![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για κανΤε κι ενα σχολιο για τα παρακατω......χωρις να μου πειτε παλι για ''τρομοκρατιες''. Δεστε τα σαν πιθανοτητα που αν συμβει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εδωσε απαντηση.
Επιθυμω μια εμπεριστατωμενη απαντηση και απο τον ''αρχιτεκτονα της τελευταιας μα κατοικιας'' ![]() ![]() 1. Είναι πολύ δύσκολο -δεδομένης της μέχρι σήμερα στάσης της τρόικας- ακόμα και αν γίνει διαπραγμάτευση για νέα μείωση του χρέους ή τη μη πληρωμή τόκων για κάποιο διάστημα, να μη ζητηθούν σκληρά ανταλλάγματα από Ευρωζώνη και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) που θα αφορούν περισσότερα μέτρα λιτότητας. 2. Δεν υπάρχει καμία ποσοτικοποίηση των προτεινόμενων μέτρων, ενώ ελάχιστα είναι συγκεκριμένα. Στις χθεσινές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι μοναδικές συγκεκριμένες προτάσεις είναι αυτή της επαναφοράς των κατώτατων μισθών και του επιδόματος ανεργίας στα προ περικοπών επίπεδα, καθώς και της επέκτασης του επιδόματος ανεργίας σε δύο έτη αντί ενός. Επίσης, έγινε αναφορά σε αύξηση των φορολογικών εσόδων από τους έχοντες κατά 4% του ΑΕΠ την επόμενη τετραετία (1% κατ’ έτος), χωρίς να αναφερθεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό, ενώ υπήρξε εξαγγελία για άμεση μείωση του ΦΠΑ, δίχως να προσδιοριστεί το ύψος της. Στο σκέλος των δαπανών, το μοναδικό μέτρο που ανακοινώθηκε και είναι σαφές αφορά το «πάγωμα» των μειώσεων σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες. Επί της ουσίας, η εξαγγελία αυτή αφορά τη μη εφαρμογή του μέτρου που έχει ήδη γίνει νόμος για τη μεσοσταθμική μείωση των αποδοχών των υπαλλήλων στα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου κατά 12%. 3. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα πρόγραμμα μέτρων το οποίο ανατρέπει το μείγμα πολιτικής του Μνημονίου, δεν παρουσιάστηκαν τα ισοδύναμα μέτρα που ζητάει η τρόικα για να εξασφαλίζεται η επίτευξη των στόχων του Μνημονίου. Τις τελευταίες μέρες τόσο από την Ευρωζώνη όσο και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης για τα μέτρα, αλλά μόνο εάν υπάρχουν άλλα ισοδύναμης αξίας που θα αντικαταστήσουν τα υφιστάμενα. 4. Οπως αναφέρθηκε και από τον ίδιο τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, για να εφαρμοστούν κάποια από τα μέτρα που προτείνει θα πρέπει να εθνικοποιηθεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο είναι διατεθειμένη η Ευρωζώνη να στηρίξει τη χρηματοδότηση ενός εθνικοποιημένου τραπεζικού συστήματος ή εάν θα χρειαστεί η Ελλάδα να επιστρέψει σε δικό της νόμισμα |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δεν θα ξανα σχολιάσω και θα σε αφήσω να κανεις τον αντιτσιπρικο σου αγώνα, γιατι βλέπω μια αγωνία και έναν φόβο στα γραπτα σου....
![]() Σου εύχομαι να βγει τέταρτο αντι Τριτο το ΠΑΣΟΚ , για το καλο των παιδιών μας ![]() Φιλακια.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σου υπενθυμιζω κι εσενα αυτο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς φύλλο συκής! | δημοκρατία απο μεσο το οποιο κι εσυ επικαλεστηκες στο παρελθον και για το θεμα στο οποιο αναφερεται δεν ειδα ουτε ακουσα κανα σχολιο.......ουτε απο τον ΣΥΡΙΖΑ βεβαια. ![]() Δεν πειραζει, θα τα πουμε στις 18 Ιουνιου........ Last edited by GeorgeP; 02-06-2012 at 14:13. |
|
|||
|
|||
![]()
Και πολύ καλά κανείς. Ποιος ασχολείται πλέον με τους πρασινοφρουρους και τους τσοχατζοπουλαιους???
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα προγραμματα των κομματων δεν ειναι παρα διαφημισεις που μικρη σχεση εχουν με αυτο που εχουν προθεση να υλοποιησουν και ακομα λιγοτερη σχεση με αυτα που πραγματικα μπορουν να υλοποιησουν. Αλλωστε ο λαος εχει αποδειξει οτι πολυ λιγο τον ενδαφερει αν υλοποιουν αυτα που υποσχονται. Αν τον ενδιεφερε, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα υπηρχαν μονο στο ντουλαπι του χρονου!! Κατα τη γνωμη μου, το Πασοκ και η ΝΔ εχουν αποδειξει οτι ειναι εξαρτημενοι απο καποια συμφεροντα που σε καμια περιπτωση δεν ειναι κοινα με τα δικα μου και τα δικα σου... Θελω να πιστευω οτι εκεινοι που εξυπηρετουνται απο αυτα τα συμφεροντα δεν κρατουν ακομη απο τα ######α τον ΣΥΡΙΖΑ και στη τελικη προτιμω να εμπιστευτω το μελλον μου σε εναν νεο ανθρωπο με οραμα παρα στον Σαμαρα που αλλαζει θεση πιο γρηγορα απο υαλοκαθαριστηρα και στον Βενιζελο που εχουν περασει απο τα χερια του ολοι οι χαρατσο-νομοι. Τα δυο πρωην πρωτα κομματα ειχαν 30 χρονια στη διαθεση τους να κανουν κατι για αυτο τον τοπο και ΔΕΝ το εκαναν. Δεν βρισκω ΚΑΝΕΝΑ λογο να τους επιτρεψω να προσπαθησουν για ακομη μια τετραετια! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ας κουβεντιασουμε λοιπον το δικο σου ποστ, λες Απόσπασμα:
λες επισης: Απόσπασμα:
Αν το οραμα του νεου ανθρωπου ειανι η δραχμη...ευχαριστω δεν θα παρω.... Απόσπασμα:
Εγω νομιζω οτι αυτος που χαλασε τον κινητηρα ειναι και ο μονος που μπορει να το ξαναφτιαξει.......αρκει να εχει καταλαβει/κατανοησει και τελικα ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ τι εκανε λαθος. Το να καθομαι και να πιστευω εναν νεο ανθρωπο που τον διαψευδουν οι δικοι του ειναι σαν να εχω φερει αλλον μηχανικο να μου συναρμολογησει τον διαλυμενο κινητηρα που δεν μπορει να τα βρει με τον βοηθο του. Και οπως θα προσεξες κι εσυ, ενω 2,5 χρονια τωρα ολοι βριζουν τον ΑΓΠ, το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ ΚΑΝΕΙΣ δεν κανει σχολιο για τις αναντιστοιχιες των εξαγγελιων του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαψευσεις των εξαγγελιων του απο δικα του στελεχη. Πως θα παω να εμπιστευτω κατω απο τετοιες συνθηκες τον ΣΥΡΙΖΑ? Πες μου πως? Μονον λογω του μισους προς τους αλλους δυο αδιαφορωντας για τις τυχον συνεπειες? Δλδ αν βγουν αληθινα αυτα τα περι δρχ και ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ επανω τι θα πουμε? ''.......εμπιστευτηκα το μελλον μου σε εναν νεο ανθρωπο με οραμα και οχι στον Σαμαρα που αλλαζε θεση πιο γρηγορα απο υαλοκαθαριστηρα και στον Βενιζελο που ειχαν περασει απο τα χερια του ολοι οι χαρατσο-νομοι........αλλα τωρα δεν εχω να φαω!'' Και ποιανου το κεφαλι θα παμε να σπασουμε τοτε? κανενος μαλλον οπως και σημερα αλλωστε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η σταση των ξενων προς τα κοινα μας, μου δινει την εντυπωση οτι ο αντικτυπος της εξοδου μας απο το ευρω θα ειναι τοσο ακριβος που θα δεχονταν πολυ μεγαλυτερη πιεση απο αυτη που ασκουν και εχουν προθεση να ασκησουν το Πασοκ και η ΝΔ. Αν δεν ειμασταν εμεις οι Ελληνες οπαδοι των κομματων και ειχαμε κριτικη σκεψη και ψηφο, τα κομματα θα ηταν πολυ πιο μαζεμενα. Δυστυχως ομως ειμαστε σημαιακηδες και τους πριμοδοτουμε με τη ψηφο μας αντι να τους μουτζωνουμε... Δεν εχω κανενα κολλημα με τον Συριζα, αλλα τους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΥΤΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ δεν τους θελω. Και θα δωσω τη δυνατοτητα με τη ψηφο μου σε καποιον που θελει να προσπαθησει να ανεκατεψει τη τραπουλα! Last edited by Gemat; 02-06-2012 at 14:29. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αξιόπιστε φίλε Βλέπω καλά η 'εχω παραισθήσεις.... ![]() ![]() |
![]() |
|
|