![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά...'Ηθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά καινούργιων ελαστικών...Έχω ήδη 13500 χιλιόμετρα και μάλλον πρέπει να τα αλλάξω...Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν είναι η κατάλληλη εποχή να τα αλλάξω τώρα που αρχίζει να ζεσταίνει ο καιρός γιατί από ένα μαγαζί μου είπαν ότι καλό είναι να τα αλλάξω όταν θα έρθει ο χειμώνας γιατί το καλοκαίρι το καινούργιο λάστιχο ζεσταίνει (δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό).
Και το άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πιο λάστιχο μου προτείνετε να βάλω...Για να γνωρίζεται λόγω της οδηγησής μου με ενδιαφέρει το λάστιχο να είναι καλό στα κρατήματα και όσο πιο ασφαλές γίνεται στα φρεναρίσματα...Δεν με ενδιαφέρει να μου κρατήσει το λάστιχο πολύ αρκεί να είναι καλό! Καθαρά για χρήση ασφάλτου το χρειάζομαι... Όσοι μπορούν να με βοηθήσουν γιατί είμαι λίγο άσχετος με το θέμα...Σας ευχαριστώ πολύ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέχασα να σας πω πως η μηχανή μου είναι η GS 1200 (08).
Ευχαριστώ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Condi
![]() για ασφαλτο εννοειται!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
...αν πραγματικα το πας μονο ασφαλτο και δεν εχεις βλεψεις για χωμα το conti trial attack το ειχα 2 χρονια και εμεινα πολυ ευχαριστημένος ....φετος αλλαξα σε Dunlop roadsmart και τολμω να πω οτι ειμαι ενα κλικ πιο ευχαριστημένος αλλα εχει πολλα ακομα να αποδειξει!
......σε στεγνο παντως ειναι και τα 2 βεντούζες! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσύ δεν δικαιούσαι να ομιλείς...φαίνεται έχεις ξεχάσει σε τι οδοστρώματα και δρόμους οδηγούμε στήν Ελλάδα... ![]() Ποτε είδες τελευταία φορά ...λακούβα ? ![]() Michelin Αnakee φίλε μου,μαλακό λάστιχο,ζεσταίνεται γρήγορα και απο σοβαρή εταιρία. Last edited by ekatontarxos; 15-03-2010 at 05:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί, οι άλλες εταιρίες τι είναι, ασόβαρες;Επί τη ευκαιρία: γιατί η Michelin απέσυρε το Anakee 1 και το αντικατέστησε με το Anakee 2;Γιατί η συγκεκριμένη εταιρία είχε εκατοντάδες επιστροφές (και όχι μόνο στην Ελλάδα) του συγκεκριμένου ελαστικού;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι, αλλά στόν ανταγωνισμό (τουλάχιστον για μοτοσυκλέτα) έχει ξεπερασθεί...!
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω εβαλα brigdestone 18.000 κμ, 2+ χρονια , αυτα ειχε , ημουν ευχαριστημενος (εχω τερματισει και τα δυο λαστιχα σε στροφες , δικαβαλος , ζεστα εννοειται ) και επανελαβα ... τα εβαλα την παρασκευη σε καταστημα που συνεργαζομαστε, σαββατο εκανα μια βολτα προς Αλιβερι φοβισμενος γιατι δεν εχουν στρωσει ακομα ... αλλα δεν θα αργησω να τα εμπιστευτω ...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα οικολογικά ελαστικά από τη Pirelli στη Γενεύη | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 1 | 09-03-2010 20:00 |