![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαζί με τον καλό φίλο Θοδωρή (Teoo) σχεδιάζουμε την Παρασκευή προυνό προυνό να πεταχτούμε για ένα περιποιημένο (3? 4? 5?)ήμερο στην πατρίδα=Βόλος.
Η διαδρομή μας θα ακολουθήσει παλιά καλά λημέρια,όταν και κάναμε τουλάχιστον ένα 6ωρο να φτάσουμε Αθήνα. Σήμερα στον καφέ δεχόμαστε αιτήσεις και περνάμε από audition οποιονδήποτε θέλει να ακολουθήσει. Οι αιτήσεις αλλά και η audition θα συνοδεύεται από ολόσωμη φωτό με μαγιώ ή αντίστοιχη φυσικη παρουσία Σολάριουμ θα αποκλειονται!!!!! athina volos - Google Maps |
|
|||
|
|||
![]() Ζήση, εάν δεν είμαι Βόλο,
θα γούσταρα Παρασκευή μεσημεράκι να βρεθούμε Φάρσαλα για κανένα τσιπουρομεζέ, έαν θέλετε και εσείς να παρακάμψετε λίγο το δρομολόγιο σας?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ok, φίλε μου, συντόνισε μας, και είμαι μέσα για καφέ ή καφεδοτσίπουρο(
![]() ![]() Όρισε περίπου ώρα και τόπο συνάντησης... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ξεκινήσουμε περίπου στις 8 από Αθήνα. Αν δεν σταματήσουμε για καφέ μας βλέπω κατά τις 12.00-12.30 στα Φάρσαλα. Λαμβάνουμε υπόψη και τυχόν καθυστερήσεις από παρελάσεις σε χωριά που θα περάσουμε
![]() Θα σε πάρουμε τηλέφωνο καμιά ώρα πριν φτάσουμε Φάρσαλα. Αν θέλεις και πιο νωρίς μου το λες |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
OK, CALL ME, γύρω στις 11 παρά. Εγώ πάντως θα βάλω πρόγραμμα κατά τις 12.00 να είμαι εκεί στην κεντρική πλατεία που είναι οι καφετέριες...
Μιλάμε και στο τηλέφωνο... ![]() Με το καλό να έρθετε.... Και προσοχή, μην σας πάρουν τίποτα γιαούρτια κατά την διαδικασία της παρέλασης...!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() καλες βόλτες παίδες..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη βολτα και καλα τσιπουρα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλο ταξιδι
|
|
|||
|
|||
![]() καλα να περασετε ρε παλικαρια και την Κυριακη ποιος ξερει μπορει να βρεθουμε στο γυρισμό....!!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|