![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως με μια γρήγορη αναζήτηση στο car, είναι το φθηνότερο που είδα για μοντέλο 2004 αλλά έχει και τα περισσότερα χιλιόμετρα. Λίγο περίεργο προσωπικά μου φαίνεται να παίρνει Suzuki σε καλή τιμή ανταλλαγής (καινούργιο το μοντέλο σου έχει 6.995 €) και να δίνει πολύ χαμηλά το GS ενώ είναι έμπορος BMW.Επίσης είναι η πρώτη φορά που ακούω έμπορο να δέχεται ανταλλαγή χωρίς να παίρνει έστω και λίγα μετρητά στο χέρι. Δεν λέω οτι παίζει κάτι άσχημο, απλά να είσαι προσεκτικός και να κοιτάξεις το GS αλλού. Καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε εχεις 6μηνη εγγυηση βασει νομου οσο για το αν ειναι καλη, την πας σε μαστορα της εμπιστοσυνης σου πρωτα να την δει (και που να ξερει απο τετοιες μηχανες). test drive την κανεις σιγουρα με οτι εγγυησεις σου ζητησει το μαγαζι (οχι λεφτα,αλλα ταυτοτητα ,ΑΦΜ,κτλπ).Παντως η τιμη ειναι αρκετα καλη.Παντα το μεταχειρισμενο εχει καποιο ρισκο , αρκει να μην εχει ηδη ζημια μεγαλη και ακριβη που θελει αμεσα επισκευη.Αντε και καλα ταξιδια με οποιο GS παρεις.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υ.Γ.το κιτρινο χρωματακι πολυ ζορικο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτή η πληροφορία ειναι χρησιμότατη, θα μας πεις και απο πού πηγάζει? ευχαριστω! |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε μου τα χιλιόμετρα ειναι μεγάλο πανηφύρι---ΜΗΝ τα υπολογιζεις καθόλου...Tα βοχερ στρώνουν στα 100,000 xlm...μην τρελένεσαι.....
για εμένα, 1) κάνεις γυρω γύρω βόλτες και σε άλλους επίσημους,,,και αποφασίζεις!!! 2) οπου και να καταληξεις---ΕΝΝΟΕΙΤΕ τεστ RIDE....και εννοειτε εγγραφη εγγύηση για καποιο χρονικό Διάστημα..... π.χ. αν σου --Λεω εγω τωρα--χαλάσει ο αξονας της μετάδοσης,,,,που ειναι γυρω στα 400 με 500 ευρώ τι θα κάνεις?εκτός βεβαια αν εχεις καμια μηχανή που γενναει χρήμα...(τότε θέλω και εγώ) όσον αφορά τώρα το συγκεκριμένο μοντέλο....κάνοντας μια αναζήτηση στα...Τεχνικα...θα βρείς αρκετές πληροφορίες για βλαβες-φθορες-και εντυπώσεις απο ιδιοκτήτες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να τον πετάξεις τον παλιοματρακά.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καταλαβαίνω τη λαχτάρα σου να πάρεις ενα gs και μάλιστα χωρίς να δώσεις χρήματα αλλά στη θέση σου θα το έψανα...γιατί τα ανταλλακτικά στοιχίζουν και αν σου βγάλει ζημιές έστω και μικρές θα φτάσεις σε χρήματα πολύ παραπάνω από αυτά που θα δώσεις τώρα. Μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε σε κρίση και οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα. Γι αυτό κινήσου σε όλες τις αντιπροσωπείες, διαπραγματεύσου (μπορείς) τιμή και δώρα και κοίτα καμιά αγγελία. Εγώ στη θέση σου θα έβαζα 2-3 χιλιάρικα από την τσέπη μου και θα έπαιρνα ένα πιο πρόσφατο (ανεξαρτήτως χιλιομέτρων) απλά και μόνο για να είναι ένα μοντέλο που έχει περάσει τις παιδικές αρρώστιες. Σε ότι αφορά την απάντηση ότι δεν χρειάζεται να το κάνεις βόλτα, στη θέση σου θα είχα βάλει Χ κατευθείαν στο συγκεκριμένο gs και στον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο. Όχι για το όνομά του αλλά για την απάντησή του. Καλή τύχη και εδώ είμαστε να μας ρωτήσεις ότι άλλο θέλεις. Μην βιαστείς πάντως να κάνεις κάτι που μετά θα το μετανιώσεις και θα χάσεις τα λεφτά σου. Κάνε έρευνα αγοράς και ΑΠΑΙΤΗΣΕ καλύτερη τιμή ή περισσότερα δώρα......έχουν υπολογίσει και το παζάρι στην τιμή μην μασάς |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε vasorfa οταν αγοραζεις απο εμπορο οχημα μεταχειρισμενο (αμαξι,μοτοσυκλετα ) εχεις υποχρεωτικα 6μηνη εγγυηση καλης λειτουργειας βασει νομου .Τα καλα μαγαζια το δινουν ουτως η αλλως, μερικοι το δινουν σαν εξτρα ,αλλα ειναι υποχρεωση του εμπορου .Τωρα αμα σου κατσει μεγαλη επισκευη στο διαστημα αυτο, ο θεος μαζι σου για να ειμαστε και ρεαλιστες ετσι!.Γι` αυτο την πας σε μαστορα της εμπιστοσυνης σου ( παρουσια του εμπορου βεβαιως) και την κοιτας και αναλογα αποφασιζεις .
Συμφωνω οτι τα χλμ δεν λενε τιποτα οταν αγοραζεις μεταχειρισμενη μπορει καλλιστα να ειναι κουκλα στο ματι αλλα μηχανικα πανουκλα η παρταλι στο ματι αλλα μηχανικα αριστη ,αυτο μονο μηχανικος θα στο πει. Last edited by christos1001; 08-03-2012 at 12:42. |
|
|
|||
|
|||
|
μίλησα μαζί τους στο τηλ αύριο θα το κάνω βόλτα και θα μου δόση 6 μήνες εγγύηση για το μηχανάκι
|
![]() |
|
|