![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Άσχετο με το θέμα, αλλά τα συμπτώματα κοινά. Τον περασμένο Ιούλιο αγόρασα απο γνωστό εξουσιοδοτημένο κατάστημα το κάτω μέρος του αδιάβροχου της bmw. Σε προγραμματισμένο ταξίδι που έκανα αποδείχθηκε μάλλον ανεπαρκές. Βόρεια της Φινλανδίας, έπειτα απο δίωρη "ποτιστική" βροχή, έμπασε νερά. { Για την ακρίβεια στο ξενοδοχείο έστιβα το σώβρακο θαρρείς και είχε βουτηχτεί σε ενυδρείο }. Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη δεν το πήγα για αντικατάσταση άμεσα, παρά μετά απο λίγους μήνες. Δεν Επαναπαύτηκα δικαιωματικά στην προθεσμία της εγγύησης. Την περίοδο λοιπόν που απευθύνθηκα στο κατάστημα μου αρνήθηκαν την αντικατάσταση. { Παρεπιπτόντως ο υπάλληλος συμπαθέστατο παιδί και πολύ εξυπηρετικό, άσχετα με το συγκεκριμμένο γεγονός }. Ειπώθηκε ότι θα το άλλαζαν μόνο ίσως το πρώτο εικοσαήμερο - για ευνόητους(
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ετσι ειναι αυτα,πληρωνεις ακριβα και στο τελος παιρνεις πατατα............την αλλα φορα μια μαρκα εκτος bmw,να την πληρωσεις και λιγοτερα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχω το ίδιο προϊόν τα τελευταία 4 χρόνια, κι έχω "φάει" αρκετές βροχές, κ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα... ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά στο άλλαξαν ;;;;;;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ασχολήθηκα πέραν του επεισοδίου που ανέφερα. Εντούτοις η επινοητικότητα του ανθρώπου - αναβάτη είναι άφθονη. Το χρησιμοποιώ στη μαγειρική, για να στραγγίζω τα μακαρόνια.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ακριβό το.... σουρωτήρι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν περνούσαν και τα μακαρόνια, η εγγύηση θα ίσχυε. Θα τηρούνταν οι προδιαγραφές του ελαττώματος, καθώς η ευδιάκριτη τρύπα θα μπορούσε να φωτογραφηθεί και να σταλεί στη μαμά εταιρεία για τη γνωστή διαδικασία....Επιφυλάσσομαι εντούτοις για το νούμερο 11 της Μisko. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επρεπε μπροστα τους να το ξηλωσεις και να τους πεις"να!τωρα παρτε το φωτογραφια!"
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως... Έλα όμως που είμαι θύμα της καλής μου ανατροφής και των πολιτισμικών της τρόπων. Και αυτό πάντα σημαίνει έλλειψη θάρρους και θράσους. Δυστυχώς.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μάθετε τα δικαιώματα που έχετε σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και προστατεύστε | MARK | Χρήσιμα | 7 | 23-06-2010 18:57 |