 20 για εγκέφαλο!!! ![]() ![]() ![]() ΜΕ λιγα λόγια αν δεν την εψαχνα λίγο θα εδινα 120 ευρόπουλα στα καλα καθούμενα και στην ουσία μηλάμε υππόθεση 5 λεπτόν!! Τ ΥΧΕΡΌς που δεν εχασα τα λεφτα και ετυχός που πρέπει να κατεβένω αθήνα αφου δεν έχει ακομα η χαλκίδα ενα καλό συνεργίο!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παλι καλα που το εψαξες λιγο μονος σου...γλυτωσες τα γ@μησιατικα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
φίλε
κάποιοι νομίζουν οτι είμαστε ο σύζυγος της γυμνής με τον γιατρό και το καβούρι και περιμένουν να ακούσουν το "τελείωνε μέσα γιατρέ να το πνίξεις".... ασταδιαλα |
|
|||
|
|||
![]()
100 ευρω για να αλαξουν υγρα στο πισω φρενο και να κανουν εξαερωση .... Ελα θεε μου ... τι αλλο θα ακουσουμε ... Βρε μπας και εχουμε κανα ταμπελακι στο κουτελο που γραφει Μ.........ς ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδω χρεωνουν εργασια για αλλαγη βαλβολινων,10 λεπτα δουλεια,35 ευρω!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά Ζήτσο, είσαι όλα τα χρήματα
![]() ![]() Έριξα και γέλιο με το ποστ σου, το πως τοποθετησε, πως πληρώνεις με πιστωτική, και στο τέλος η λύση... Να μας πεις διεύθυνση να πάμε και εμείς στον εξουσιοδοτημένο ![]() ![]() Άντε, τέλος καλό όλα καλά, Καλά χιλιόμετρα από εδώ και πέρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλά και 20€ για να το βάλει στον εγκέφαλο;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οταν ο μαστορας φτιαχνει και αυτοκινητα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν τόξερα οτι το φίσωμα στον εγκέφαλο χρεώνετε
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι κινδυνοι και οι παγιδες στην εκτος πολης οδηγηση. | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 15 | 28-07-2009 12:56 |
Οι κινδυνοι και οι παγιδες στην εκτος πολης οδηγηση. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 14-02-2009 07:24 |