![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για τους παλιόδρομους που γλιστράνε τι θα προτείνατε από τα δύο;;;;
Θα ήταν πολύ χρήσιμο να απαντούσαν αυτοί που τα έχουν φορέσει τώρα ή παλιότερα ![]() ![]() ![]() Μήπως είναι κακή εποχή τώρα για αλλαγή.Είναι καλύτερα το φθινόπωρο;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Πήγαινε σε ένα λαστιχά, πιασε τα μάγουλα των ελαστικών και σκέψου πάνω σε μια βαριά μότο πως θα παραμορφώνει σε μια στροφή ένα λάστιχο μαλακό σαν <<βούτυρο>>… Άρα Michelin, δεν…
Η πρόταση μου είναι Dunlop TR 91 ‘η Metzeler EXP εάν κινείσαι και χώμα... ![]() Continental Trial Attack ‘η Pirelli Scorpion εάν είσαι της ασφάλτου. ![]() Εάν αυτά που έχεις επάνω κρατάνε ακόμα, άφησε τα μέχρι το φθινόπωρο. Εάν είναι χάλια, με ρωγμές και φαγωμένο πέλμα, άλλαξε αμέσως. |
|
|||
|
|||
![]()
Για άσφαλτο ΄θα έλεγα το 98% και μάλιστα Αθηναική
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() pirelli με 1200.....
![]() εχω τα dunlop 5000 χλμ μεχρι τωρα,ειναι αρκετα καλα,αλλα οχι σαν τα pirelli... να ξερεις ομως οτι με τα pirelli,θα βγαλεις λιγοτερα χιλιομετρα..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν κοιτάς τα TR91;;;;
Από φίλο έχω ακούσει οτι κρατάνε καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
ΦΙΛΟΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Κ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΤΙ ,ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ BMW ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ..... ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΜΟΣΤΡΑ...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάνεις λάθος φίλε μου , όλα είναι θέμα κάκιστης ποιότητας ασφαλτοτάπητα που έχουμε μέσα στις πόλεις
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
MICHELIN ANAKEE 2 vs BRIDGESTONE BT502 | nivam | Τεχνικά θέματα διάφορα | 36 | 21-10-2011 12:51 |
ομαδικη συναγερμου scorpion | johntsip | Διάφορα | 39 | 10-03-2011 18:50 |
Pirelli -Condinental-Metzeller-Michellen? | Blackstaf | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 42 | 07-04-2010 16:32 |
Michelin Anakee 2 σε 1150gs | kostas_366 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 29-07-2009 00:06 |
Turbocharged: The 2008 Canjamoto BMW R1200S Scorpion | syan | Νέα μοντέλα BMW | 13 | 21-03-2009 13:53 |