![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Τιποτα Παυλε....Bmwδοπροβληματακια.... ![]() Αν θεωρειται χωμα 5 λεπτη διαδρομη μεσα απο πολυ βατο χωμα σε δασος τον τελευταιο μηνα,ναι το πηγα.... ![]() Οου γιες!! ![]() Απόσπασμα:
Μπα, ουτε απο αερα την αφησα ουτε και κανενα σοβαρο χωμα πηγα...με την ακτινολογηση πιστευω να διορθωθει,αλλα καλου κακου τσεκαρετε λιγο τις ζαντουλες σας,γιατι εγω δεν ειχα καταλαβει τιποτα,ουτε κουναγε ουτε κοσκινιζε.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μπα, ουτε απο αερα την αφησα ουτε και κανενα σοβαρο χωμα πηγα...με την ακτινολογηση πιστευω να διορθωθει,αλλα καλου κακου τσεκαρετε λιγο τις ζαντουλες σας,γιατι εγω δεν ειχα καταλαβει τιποτα,ουτε κουναγε ουτε κοσκινιζε....
![]() [/LEFT][/QUOTE] Ψυχραιμια αδελφια!! Η καλυτερη κινηση Ακη ειναι να πας σε μια εκθεση με αμεταχειριστα Gs που εχουν ακτινες στους τροχους και να γυρισεις τις ροδες τους, Θα παθεις πλακα απο τα οχταρια. Η κατασκευαστρια των ζαντων Behr δινει αρκετα χιλιοστα οριο πανω κατω και δεξια αριστερα πραγμα που οφειλεται στον τροπο που ειναι δεμενες οι ακτινες με το στεφανι. Το εχω ξαναεπισημανει καπου στο φορουμ γιατι οταν εβαλα τις ακτινωτες τις ειχα παρει καινουργιες απο τη μαμα και πριν βαλουμε τα λαστιχα τις ειχαμε βαλει στη ζυγοσταθμιση οπου η εικονα ηταν οχταρια κεφαλαια! Αξιζει τον κοπο να το τσεκαρεις πριν ξοδευτεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η καλυτερη κινηση Ακη ειναι να πας σε μια εκθεση με αμεταχειριστα Gs που εχουν ακτινες στους τροχους και να γυρισεις τις ροδες τους, Θα παθεις πλακα απο τα οχταρια. Η κατασκευαστρια των ζαντων Behr δινει αρκετα χιλιοστα οριο πανω κατω και δεξια αριστερα πραγμα που οφειλεται στον τροπο που ειναι δεμενες οι ακτινες με το στεφανι. Το εχω ξαναεπισημανει καπου στο φορουμ γιατι οταν εβαλα τις ακτινωτες τις ειχα παρει καινουργιες απο τη μαμα και πριν βαλουμε τα λαστιχα τις ειχαμε βαλει στη ζυγοσταθμιση οπου η εικονα ηταν οχταρια κεφαλαια! Αξιζει τον κοπο να το τσεκαρεις πριν ξοδευτεις [/QUOTEMASTERRRRRRRRRRRRRRRRRRR |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αρα να την αφησω οπως ειναι,Πασκαλ?? ![]() Εαν την αφησω ετσι,επηρεαζει κατι ?? Last edited by Ακιs; 29-03-2012 at 23:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Σταματα να τις λες οτι θα παρεις HONDA
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Θες να τα ακουσεις κι εσυ τωρα......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δυο χρονια την οδηγαω ετσι αφου ετσι μου τις παρεδωσαν στο κουτι τους! Εβαλα λαστιχα ζυγοσταθμισα και βοοοολτες!! Ο μηχανικος που κανει την παραδοση των ολοκαινουργιων αντβε εδω στην αντιπροσωπεια μου ελεγε οτι ερχονται πανικοβλητοι οι νεοι ιδιοκτητες τη δευτερη μερα για να δει τις στραβες ζαντες τους! Κι αντε καθε φορα να εξηγω μου ελεγε... Στις δεκαδες ιδιαιτεροτητες των Gs απλα προσθεστε κι αυτη! Κανε κι ενα κοπο δες και του Θεολογου που ειναι απο 1200 και δεν εχει πατησε χωμα ουτε απο γλαστρα μολοχας ![]() το ιδιο θα κανουν!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=jarhead;642284]Ψυχραιμια αδελφια!!
Η κατασκευαστρια των ζαντων Behr [/QUOTE σιγα μην ειναι της behr, μεχρι και το 1150, αντε και το hp2, ειχαν behr, το οποιο το γραφει αναγλυφα πανω στο στεφανι της ζαντας, απο εκει και μετα ειναι απλα κουκουρουκου, μαλλον κινεζικες, για αυτο αν δειτε το μεγεθος σε γραμμαρια στα αντιβαρα ειναι αρκετα εν σχεση με ζαντες behr απο τα αντιστοιχα των 1150 Last edited by J-P-HELLAS; 29-03-2012 at 23:59. |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=J-P-HELLAS;642342]
Απόσπασμα:
Οι δικες μου αγορασμενες την ανοιξη του 2010 γραφουν επανω αναγλυφα Behr οπως και στο 1150 που ειχα. Η βαφη τους ειναι κουκουρουκου παντως εξαιτιας των αθλιας ποιοτητας των οικολογικων χρωματων που επιβαλλει η νομοθεσια Last edited by paschalis; 30-03-2012 at 00:03. |
![]() |
|
|