![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Καλώς να ορίσετε!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ok, φίλε μου, συντόνισε μας, και είμαι μέσα για καφέ ή καφεδοτσίπουρο(
![]() ![]() Όρισε περίπου ώρα και τόπο συνάντησης... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ξεκινήσουμε περίπου στις 8 από Αθήνα. Αν δεν σταματήσουμε για καφέ μας βλέπω κατά τις 12.00-12.30 στα Φάρσαλα. Λαμβάνουμε υπόψη και τυχόν καθυστερήσεις από παρελάσεις σε χωριά που θα περάσουμε
![]() Θα σε πάρουμε τηλέφωνο καμιά ώρα πριν φτάσουμε Φάρσαλα. Αν θέλεις και πιο νωρίς μου το λες |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
OK, CALL ME, γύρω στις 11 παρά. Εγώ πάντως θα βάλω πρόγραμμα κατά τις 12.00 να είμαι εκεί στην κεντρική πλατεία που είναι οι καφετέριες...
Μιλάμε και στο τηλέφωνο... ![]() Με το καλό να έρθετε.... Και προσοχή, μην σας πάρουν τίποτα γιαούρτια κατά την διαδικασία της παρέλασης...!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Και εννοείτε ότι όποιος από γειτονικό μέρος π.χ Λάρισα ήΤρίκαλα θέλει να συμμετάσχει, ευχαρίστως να βρεθούμε όλοι μαζί στο χωριό του χαλβά, για καφέ, τσίπουρο και Φαρσαλινό χαλβά!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή συνέχεια φιλαράκια !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Αλλη μία καφεδοσυνάντηση υλοποιήθηκε με επιτυχία στο Θεσσαλικό Κάμπο, και ειδικότερα στο χωριό του Χαλβά!!!! (για όσους αναρωτηθούν εάν ήπιαμε τσίπουρο, όχι δεν είπιαμε, γιατί το μαγαζί, δεν πέρασε τα αυστηρά κρητήρια που έχουμε θέση σαν φόρουμ, όσο αφορά την διαδικασία του τσίπουρου!!! Πάντως ο καφές είτο πολύ καλός) Φάρσαλα 2011 Ο παλμός της ημέρας (28 Οκτωβρίου - Παρέλαση) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γενικά τα Φάρσαλα, είναι μία όμορφη κωμόπολη, καθαρή με όμορφες υπάρξεις!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z_atomic (Zήσης) & teoo (Θεοδωρής) Ο Ζήσης έχει μία φατρειά, όταν φωτογραφίζετε, να κοιτάζει τα κοτσίφια!!! ![]() ![]() ![]() Το αντικείμενο του πόθου!!! ![]() Ναι, το GS-FORUM και στα Φάρσαλα!!! ![]() Ζήση και Θοδωρή, χάρηκα που είπιαμε το καφεδάκι μας μαζί,
πέρασα όμορφα, αν και για τσίπουρο δεν "κάθισε" η φάση, αλλά όπως είπαμε, το τριήμερο δεν τελείωσε ακόμη... Την Κυριακή πρώτα ο Θεός, πάλι, στις Μεγάλες Πέτρες της Καλαμπάκας, για τσίπουρα και παϊδάκια!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|