GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-06-2012, 12:24
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ......

για κανΤε κι ενα σχολιο για τα παρακατω......χωρις να μου πειτε παλι για ''τρομοκρατιες''. Δεστε τα σαν πιθανοτητα που αν συμβει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εδωσε απαντηση.

Επιθυμω μια εμπεριστατωμενη απαντηση και απο τον ''αρχιτεκτονα της τελευταιας μα κατοικιας''

1. Είναι πολύ δύσκολο -δεδομένης της μέχρι σήμερα στάσης της τρόικας- ακόμα και αν γίνει διαπραγμάτευση για νέα μείωση του χρέους ή τη μη πληρωμή τόκων για κάποιο διάστημα, να μη ζητηθούν σκληρά ανταλλάγματα από Ευρωζώνη και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) που θα αφορούν περισσότερα μέτρα λιτότητας.

2. Δεν υπάρχει καμία ποσοτικοποίηση των προτεινόμενων μέτρων, ενώ ελάχιστα είναι συγκεκριμένα. Στις χθεσινές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι μοναδικές συγκεκριμένες προτάσεις είναι αυτή της επαναφοράς των κατώτατων μισθών και του επιδόματος ανεργίας στα προ περικοπών επίπεδα, καθώς και της επέκτασης του επιδόματος ανεργίας σε δύο έτη αντί ενός.

Επίσης, έγινε αναφορά σε αύξηση των φορολογικών εσόδων από τους έχοντες κατά 4% του ΑΕΠ την επόμενη τετραετία (1% κατ’ έτος), χωρίς να αναφερθεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό, ενώ υπήρξε εξαγγελία για άμεση μείωση του ΦΠΑ, δίχως να προσδιοριστεί το ύψος της. Στο σκέλος των δαπανών, το μοναδικό μέτρο που ανακοινώθηκε και είναι σαφές αφορά το «πάγωμα» των μειώσεων σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες. Επί της ουσίας, η εξαγγελία αυτή αφορά τη μη εφαρμογή του μέτρου που έχει ήδη γίνει νόμος για τη μεσοσταθμική μείωση των αποδοχών των υπαλλήλων στα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου κατά 12%.

3. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα πρόγραμμα μέτρων το οποίο ανατρέπει το μείγμα πολιτικής του Μνημονίου, δεν παρουσιάστηκαν τα ισοδύναμα μέτρα που ζητάει η τρόικα για να εξασφαλίζεται η επίτευξη των στόχων του Μνημονίου.

Τις τελευταίες μέρες τόσο από την Ευρωζώνη όσο και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης για τα μέτρα, αλλά μόνο εάν υπάρχουν άλλα ισοδύναμης αξίας που θα αντικαταστήσουν τα υφιστάμενα.

4. Οπως αναφέρθηκε και από τον ίδιο τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, για να εφαρμοστούν κάποια από τα μέτρα που προτείνει θα πρέπει να εθνικοποιηθεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο είναι διατεθειμένη η Ευρωζώνη να στηρίξει τη χρηματοδότηση ενός εθνικοποιημένου τραπεζικού συστήματος ή εάν θα χρειαστεί η Ελλάδα να επιστρέψει σε δικό της νόμισμα
Reply With Quote
Παλιό 02-06-2012, 12:38
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΞΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ......

Εγω δεν θα ξανα σχολιάσω και θα σε αφήσω να κανεις τον αντιτσιπρικο σου αγώνα, γιατι βλέπω μια αγωνία και έναν φόβο στα γραπτα σου....
Σου εύχομαι να βγει τέταρτο αντι Τριτο το ΠΑΣΟΚ , για το καλο των παιδιών μας
Φιλακια....
Reply With Quote
Παλιό 02-06-2012, 14:11
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω δεν θα ξανα σχολιάσω και θα σε αφήσω να κανεις τον αντιτσιπρικο σου αγώνα, γιατι βλέπω μια αγωνία και έναν φόβο στα γραπτα σου....
Φιλακια....
Οπως παντα υπεκφευγεις...........αλαλ τι λεω? λαθος!!! ησουν παντα επι των επαλξεων με καυστικα εως υβριστικα σχολια εναντιον του ΓΑΠ και ολων των αλλων...τοτε εκανες αντιΠΑΣΟΚΙΚΟ αγωνα, τοτε εβλεπες φιλαρακι τα στραβα του ΠΑΣΟΚ και τα ελεγες, ενω σημερα δεν βλεπεις περαν απο την ροδα της GS σου........

Σου υπενθυμιζω κι εσενα αυτο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς φύλλο συκής! | δημοκρατία απο μεσο το οποιο κι εσυ επικαλεστηκες στο παρελθον και για το θεμα στο οποιο αναφερεται δεν ειδα ουτε ακουσα κανα σχολιο.......ουτε απο τον ΣΥΡΙΖΑ βεβαια.

Δεν πειραζει, θα τα πουμε στις 18 Ιουνιου........

Last edited by GeorgeP; 02-06-2012 at 14:13.
Reply With Quote
Παλιό 02-06-2012, 17:59
lempoi Ο/Η lempoi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλακια....
Και πολύ καλά κανείς. Ποιος ασχολείται πλέον με τους πρασινοφρουρους και τους τσοχατζοπουλαιους???
Reply With Quote
Παλιό 02-06-2012, 18:26
aleckan Ο/Η aleckan βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: Αθηνα-Γαλατσι
Μoto: R1200GS Adv. (2010) VSTROM 650 (2005) VESPA PE 200 (1981)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από lempoi Εμφάνιση μηνυμάτων
Και πολύ καλά κανείς. Ποιος ασχολείται πλέον με τους πρασινοφρουρους και τους τσοχατζοπουλαιους???
Ποιος ασχολειται?? Μα η δικαιοσυνη!!!
Reply With Quote
Παλιό 02-06-2012, 18:45
lempoi Ο/Η lempoi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aleckan Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποιος ασχολειται?? Μα η δικαιοσυνη!!!
Reply With Quote
Παλιό 02-06-2012, 13:03
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
για κανΤε κι ενα σχολιο για τα παρακατω......χωρις να μου πειτε παλι για ''τρομοκρατιες''. Δεστε τα σαν πιθανοτητα που αν συμβει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εδωσε απαντηση.

Επιθυμω μια εμπεριστατωμενη απαντηση και απο τον ''αρχιτεκτονα της τελευταιας μα κατοικιας''

1. Είναι πολύ δύσκολο -δεδομένης της μέχρι σήμερα στάσης της τρόικας- ακόμα και αν γίνει διαπραγμάτευση για νέα μείωση του χρέους ή τη μη πληρωμή τόκων για κάποιο διάστημα, να μη ζητηθούν σκληρά ανταλλάγματα από Ευρωζώνη και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) που θα αφορούν περισσότερα μέτρα λιτότητας.

2. Δεν υπάρχει καμία ποσοτικοποίηση των προτεινόμενων μέτρων, ενώ ελάχιστα είναι συγκεκριμένα. Στις χθεσινές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι μοναδικές συγκεκριμένες προτάσεις είναι αυτή της επαναφοράς των κατώτατων μισθών και του επιδόματος ανεργίας στα προ περικοπών επίπεδα, καθώς και της επέκτασης του επιδόματος ανεργίας σε δύο έτη αντί ενός.

Επίσης, έγινε αναφορά σε αύξηση των φορολογικών εσόδων από τους έχοντες κατά 4% του ΑΕΠ την επόμενη τετραετία (1% κατ’ έτος), χωρίς να αναφερθεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό, ενώ υπήρξε εξαγγελία για άμεση μείωση του ΦΠΑ, δίχως να προσδιοριστεί το ύψος της. Στο σκέλος των δαπανών, το μοναδικό μέτρο που ανακοινώθηκε και είναι σαφές αφορά το «πάγωμα» των μειώσεων σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες. Επί της ουσίας, η εξαγγελία αυτή αφορά τη μη εφαρμογή του μέτρου που έχει ήδη γίνει νόμος για τη μεσοσταθμική μείωση των αποδοχών των υπαλλήλων στα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου κατά 12%.

3. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα πρόγραμμα μέτρων το οποίο ανατρέπει το μείγμα πολιτικής του Μνημονίου, δεν παρουσιάστηκαν τα ισοδύναμα μέτρα που ζητάει η τρόικα για να εξασφαλίζεται η επίτευξη των στόχων του Μνημονίου.

Τις τελευταίες μέρες τόσο από την Ευρωζώνη όσο και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης για τα μέτρα, αλλά μόνο εάν υπάρχουν άλλα ισοδύναμης αξίας που θα αντικαταστήσουν τα υφιστάμενα.

4. Οπως αναφέρθηκε και από τον ίδιο τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, για να εφαρμοστούν κάποια από τα μέτρα που προτείνει θα πρέπει να εθνικοποιηθεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο είναι διατεθειμένη η Ευρωζώνη να στηρίξει τη χρηματοδότηση ενός εθνικοποιημένου τραπεζικού συστήματος ή εάν θα χρειαστεί η Ελλάδα να επιστρέψει σε δικό της νόμισμα
Φιλε Γιωργο,

Τα προγραμματα των κομματων δεν ειναι παρα διαφημισεις που μικρη σχεση εχουν με αυτο που εχουν προθεση να υλοποιησουν και ακομα λιγοτερη σχεση με αυτα που πραγματικα μπορουν να υλοποιησουν.

Αλλωστε ο λαος εχει αποδειξει οτι πολυ λιγο τον ενδαφερει αν υλοποιουν αυτα που υποσχονται. Αν τον ενδιεφερε, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα υπηρχαν μονο στο ντουλαπι του χρονου!!

Κατα τη γνωμη μου, το Πασοκ και η ΝΔ εχουν αποδειξει οτι ειναι εξαρτημενοι απο καποια συμφεροντα που σε καμια περιπτωση δεν ειναι κοινα με τα δικα μου και τα δικα σου... Θελω να πιστευω οτι εκεινοι που εξυπηρετουνται απο αυτα τα συμφεροντα δεν κρατουν ακομη απο τα ######α τον ΣΥΡΙΖΑ και στη τελικη προτιμω να εμπιστευτω το μελλον μου σε εναν νεο ανθρωπο με οραμα παρα στον Σαμαρα που αλλαζει θεση πιο γρηγορα απο υαλοκαθαριστηρα και στον Βενιζελο που εχουν περασει απο τα χερια του ολοι οι χαρατσο-νομοι.

Τα δυο πρωην πρωτα κομματα ειχαν 30 χρονια στη διαθεση τους να κανουν κατι για αυτο τον τοπο και ΔΕΝ το εκαναν. Δεν βρισκω ΚΑΝΕΝΑ λογο να τους επιτρεψω να προσπαθησουν για ακομη μια τετραετια!
Reply With Quote
Παλιό 02-06-2012, 14:03
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε Γιωργο,

Τα προγραμματα των κομματων δεν ειναι παρα διαφημισεις που μικρη σχεση εχουν με αυτο που εχουν προθεση να υλοποιησουν και ακομα λιγοτερη σχεση με αυτα που πραγματικα μπορουν να υλοποιησουν.
........................................................................................
Τα δυο πρωην πρωτα κομματα ειχαν 30 χρονια στη διαθεση τους να κανουν κατι για αυτο τον τοπο και ΔΕΝ το εκαναν. Δεν βρισκω ΚΑΝΕΝΑ λογο να τους επιτρεψω να προσπαθησουν για ακομη μια τετραετια!
Ας επαιρνα μια τετοιαν απαντηση και απο το πιο πανω φιλαρακι μου (gsmaniac) αλλα αυτος προτιμησε το στριβειν δια του αραβωνος.....

Ας κουβεντιασουμε λοιπον το δικο σου ποστ, λες

Απόσπασμα:
Φιλε Γιωργο,

Τα προγραμματα των κομματων δεν ειναι παρα διαφημισεις που μικρη σχεση εχουν με αυτο που εχουν προθεση να υλοποιησουν και ακομα λιγοτερη σχεση με αυτα που πραγματικα μπορουν να υλοποιησουν.!
και με τι κριτηρια ψηφιζουμε Γιωργο μου? αν ηταν ετσι τοτε να μην ελεγαν τιποτε και να ψηφιζαμε κρινοντας απο τα προσωπα τους και ποιο μας αρεσει πιο πολυ!! Δεν πιστευω ομως σε αυτην εκδοχη, πιστευω οτι ο κοσμος ψηφιζει ωασει αυτων που ακουει και κατα ποσον συμφερουν τον ιδιο αυτα που ακουει. Τωρα αν μεθαυριο κτυπησει το κεφαλι του στον τοιχο θα πει ''δεν ειδα δεν ακουσα'' οτι λεει και τωρα για τους αλλους δυο.

λες επισης:

Απόσπασμα:
Κατα τη γνωμη μου, το Πασοκ και η ΝΔ εχουν αποδειξει οτι ειναι εξαρτημενοι απο καποια συμφεροντα που σε καμια περιπτωση δεν ειναι κοινα με τα δικα μου και τα δικα σου... Θελω να πιστευω οτι εκεινοι που εξυπηρετουνται απο αυτα τα συμφεροντα δεν κρατουν ακομη απο τα ######α τον ΣΥΡΙΖΑ και στη τελικη προτιμω να εμπιστευτω το μελλον μου σε εναν νεο ανθρωπο με οραμα παρα στον Σαμαρα που αλλαζει θεση πιο γρηγορα απο υαλοκαθαριστηρα και στον Βενιζελο που εχουν περασει απο τα χερια του ολοι οι χαρατσο-νομοι..!
Γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι διαφορετικος? θα διαβασες φανταζομαι αυτο , ειναι αληθεια δεν ειναι ποιος ξερει? παντως ειναι σε ολα τα ΜΜΕ και δεν το διαψευδουν και απο τον ΣΥΡΙΖΑ.........
Αν το οραμα του νεου ανθρωπου ειανι η δραχμη...ευχαριστω δεν θα παρω....

Απόσπασμα:
Εδω κανεις λαθος, τα δυο μεγαλα κομματα ειχαν 30 χρονια στην διαθεση τους (20 το ΠΑΣΟΚ) να διαλυσουν οτι εφτιαχναν οι παλιοτεροι (Καραμανλης, Αβερωφ, Ραλλης κ.λ.π.) για δικους τους ψηφοθηρικους σκοπους.
Εγω νομιζω οτι αυτος που χαλασε τον κινητηρα ειναι και ο μονος που μπορει να το ξαναφτιαξει.......αρκει να εχει καταλαβει/κατανοησει και τελικα ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ τι εκανε λαθος.

Το να καθομαι και να πιστευω εναν νεο ανθρωπο που τον διαψευδουν οι δικοι του ειναι σαν να εχω φερει αλλον μηχανικο να μου συναρμολογησει τον διαλυμενο κινητηρα που δεν μπορει να τα βρει με τον βοηθο του.

Και οπως θα προσεξες κι εσυ, ενω 2,5 χρονια τωρα ολοι βριζουν τον ΑΓΠ, το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ ΚΑΝΕΙΣ δεν κανει σχολιο για τις αναντιστοιχιες των εξαγγελιων του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαψευσεις των εξαγγελιων του απο δικα του στελεχη.

Πως θα παω να εμπιστευτω κατω απο τετοιες συνθηκες τον ΣΥΡΙΖΑ? Πες μου πως? Μονον λογω του μισους προς τους αλλους δυο αδιαφορωντας για τις τυχον συνεπειες? Δλδ αν βγουν αληθινα αυτα τα περι δρχ και ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ επανω τι θα πουμε? ''.......εμπιστευτηκα το μελλον μου σε εναν νεο ανθρωπο με οραμα και οχι στον Σαμαρα που αλλαζε θεση πιο γρηγορα απο υαλοκαθαριστηρα και στον Βενιζελο που ειχαν περασει απο τα χερια του ολοι οι χαρατσο-νομοι........αλλα τωρα δεν εχω να φαω!''

Και ποιανου το κεφαλι θα παμε να σπασουμε τοτε? κανενος μαλλον οπως και σημερα αλλωστε.
Reply With Quote
Παλιό 02-06-2012, 14:28
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ας επαιρνα μια τετοιαν απαντηση και απο το πιο πανω φιλαρακι μου (gsmaniac) αλλα αυτος προτιμησε το στριβειν δια του αραβωνος.....

Ας κουβεντιασουμε λοιπον το δικο σου ποστ, λες

και με τι κριτηρια ψηφιζουμε Γιωργο μου? αν ηταν ετσι τοτε να μην ελεγαν τιποτε και να ψηφιζαμε κρινοντας απο τα προσωπα τους και ποιο μας αρεσει πιο πολυ!! Δεν πιστευω ομως σε αυτην εκδοχη, πιστευω οτι ο κοσμος ψηφιζει ωασει αυτων που ακουει και κατα ποσον συμφερουν τον ιδιο αυτα που ακουει. Τωρα αν μεθαυριο κτυπησει το κεφαλι του στον τοιχο θα πει ''δεν ειδα δεν ακουσα'' οτι λεει και τωρα για τους αλλους δυο.

λες επισης:

Γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι διαφορετικος? θα διαβασες φανταζομαι αυτο , ειναι αληθεια δεν ειναι ποιος ξερει? παντως ειναι σε ολα τα ΜΜΕ και δεν το διαψευδουν και απο τον ΣΥΡΙΖΑ.........
Αν το οραμα του νεου ανθρωπου ειανι η δραχμη...ευχαριστω δεν θα παρω....

Εδω κανεις λαθος, τα δυο μεγαλα κομματα ειχαν 30 χρονια στην διαθεση τους (20 το ΠΑΣΟΚ) να διαλυσουν οτι εφτιαχναν οι παλιοτεροι (Καραμανλης, Αβερωφ, Ραλλης κ.λ.π.) για δικους τους ψηφοθηρικους σκοπους.
Εγω νομιζω οτι αυτος που χαλασε τον κινητηρα ειναι και ο μονος που μπορει να το ξαναφτιαξει.......αρκει να εχει καταλαβει/κατανοησει και τελικα ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ τι εκανε λαθος.

Το να καθομαι και να πιστευω εναν νεο ανθρωπο που τον διαψευδουν οι δικοι του ειναι σαν να εχω φερει αλλον μηχανικο να μου συναρμολογησει τον διαλυμενο κινητηρα που δεν μπορει να τα βρει με τον βοηθο του.

Και οπως θα προσεξες κι εσυ, ενω 2,5 χρονια τωρα ολοι βριζουν τον ΑΓΠ, το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ ΚΑΝΕΙΣ δεν κανει σχολιο για τις αναντιστοιχιες των εξαγγελιων του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαψευσεις των εξαγγελιων του απο δικα του στελεχη.

Πως θα παω να εμπιστευτω κατω απο τετοιες συνθηκες τον ΣΥΡΙΖΑ? Πες μου πως? Μονον λογω του μισους προς τους αλλους δυο αδιαφορωντας για τις τυχον συνεπειες? Δλδ αν βγουν αληθινα αυτα τα περι δρχ και ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ επανω τι θα πουμε? ''.......εμπιστευτηκα το μελλον μου σε εναν νεο ανθρωπο με οραμα και οχι στον Σαμαρα που αλλαζε θεση πιο γρηγορα απο υαλοκαθαριστηρα και στον Βενιζελο που ειχαν περασει απο τα χερια του ολοι οι χαρατσο-νομοι........αλλα τωρα δεν εχω να φαω!''

Και ποιανου το κεφαλι θα παμε να σπασουμε τοτε? κανενος μαλλον οπως και σημερα αλλωστε.
Εχω κουραστει να βλεπω τους "γραφικους" στη τηλεοραση να με τρομοκρατουν για την εξοδο της Ελλαδας απο το ευρω.

Η σταση των ξενων προς τα κοινα μας, μου δινει την εντυπωση οτι ο αντικτυπος της εξοδου μας απο το ευρω θα ειναι τοσο ακριβος που θα δεχονταν πολυ μεγαλυτερη πιεση απο αυτη που ασκουν και εχουν προθεση να ασκησουν το Πασοκ και η ΝΔ.

Αν δεν ειμασταν εμεις οι Ελληνες οπαδοι των κομματων και ειχαμε κριτικη σκεψη και ψηφο, τα κομματα θα ηταν πολυ πιο μαζεμενα. Δυστυχως ομως ειμαστε σημαιακηδες και τους πριμοδοτουμε με τη ψηφο μας αντι να τους μουτζωνουμε...

Δεν εχω κανενα κολλημα με τον Συριζα, αλλα τους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ δεν τους θελω. Και θα δωσω τη δυνατοτητα με τη ψηφο μου σε καποιον που θελει να προσπαθησει να ανεκατεψει τη τραπουλα!

Last edited by Gemat; 02-06-2012 at 14:29.
Reply With Quote
Παλιό 02-06-2012, 17:04
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
Φιλε Γιωργο,

Αλλωστε ο λαος εχει αποδειξει οτι πολυ λιγο τον ενδαφερει αν υλοποιουν αυτα που υποσχονται. Αν τον ενδιεφερε, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα υπηρχαν μονο στο ντουλαπι του χρονου!!

Κατα τη γνωμη μου, το Πασοκ και η ΝΔ εχουν αποδειξει οτι ειναι εξαρτημενοι απο καποια συμφεροντα που σε καμια περιπτωση δεν ειναι κοινα με τα δικα μου και

Αξιόπιστε φίλε Βλέπω καλά η 'εχω παραισθήσεις....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης