![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην ποιο μεγάλη σε κατηγορεία και κυβικά παρέα σας είμαι καινούργιος στο forum σας. είμαι κάτοχος ενός vstrom 650 k λέω να ανεβώ κατηγορια με 1 GS του 04 και 100000 χιλ
Αξίζει να το πάρω ; Η γνώμη σας θα μέτρηση στην αγορά τις μοτοσικλέτας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. |
|
|||
|
|||
![]()
Εξαρτάτε από την τιμή, την κατάσταση της μηχανής, εαν υπάρχει το βιβλίο συντηρήσεων...
Σαν μηχανή είναι κορυφαία! Δυνατή με ροπές κορυφαία κρατήματα στο δρόμο, πολλούς χώρους για ταξίδεμα... Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνος, δώσε μερικά στοιχεία παραπάνω ισως και καποιες φωτό να πουν τα μελη του φορουμ τι γνωριζουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
την είδα σήμερα στο βαγιανελι την έχει 4600 σε γενικές γραμμές είναι καλή αλλα αν την πάρο θα διαθέσω κάποια χρήματα για να την φέρω στα νερά μου
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καταλαβαίνω τη λαχτάρα σου να πάρεις ενα gs και μάλιστα χωρίς να δώσεις χρήματα αλλά στη θέση σου θα το έψανα...γιατί τα ανταλλακτικά στοιχίζουν και αν σου βγάλει ζημιές έστω και μικρές θα φτάσεις σε χρήματα πολύ παραπάνω από αυτά που θα δώσεις τώρα. Μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε σε κρίση και οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα. Γι αυτό κινήσου σε όλες τις αντιπροσωπείες, διαπραγματεύσου (μπορείς) τιμή και δώρα και κοίτα καμιά αγγελία. Εγώ στη θέση σου θα έβαζα 2-3 χιλιάρικα από την τσέπη μου και θα έπαιρνα ένα πιο πρόσφατο (ανεξαρτήτως χιλιομέτρων) απλά και μόνο για να είναι ένα μοντέλο που έχει περάσει τις παιδικές αρρώστιες. Σε ότι αφορά την απάντηση ότι δεν χρειάζεται να το κάνεις βόλτα, στη θέση σου θα είχα βάλει Χ κατευθείαν στο συγκεκριμένο gs και στον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο. Όχι για το όνομά του αλλά για την απάντησή του. Καλή τύχη και εδώ είμαστε να μας ρωτήσεις ότι άλλο θέλεις. Μην βιαστείς πάντως να κάνεις κάτι που μετά θα το μετανιώσεις και θα χάσεις τα λεφτά σου. Κάνε έρευνα αγοράς και ΑΠΑΙΤΗΣΕ καλύτερη τιμή ή περισσότερα δώρα......έχουν υπολογίσει και το παζάρι στην τιμή μην μασάς |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε vasorfa οταν αγοραζεις απο εμπορο οχημα μεταχειρισμενο (αμαξι,μοτοσυκλετα ) εχεις υποχρεωτικα 6μηνη εγγυηση καλης λειτουργειας βασει νομου .Τα καλα μαγαζια το δινουν ουτως η αλλως, μερικοι το δινουν σαν εξτρα ,αλλα ειναι υποχρεωση του εμπορου .Τωρα αμα σου κατσει μεγαλη επισκευη στο διαστημα αυτο, ο θεος μαζι σου για να ειμαστε και ρεαλιστες ετσι!.Γι` αυτο την πας σε μαστορα της εμπιστοσυνης σου ( παρουσια του εμπορου βεβαιως) και την κοιτας και αναλογα αποφασιζεις .
Συμφωνω οτι τα χλμ δεν λενε τιποτα οταν αγοραζεις μεταχειρισμενη μπορει καλλιστα να ειναι κουκλα στο ματι αλλα μηχανικα πανουκλα η παρταλι στο ματι αλλα μηχανικα αριστη ,αυτο μονο μηχανικος θα στο πει. Last edited by christos1001; 08-03-2012 at 11:42. |
|
|||
|
|||
![]()
μίλησα μαζί τους στο τηλ αύριο θα το κάνω βόλτα και θα μου δόση 6 μήνες εγγύηση για το μηχανάκι
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε μου έχεις κάπου πρόχειρο τον Νόμο που το γράφει αυτό? και στο παρελθόν το έψαξα ΑΛΛΑ δεν βρήκα ισχύ στην Ελλάδα ![]() αν θα είχες λοιπόν κάτι χειροπιαστό....Ευπρόσδεκτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσα χλμ γράφει το κοντερ?
Αν είναι συντηρημένη σωστα, τότε θα υπάρχει στο κομπιούτερ το ιστορικό της... Επίσης, έχει βιβλίο συντηρησης? Την οδηγησες? παει καλά? Από λάστιχα? Τα πρωτα βγαζανε καποια θεματα με διαφορικο κλπ, δες στο ιστορικο αν εχει επισκευαστει, ειναι θετικό... Τετοια θέματα κοιτας... |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα έχει 100.000χιλ τα λάστιχα τις είναι σχετικά καινούργια.
δεν την έχω οδήγηση όταν του είπα του βαγιανελι να την κάνω βόλτα μου είπε ότι τιν εχουν κάνει αυτοί και είναι ok. θα ρωτήσω σήμερα για το ιστορικότης και για τα σέρβις |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|