![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Από mail που μου έστειλαν
· Η γριά KODAK έχει το ZOUM IN. · Οι Έλληνες παρακολουθούν τούρκικα σίριαλ και όλος ο υπόλοιπος κόσμος ελληνικό δράμα. · Κι όμως, το sex είναι σαν την μπιρίμπα. Αν δεν έχεις καλό ταίρι πρέπει να έχεις καλό χέρι. · ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Όταν παντρευτείτε να υπογράψετε με μολύβι. · Πόσο λυπάμαι τις γυναίκες που λένε ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι. Αν είχαν αξιοπρέπεια δεν θα ήξεραν όλους τους άντρες. · Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Google πρέπει να είναι γυναίκα, επειδή έχει την απάντηση για τα πάντα. · Μου αρέσει να βλέπω το video του γάμου μου ανάποδα. Τρελαίνομαι για την στιγμή που βγάζω τη βέρα και την κοπανάω απο την εκκλησία. · Τι έκανε ο Χίτλερ με τη γυναίκα του στο κρεβάτι? Ναζάκια. · Γιατί οι άντρες είναι σαν τα σαλιγκάρια; Γιατί έχουν κέρατα, τους τρέχουν τα σάλια και νομίζουν ότι το σπίτι είναι δικό τους. · Τέσσερις άνθρωποι έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου: Η Εύα, ο Νεύτωνας, ο Γ. Τέλλος και ο Steve Jobs. Από τους 4, τη μ@λ@κί@ την έκανε η γυναίκα. Σημείωση: Διαφωνώ με την τελευταία, δεν είμαι μισογύνης, χάρην αστεϊσμού συμπεριελήφθει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όχι βρε Νίκο!!!
Αμαν, να μην αγιάσει άνθρωπος εδώ μέσα ![]() ![]() ![]() ![]() έχουμε τόσες και τόσο καλές φίλες εδώ ! Σεβασμός! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Από τις πιο έξυπνες διαφημίσεις | nokie | Αστεία Video | 6 | 21-10-2010 13:52 |
νεος με ερωτησεις | tenten | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 11-06-2010 20:14 |
«Επικίνδυνες» ερωτήσεις με δύσκολες απαντήσεις | frits | Ελλάδα | 5 | 03-03-2010 18:11 |
Ερωτησεις για νεα μηχανη !!!!!!!!!!!! | nsepsas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 12-06-2009 17:13 |
Ανησυχητικές οι διαστάσεις της παιδοφιλίας μέσω ίντερνετ στην Ελλάδα | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 08-01-2009 16:55 |