![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το είχα μπανίσει από καιρό αλλά σήμερα το πρωί πήρα την απόφαση και πήγα και το πήρα σε γνωστό αντιπρόσωπο της εταιρίας 3Μ στη Θηβών..
Το αυτοκόλλητο παράγεται σε ρολό ύψους 1,22μ επί όσο θέλετε.. Κοστίζει περίπου 80 ευρώ το μέτρο, εγώ πήρα μισό μέτρο επι 1,22μ όπως είπα=40 ευρώπουλα.. Έντυσα το δεξί πλαινό αφαιρούμενο καπάκι και την προέκταση του ρύγχους.. Θέλει μια σχετική λεπτομέρεια για να μην έχει ατέλειες (φουσκάλες κτλ), και το πιο σημαντικό, θέλει ζέσταμα για να μαλακώσει το υλικό και να είναι εύκαμπτο.. Ιδού το αποτέλεσμα.. IMG_0744.jpg IMG_0745.jpg |
|
|
|||
|
|||
|
μπορείς να μου στείλεις σε παρακαλώ τη διεύθυνση με ΠΜ ???
με έβαλες σε σκέψεις... ευχαριστώ.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κι αν θέλει κάποιος βοήθεια και μπορώ, είμαι διαθέσιμος.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
.Eυτειχως που σε πιεσανε να δωσης την διευθυνση
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Αλλά να σου πω και τη σκέψη μου δε θυμάμαι να συστηθήκαμε, θα σε θυμόμουνα λόγω ονόματος... ![]() Επιφυλάσσομαι... Θα γράψω το τηλέφωνο μου στο προφίλ μου. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Βρε παιδια,,,,
τι συνομοσιες ειναι αυτες>? ![]() ![]() για βγαλτε στην φορα την διευθυνση του εν λογο καταστηματος,,,υπαρχουμε πολλοι ενδιαφερομενοι,,, ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπορειτε να παρετε μια ιδεα απο το δικο μου που το εχω ντυσει
![]() (Βλεπε my album) |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ ωραίο.............
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά επειδη εγώ βρήκα 2 μαγαζιά, είχαν και τα 2 την ίδια τιμή, θα παραθέσω και τα 2.
Το ένα μάλιστα κάνει και τοποθέτηση, απλά εγώ βρήκα πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό να το κάνω μόνος μου.. 3Μ Θεοδώρου (αντιπρόσωπος) Θηβών 25 Περιστέρι 210 5751363 εκεί το πήρα εγώ.. Βαγιανάκης Θηβών 65-67 Περιστέρι, (Κάνει και τοποθέτηση) 3M VAGIANNAKIS GROUP Αυτά παιδιά.. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Απορίες carbon helmet | teo71 | Κράνη | 11 | 04-08-2010 19:22 |
| BMW S1000RR Carbon Edition!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 0 | 18-12-2009 21:22 |
| R1150GS με LEOVINCE SBK CARBON | RedSpider | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 06-11-2009 03:21 |
| BMW Sport Integral Carbon Helmet | mlock | Κράνη | 9 | 25-08-2009 18:46 |
| Απορια για Κρανος Carbon..... | vasorfa | Κράνη | 16 | 14-08-2009 14:49 |