![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Η Μακεδονία είναι Ελληνική, , η φέτα είναι Ελληνική, η Τσικουδιά είναι Κρητικιά, η Κρήτη είναι στην Ελλάδα ,η Ελλάδα είναι Γερμανική, η bmw είναι Γερμανική εγώ όμως οδηγώ Honda και κατάγομαι από την Πρέβεζα που ανήκει στην Ήπειρο αλλά την διεκδικούν οι Αλβανοί που δεν είναι στην ΕΕ.
Μπορεί κάποιος Έλληνας Χ.Ο να μου εξηγήσει εγώ που ψηφίζω και που ανήκω. Σας ευχαριστώ………. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα!Επειδή είμαι Έλληνας θα μπορούσα να σου απαντήσω αλλά δυστυχώς δεν πληρώ το κριτήριο Χ.Ο. που θέτεις..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
X. O. χρυσος οδηγος δηλαδη...
|
|
|
|||
|
|||
|
ιδιαζουσα περιπτωση, εισαι ενας στρατιωτικος ΠΝ - αγροτης κατοχος Ιαπωνικης honda εγεγραμενος σε ενα μπε μπε φορουμ. ιδιαζουσα θα ελεγα .Καλημερα
|
|
|
|||
|
|||
|
οπως τα λεει ο @jorhe απο πανω.......Ιδιαζουσα περιπτωση..............Περιπτωσαρα θα ελεγα εγω...........Και μην ξεχνας μου χρωστας ενα βιβλιο ιστορικο που εχω κερδίσει απο την πιτα........Τρελο πρεβεζιωτη......
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Napo καταλαβαίνω απόλυτα το μπέρδεμά σου !!!!
Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να απαντήσω στα ερωτήματα σου γιατί........ αν και Χ.Ο. είμαι μανιάτης !!!! Καμία σχέση με την Ηπειρο , την φέτα και την Μακεδονία , αν θες μπορώ όμως να σου πω για λάδι !!!!!! Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Αν έφτασες στο σημείο να θέτεις ΕΣΥ τέτοια ερωτήματα, έ τότε φτάνουμε στο τέλος.
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΑΡΝΑΚΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ελεύθερα... |
![]() |
|