![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικα αυτα τα Bmw ειναι σαν την Μπαμπουσκα,''ανοιγεις'' να φτιαξεις κατι,και κατι αλλο σου παρουσιαζεται...
Παω για service 5000km,και η μπαταρια ειναι off... ![]() Παω για service 10000km,και η αναρτηση ειναι off... ![]() Παω για αλλαγη ελαστικων στις 11000km,και η πισω ζαντα ειναι οχταρι.... ![]() Κατι σαν Kinder-εκπληξη ενα πραγμα..... ![]() ![]() Μαλλον παμε για ακτινολογηση και βλεπουμε,ε,φανταστικοι μου συνφορουμιτες...?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οταν αρχισεις να τις μιλας πιο γλυκά .........θα σταματησει να σου κανει τσιριτσαντσουλες
![]() ειναι σαν τις γκομενες............ ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τι εγινε ακη ?
|
|
|
|||
|
|||
|
το πήγες χώμα ?
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ρε μπάς την πήρε η μικρή και την πήγε βόλτα χωμάτινη και δεν την πήρες χαμπάρι
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Τιποτα Παυλε....Bmwδοπροβληματακια.... ![]() Αν θεωρειται χωμα 5 λεπτη διαδρομη μεσα απο πολυ βατο χωμα σε δασος τον τελευταιο μηνα,ναι το πηγα.... ![]() Οου γιες!! ![]() Απόσπασμα:
Μπα, ουτε απο αερα την αφησα ουτε και κανενα σοβαρο χωμα πηγα...με την ακτινολογηση πιστευω να διορθωθει,αλλα καλου κακου τσεκαρετε λιγο τις ζαντουλες σας,γιατι εγω δεν ειχα καταλαβει τιποτα,ουτε κουναγε ουτε κοσκινιζε.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μπα, ουτε απο αερα την αφησα ουτε και κανενα σοβαρο χωμα πηγα...με την ακτινολογηση πιστευω να διορθωθει,αλλα καλου κακου τσεκαρετε λιγο τις ζαντουλες σας,γιατι εγω δεν ειχα καταλαβει τιποτα,ουτε κουναγε ουτε κοσκινιζε....
![]() [/LEFT][/QUOTE] Ψυχραιμια αδελφια!! Η καλυτερη κινηση Ακη ειναι να πας σε μια εκθεση με αμεταχειριστα Gs που εχουν ακτινες στους τροχους και να γυρισεις τις ροδες τους, Θα παθεις πλακα απο τα οχταρια. Η κατασκευαστρια των ζαντων Behr δινει αρκετα χιλιοστα οριο πανω κατω και δεξια αριστερα πραγμα που οφειλεται στον τροπο που ειναι δεμενες οι ακτινες με το στεφανι. Το εχω ξαναεπισημανει καπου στο φορουμ γιατι οταν εβαλα τις ακτινωτες τις ειχα παρει καινουργιες απο τη μαμα και πριν βαλουμε τα λαστιχα τις ειχαμε βαλει στη ζυγοσταθμιση οπου η εικονα ηταν οχταρια κεφαλαια! Αξιζει τον κοπο να το τσεκαρεις πριν ξοδευτεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η καλυτερη κινηση Ακη ειναι να πας σε μια εκθεση με αμεταχειριστα Gs που εχουν ακτινες στους τροχους και να γυρισεις τις ροδες τους, Θα παθεις πλακα απο τα οχταρια. Η κατασκευαστρια των ζαντων Behr δινει αρκετα χιλιοστα οριο πανω κατω και δεξια αριστερα πραγμα που οφειλεται στον τροπο που ειναι δεμενες οι ακτινες με το στεφανι. Το εχω ξαναεπισημανει καπου στο φορουμ γιατι οταν εβαλα τις ακτινωτες τις ειχα παρει καινουργιες απο τη μαμα και πριν βαλουμε τα λαστιχα τις ειχαμε βαλει στη ζυγοσταθμιση οπου η εικονα ηταν οχταρια κεφαλαια! Αξιζει τον κοπο να το τσεκαρεις πριν ξοδευτεις [/QUOTEMASTERRRRRRRRRRRRRRRRRRR |
![]() |
|
|