02-06-2012, 14:03
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΕΞΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ......
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat
Φιλε Γιωργο,
Τα προγραμματα των κομματων δεν ειναι παρα διαφημισεις που μικρη σχεση εχουν με αυτο που εχουν προθεση να υλοποιησουν και ακομα λιγοτερη σχεση με αυτα που πραγματικα μπορουν να υλοποιησουν.
........................................................................................
Τα δυο πρωην πρωτα κομματα ειχαν 30 χρονια στη διαθεση τους να κανουν κατι για αυτο τον τοπο και ΔΕΝ το εκαναν. Δεν βρισκω ΚΑΝΕΝΑ λογο να τους επιτρεψω να προσπαθησουν για ακομη μια τετραετια!
|
Ας επαιρνα μια τετοιαν απαντηση και απο το πιο πανω φιλαρακι μου (gsmaniac) αλλα αυτος προτιμησε το στριβειν δια του αραβωνος.....
Ας κουβεντιασουμε λοιπον το δικο σου ποστ, λες
Απόσπασμα:
Φιλε Γιωργο,
Τα προγραμματα των κομματων δεν ειναι παρα διαφημισεις που μικρη σχεση εχουν με αυτο που εχουν προθεση να υλοποιησουν και ακομα λιγοτερη σχεση με αυτα που πραγματικα μπορουν να υλοποιησουν.!
|
και με τι κριτηρια ψηφιζουμε Γιωργο μου? αν ηταν ετσι τοτε να μην ελεγαν τιποτε και να ψηφιζαμε κρινοντας απο τα προσωπα τους και ποιο μας αρεσει πιο πολυ!! Δεν πιστευω ομως σε αυτην εκδοχη, πιστευω οτι ο κοσμος ψηφιζει ωασει αυτων που ακουει και κατα ποσον συμφερουν τον ιδιο αυτα που ακουει. Τωρα αν μεθαυριο κτυπησει το κεφαλι του στον τοιχο θα πει ''δεν ειδα δεν ακουσα'' οτι λεει και τωρα για τους αλλους δυο.
λες επισης:
Απόσπασμα:
Κατα τη γνωμη μου, το Πασοκ και η ΝΔ εχουν αποδειξει οτι ειναι εξαρτημενοι απο καποια συμφεροντα που σε καμια περιπτωση δεν ειναι κοινα με τα δικα μου και τα δικα σου... Θελω να πιστευω οτι εκεινοι που εξυπηρετουνται απο αυτα τα συμφεροντα δεν κρατουν ακομη απο τα ######α τον ΣΥΡΙΖΑ και στη τελικη προτιμω να εμπιστευτω το μελλον μου σε εναν νεο ανθρωπο με οραμα παρα στον Σαμαρα που αλλαζει θεση πιο γρηγορα απο υαλοκαθαριστηρα και στον Βενιζελο που εχουν περασει απο τα χερια του ολοι οι χαρατσο-νομοι..!
|
Γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι διαφορετικος? θα διαβασες φανταζομαι αυτο , ειναι αληθεια δεν ειναι ποιος ξερει? παντως ειναι σε ολα τα ΜΜΕ και δεν το διαψευδουν και απο τον ΣΥΡΙΖΑ.........
Αν το οραμα του νεου ανθρωπου ειανι η δραχμη...ευχαριστω δεν θα παρω....
Απόσπασμα:
Τα δυο πρωην πρωτα κομματα ειχαν 30 χρονια στη διαθεση τους να κανουν κατι για αυτο τον τοπο και ΔΕΝ το εκαναν. Δεν βρισκω ΚΑΝΕΝΑ λογο να τους επιτρεψω να προσπαθησουν για ακομη μια τετραετια!
|
Εδω κανεις λαθος, τα δυο μεγαλα κομματα ειχαν 30 χρονια στην διαθεση τους (20 το ΠΑΣΟΚ) να διαλυσουν οτι εφτιαχναν οι παλιοτεροι (Καραμανλης, Αβερωφ, Ραλλης κ.λ.π.) για δικους τους ψηφοθηρικους σκοπους.
Εγω νομιζω οτι αυτος που χαλασε τον κινητηρα ειναι και ο μονος που μπορει να το ξαναφτιαξει.......αρκει να εχει καταλαβει/κατανοησει και τελικα ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ τι εκανε λαθος.
Το να καθομαι και να πιστευω εναν νεο ανθρωπο που τον διαψευδουν οι δικοι του ειναι σαν να εχω φερει αλλον μηχανικο να μου συναρμολογησει τον διαλυμενο κινητηρα που δεν μπορει να τα βρει με τον βοηθο του.
Και οπως θα προσεξες κι εσυ, ενω 2,5 χρονια τωρα ολοι βριζουν τον ΑΓΠ, το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ ΚΑΝΕΙΣ δεν κανει σχολιο για τις αναντιστοιχιες των εξαγγελιων του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαψευσεις των εξαγγελιων του απο δικα του στελεχη.
Πως θα παω να εμπιστευτω κατω απο τετοιες συνθηκες τον ΣΥΡΙΖΑ? Πες μου πως? Μονον λογω του μισους προς τους αλλους δυο αδιαφορωντας για τις τυχον συνεπειες? Δλδ αν βγουν αληθινα αυτα τα περι δρχ και ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ επανω τι θα πουμε? ''.......εμπιστευτηκα το μελλον μου σε εναν νεο ανθρωπο με οραμα και οχι στον Σαμαρα που αλλαζε θεση πιο γρηγορα απο υαλοκαθαριστηρα και στον Βενιζελο που ειχαν περασει απο τα χερια του ολοι οι χαρατσο-νομοι........αλλα τωρα δεν εχω να φαω!''
Και ποιανου το κεφαλι θα παμε να σπασουμε τοτε? κανενος μαλλον οπως και σημερα αλλωστε.
|