![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα θελω να βαλω xenon φωτα μεσαια κ μεγαλα
τι προτεινεται ως πιο αξιοπιστα σε σχεση να μην δημιουργουν προβλημα στα ηλεκτρικα κ οσο τον δυνατον καλυτερη ποιοτητα... αν μπορουσατε να μου στελνεται καποιο link να τα βλεπω οποιος προτεινει κατι. ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Xenon μόνο μεσαία σκάλα. Στη μεγάλη δεν χρησιμεύουν. Αργούν να ζεσταθουν και έτσι πχ δεν μπορείς να αναβοσβησεις τα φώτα!!
Συνεπώς μόνο μεσαία. Κοίταξε το κατάστημα sound street επι της λεωφόρου Ηρακλειου. Έχει και site. Κοστος απο 40-60 ευρώ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επιβεβαιωνω το καταστημα και τα καλα παιδια μιας και 'επισκευασα' εκει τα δικα μου - και ειμαι γειτονας ( δεν τους γνωριζω)! Βεβαια ξεβιδωσα και βιδωσα εγω την μηχανη μου οπου χρειαζοταν για να μην εχουμε διαφορα! Δεν γκρινιαζουν, σε αφηνουν. Αααα να μην ξεχασω οτι δινουν 2 χρονια εγγυηση! |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει και γρήγορο μπαλάστ άμα το ψάξεις...αλλα σίγουρα θα είναι ποιο ακριβό.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό με το σινιάλο είναι καλό ανεκδοτάκι
![]() Μια χαρά δουλεύουν, είχα στο παλιό μου Forester. Και γ@μώ το σινιάλο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω για το Forester πάντως στη μηχανή μου, που έβαλα xenon η μεγάλη σκάλα δεν... Έτσι την έβγαλα. Μου το είπαν μετα και τα παιδιά (βασίλης και Παρασκευάς) στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ GS στη Βουλιαγμένης.
Επίσης στο αυτοκίνητο μου Lexus IS 250 η μεγάλη σκάλα δεν είναι xenon για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Απλώς το φως έχει χρώμα λευκο σαν το xenon. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαχνω ακόμα πάντως κ θα σας πω!