![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Η Μακεδονία είναι Ελληνική, , η φέτα είναι Ελληνική, η Τσικουδιά είναι Κρητικιά, η Κρήτη είναι στην Ελλάδα ,η Ελλάδα είναι Γερμανική, η bmw είναι Γερμανική εγώ όμως οδηγώ Honda και κατάγομαι από την Πρέβεζα που ανήκει στην Ήπειρο αλλά την διεκδικούν οι Αλβανοί που δεν είναι στην ΕΕ.
Μπορεί κάποιος Έλληνας Χ.Ο να μου εξηγήσει εγώ που ψηφίζω και που ανήκω. Σας ευχαριστώ………. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα!Επειδή είμαι Έλληνας θα μπορούσα να σου απαντήσω αλλά δυστυχώς δεν πληρώ το κριτήριο Χ.Ο. που θέτεις..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ελεύθερα... |
|
|
|||
|
|||
|
χεχε ευχαριστώ ! Λοιπόν, είσαι αξ/κος ΠΝ και ενδεχομένως κληθείς κάποτε να πολεμήσεις για μια πατρίδα που είναι γερμανική και που σε πληγώνει σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται !
Τελικώς, φίλε Νάπο, μπας και είσαι ερωτευμένος με διαστροφική γκόμενα ? |
|
|
|||
|
|||
|
Είσαι ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ
Μην ξεχνάς ότι το όνομα αυτό έχει συνδεθεί μεεεεεε πρόβλημα ![]() Προσπάθησε απλά να κρατηθεις όρθιος |
|
|
|||
|
|||
|
...ρωτά καλύτερα τον εαυτό σου "γιατι ακομα δεν έχεις...;;;"
|
|
|
|||
|
|||
|
X. O. χρυσος οδηγος δηλαδη...
|
|
|
|||
|
|||
|
ιδιαζουσα περιπτωση, εισαι ενας στρατιωτικος ΠΝ - αγροτης κατοχος Ιαπωνικης honda εγεγραμενος σε ενα μπε μπε φορουμ. ιδιαζουσα θα ελεγα .Καλημερα
|
|
|
|||
|
|||
|
οπως τα λεει ο @jorhe απο πανω.......Ιδιαζουσα περιπτωση..............Περιπτωσαρα θα ελεγα εγω...........Και μην ξεχνας μου χρωστας ενα βιβλιο ιστορικο που εχω κερδίσει απο την πιτα........Τρελο πρεβεζιωτη......
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|