GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-12-2010, 21:07
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
να τους συλλαβει γιατι?
για να λενε τα σκουληκια οι δημοσιογραφοι"κοιτατε πως φερονται στα παιδια οι αλητες οι αστυνομικοι"και αλλες ######## η για να πανε μετα τα λαμογια οι πολιτικοι να τους βγαλουν?
γιατι μου εσπασαν το μαγαζι ή εκαψαν το αυτοκινητο..
ποτε δεν με ενδιαφερει τι λενε οι δημοσιογραφοι...
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 21:09
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Μέρες που 'ρχονται θα μπλέξουμε πάλι

Ο κύριος Κώστας έχει απόλυτο δίκιο και το έχω ζήσει από πολύ κοντά, '82-'84 και με τα πολύ γνωστά ΜΕΑ, όταν πορείες με πολύ συγκεκριμένο σκοπό, χωρίς την παραμικρή διάθεση για "φασαρίες" και ξεκινώντας με 50 άτομα, φτάνανε προς το τέλος της πορείας να μετράνε τους 150 μασκοφόρους-κουκουλοφόρους, με καμένες τράπεζες και ανοιγμένα κεφάλια.

Σκοπός τους όντως δεν ήταν να συλλάβουν τους ταραξίες, γιατί απλά δεν υπήρχαν ταραξίες.

Σκοπός τους μάλλον ήταν να τις δημιουργήσουν.

Οι ίδιοι που σπάγαν αυτοκίνητα, που πετούσαν πέτρες και μολότοφ, ήταν οι ίδιοι που μου ανοίξαν το κεφάλι με καδρόνι, με καρφιά στην άκρη του, χωρίς να με συλλάβουν.

ΥΓ: Ποτέ δεν φόρεσα κουκούλα και ποτέ δεν κουβαλούσα σακίδιο

Και για να σας προλάβω:
Καλά Χριστούγεννα και με το καλό η νέα μνημονιακή χρονιά.
σωστος ο κυριος νικος....(ανεβηκε επιπεδο η κουβεντα)
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 21:47
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
θα ηθελα παρακαλω να με λες και εμενα ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ.

μη μου πεις οτι δεν γνωριζεις το ανακατεμα της ΕΛΑΣ με τους αναρχικους,που σκοπος της δεν ειναι να συλλαβει τους ταραξιες......αλλα μας δινουν το δικαιωμα να σκεφτουμε οτι θελουμε(προβοκατσια ,κλπ)
ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ, εχθες που περοδιαβαινα την Αθηνάς συναντησα εναν παλιο γνωστο και σε συζητηση για το φορουμ μου ειπε οτι καποιος που γραφει σαν Gs Maniac αν και παντρεμενος το παει το γραμμα!! Ακομα μου ειπε οτι εχει κανει και κανα δυο χρονια φυλακη για λογο που δεν θυμοτανε!!!!! Ακομα μου ειπε οτι στα 90000κμ που εχει η GS του εχει αλαλξει 2 φορες κυλινδροπιστονα και 6 φορες σαζμαν......
Μπα του λεω......φημες!!!!!!
¨Η μηπως......να τον πιστεψω ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ??

Ας σταθουμε Κε Κωστα σε αυτο που βλεπουμε και νοιωθουν οι μαγαζατορες και ας αφησουμε τις φημες και τις υποθεσεις διοτι........ το ''ετσι μαλλον φαινεται.....''δεν βγαζει πουθενα!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 21-12-2010 at 21:49.
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 21:52
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ, εχθες που περοδιαβαινα την Αθηνάς συναντησα εναν παλιο γνωστο και σε συζητηση για το φορουμ μου ειπε οτι καποιος που γραφει σαν Gs Maniac αν και παντρεμενος το παει το γραμμα!! Ακομα μου ειπε οτι εχει κανει και κανα δυο χρονια φυλακη για λογο που δεν θυμοτανε!!!!! Ακομα μου ειπε οτι στα 90000κμ που εχει η GS του εχει αλαλξει 2 φορες κυλινδροπιστονα και 6 φορες σαζμαν......
Μπα του λεω......φημες!!!!!!
¨Η μηπως......να τον πιστεψω ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ??

Ας σταθουμε Κε Κωστα σε αυτο που βλεπουμε και νοιωθουν οι μαγαζατορες και ας αφησουμε τις φημες και τις υποθεσεις διοτι........ το ''ετσι μαλλον φαινεται.....''δεν βγαζει πουθενα!!!!!!
κυριε γιωργο....μιλαω απο εμπειριες μου σε πορειες και οχι με υποθεσεις
τα 2 χρονια φυλακη....ισχυουν και για το γραμμα επισης...
οσο για το κυλινδροπιστονα....μονο σε ενα z50r,πριν απο 30 χρονια ειχα αλλαξει, για αυξηση καγκουριας..
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 21:55
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Το ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την γνώμη του για ένα θέμα είναι σεβαστό ,αυτό που δεν είναι σεβαστό και σοβαρό είναι να κατηγορούνται συγκεκριμένοι άνθρωποι ΄η ομάδα ανθρώπων ΧΩΡΙΣ κανένα στοιχείο.

Το έργο των ανδρών της κρατικής δεν μπορείτε να το γνωρίζεται γιατί δεν παίρνει δημοσιότητα. Αυτός είναι ο τρόπος δράσης αυτών των υπηρεσιών παγκοσμίως και απ΄όλα τα καθεστώτα. Υπάρχουν δε και πολλές επιχειρήσεις εν κρύπτω για να μην βρουν μιμητές οι επίδοξοι <<ταραξίες>>.(π.χ.) Είδαμε μετά μιας πετυχημένης τρομοκρατικής επίθεσης με ταχυδρομική βόμβα και της δημοσιότητας που πήρε, την μίμηση και πολλαπλασιασμό τους. Πιστεύετε ότι αυτή η πετυχημένη ενέργεια ήταν η πρώτη ? μήπως έχουν σταματήσει δεκάδες τέτοιες (τουλάχιστον τα 15 τελευταία χρόνια) χωρίς δημοσιότητα ?Θυμάται κανείς την πλέον πολύνεκρη έκρηξη βόμβας (οι Πατρινοί σίγουρα…) Φαντάζεται κανείς να ανακοινωνόταν μετά από αρκετές πορείες ότι πιάστηκαν κάποιοι με όπλα?(οι οποίοι νόμιζαν ότι …αρχίζει η επανάσταση) …
Για να <<βγάλεις>> πρέπει να <<μπεις>> …με ότι αυτό συνεπάγεται ,είτε είναι θέμα κρατικής ,είτε δημοσίας ασφάλειας (π.χ. ναρκωτικά).

Το ότι δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να γνωρίζει την λειτουργία του κράτους (οποιουδήποτε και οποτεδήποτε στην ιστορία) δεν είναι άλλοθι περιγραφής υποθετικών υποθέσεων συκοφαντίας .
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 22:07
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
γιατι μου εσπασαν το μαγαζι ή εκαψαν το αυτοκινητο..
ποτε δεν με ενδιαφερει τι λενε οι δημοσιογραφοι...

Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 22:08
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Απόσπασμα:
κυριε γιωργο....μιλαω απο εμπειριες μου σε πορειες και οχι με υποθεσεις

τα 2 χρονια φυλακη....ισχυουν και για το γραμμα επισης...

οσο για το κυλινδροπιστονα....μονο σε ενα z50r,πριν απο 30 χρονια ειχα αλλαξει, για αυξηση καγκουριας..
Καλά έχετε πολύ φάση...
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 22:10
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Επειδή έχω δει σε φιλικό μου πρόσωπο πως η μακρόχρονη υπηρεσία στην ασφάλεια αλλοίωσε το χαρακτήρα του, θα διαφωνήσω με τον προλαλήσαντα TEOSS.
ΚΙ εν τέλει τα είπαμε, προφανώς όσο και να μη μας αρέσει, χρειάζονται, αλλά επειδή πολλές φορές έχω δει να συμβαίνουν πράγματα που δεν εξηγούνται, εξακολουθώ να θεωρώ τη συμπεριφορά τους εξόχως περίεργη, αν η λέξη προβοκατόρικη φαντάζει υπερβολική. Αγιες μέρες που έρχονται να είμαι πιό γλυκός!
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 22:44
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή έχω δει σε φιλικό μου πρόσωπο πως η μακρόχρονη υπηρεσία στην ασφάλεια αλλοίωσε το χαρακτήρα του, θα διαφωνήσω με τον προλαλήσαντα TEOSS.
ΚΙ εν τέλει τα είπαμε, προφανώς όσο και να μη μας αρέσει, χρειάζονται, αλλά επειδή πολλές φορές έχω δει να συμβαίνουν πράγματα που δεν εξηγούνται, εξακολουθώ να θεωρώ τη συμπεριφορά τους εξόχως περίεργη, αν η λέξη προβοκατόρικη φαντάζει υπερβολική. Αγιες μέρες που έρχονται να είμαι πιό γλυκός!

Φίλε μου, επίστεψε ότι εγώ (εκ των έσω ) έχω δει πολύ περισσότερα και χειρότερα. Ούτε λέω ότι δεν <<παίζει>> προβοκάτσια .Αναφέρομαι όμως σε συγκεκριμένους τομείς δράσης και κυρίως σε ότι αφορά το θέμα πορείες – αναρχικοί – επεισόδια .Εκεί απλά ΔΕΝ χρειάζεται να λειτουργήσουν προβοκατόρικα αστυνομικοί .Η εξουσία έχει πολλά πλοκάμια …..
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 22:50
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

το να σέρνονται υπόνοιες, εκτιμώ ότι διαιωνίζουν την αμφισβήτηση για μια (σε πολύ γενικές γραμμες) καλή διάθεση της διοίκησης να κρατήσει ισορροπίες.
αν πάλι δωθούν λεπτομέρειες θα θεωρηθεί ότι θίγουμε θέμα εθνικής ασφάλειας...
άκρη πάλι δεν βγαίνει έτσι, ο καθένας μας θα φτιάχνει σενάρια...
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης