GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-12-2010, 00:23
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακόμη κι η GESTAPO έκανε τη δουλειά της καλύτερα, αυτή που της είχαν αναθέσει. Δέχομαι ότι πρέπει να υπάρχει το σώμα των μυστικών αστυνομικών. Σίγουρα όμως δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει. Εφόσον αναμειγνύονται με τους ψευτοαναρχικούς, τους γνωρίζουν και θα έπρεπε να τους είχαν "αποσύρει" όλους από την κυκλοφορία. Γιατί δεν το κάνουν; Αν δεχτούμε αυτό που λένε ότι τους συλλαμβάνουν αλλά με άνωθεν εντολές τους αφήνουν ελεύθερους, πάλι έχουμε πρόβλημα. Σημαίνει ότι το κράτος θέλει τις φασαρίες για αποπροσανατολισμό. Σε κάθε περίπτωση είμαστε εμείς οι χαμένοι.

Την προσωπική μου γνώμη για τους ασφαλίτες και τα ΜΑΤ την κρατάω για μένα.
Επιτέλους, ποιοι είναι οι "γνωστοί - άγνωστοι";
Για ποιους το ιερό πανεπιστημιακό άσυλο,
κατήντησε άντρο κακοποιών;
Ποιοί κρύβονται πίσω από τις εκάστοτε ταραχές και επεισόδια;
.
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 09:43
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Οπως το έγραψα, έχουμε γεμίσει ασφαλίτες, που όχι μόνο δεν κάνουν τη δουλειά για την οποία έχει θεωρητικά πάντα δημιουργηθεί αυτό το σώμα της αστυνομίας, αλλά αντιθέτως μάλλον δρουν προβοκατόρικα.
Το Κε Γιάννη τι το ήθελες;! σου επαναλαμβάνω να προσέχεις το ύφος σου!
ενω γενικα συμφωνω μαζι σου,εδω τα χαλαμε...
ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τη συγκεκριμενη δουλεια?(απο αποψη γνωσεων στον τομεα αυτο)
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 09:47
Senior Member

Απόσπασμα:
Ακόμη κι η GESTAPO έκανε τη δουλειά της καλύτερα, αυτή που της είχαν αναθέσει. Δέχομαι ότι πρέπει να υπάρχει το σώμα των μυστικών αστυνομικών. Σίγουρα όμως δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει. Εφόσον αναμειγνύονται με τους ψευτοαναρχικούς, τους γνωρίζουν και θα έπρεπε να τους είχαν "αποσύρει" όλους από την κυκλοφορία. Γιατί δεν το κάνουν; Αν δεχτούμε αυτό που λένε ότι τους συλλαμβάνουν αλλά με άνωθεν εντολές τους αφήνουν ελεύθερους, πάλι έχουμε πρόβλημα. Σημαίνει ότι το κράτος θέλει τις φασαρίες για αποπροσανατολισμό. Σε κάθε περίπτωση είμαστε εμείς οι χαμένοι.

Την προσωπική μου γνώμη για τους ασφαλίτες και τα ΜΑΤ την κρατάω για μένα.
δυστυχως ιεραρχικα ο υπουργος δημοσιας ταξης ειναι ανωτερος του αρχηγου της αστυνομιας και ειναι αυτος που του δινει εντολες...,οποτε αστα βραστα,παλι το συμπερασμα ειναι οτι οι πολιτικοι τα κανουν ολα κωλo!
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 12:40
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

[quote=GeorgeP;277009]
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Χρηστο οι παραθεσεις με εχουν μπερδεψει αν θες τις καθαριζεις για να σου απαντησω!

ckk
Senior Member

Περιοχή: πολιτεια

Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Μου αρεσουν οι ''αντρες'' που φορανε παντελονια και τα τιμουν!!!!! Και γιατί μας μιλάς έτσι ρε Γιώργο?
Αυτοι λοιπόν οι ''αντρες'' αν τους επαιρναν στο κατοπι 20 ''αγανακτισμενοι'' πολιτες να δω τι θα εκαναν...θα καθοντουσαν να το συζητησουν ¨η θα το επαιζαν ''ανετοι'' βαζοντας το στα ποδια???? Δεν θα περνάγαμε προκλητικά μπροστά από αυτούς που έχουμε κατάφορα κλέψει. Υποθετική η απάντηση, διότι δεν θα μπορούσα να κλέψω κανέναν ποτέ μου. Πολίτη ή το κράτος.
Και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι ''αντρες'' εδω μεσα!!!!
παρ’ όλο που έχω πει ότι δεν θα σου απαντώ σε πολιτικά, εδώ παρασύρομαι διότι είναι επί προσωπικού.

[quote=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;276077]Εδώ Γιάννη θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου ....
Αλλοίμονο αν φτάσουμε στο σημείο να φοβόμαστε να περπατήσουμε ...
Ακόμη κ οι πολιτικοί έχουν δικαίωμα στην "ελεύθερη κυκλοφορία" ....
Ο λαός αν δεν συμφωνεί, απλά δεν τον ξαναψηφίζει ... αυτά Νίκο γίνονται σε ευνομούμενες δημοκρατίες. Όχι στην Ελλάδα των απατεώνων πολιτικών.
Εν τοιαύτη περιπτώσει,
…………………
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS
... άλλα επί……………. Και μιλάω και για τους 300. ΟΛΟΥΣ! Το ότι δεν θα τους ξαναψηφήσουν δεν τους λέει τίποτα αφού και τα δισέγγονα τους θα έχουν να τρώνε... Τουλάχιστον αυτοί να μη χαρούν τα κλεμένα. Οχι στην Ελλάδα τουλάχιστον...
ούτε αλλού. Να προλάβουμε την αναχώρησή τους στο εξωτερικό. Όσων έχουν μείνει ακόμη εδώ. Και να φέρουμε και τους άλλους μέσα στην χώρα. Καλώς τον Μαντέλη, πού είναι ο φίλος σου ο Λιάπης?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Αν το εκανε θα τον ………………
Και να συμπληρωσω, ''επεφημωντας ξυλοδαρμους πολιτικων που εκαναν άλλοι οντας οι ιδιοι κρυβωμενοι''!!!!!
μα δεν μπορούμε να λαμβάνουμε μέρος σε όλα. Την ιδέα επικροτώ και επαυξάνω. Την ιδέα του ξεσκίσματος της Τζούλιας και της Πετρούλας επικροτώ, δεν μπορώ και να συμμετέχω… παντρεμένος άνθρωπος είμαι. Θα ήθελα όμως.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Αναρωτιέμαι αν αυτά που γράφεις, τα γράφεις γιατί τα πιστεύεις ή απλά για να τα γράψεις.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Και το έγραψα και σε άλλο ποστ. Εσύ έχεις τη δυνατότητα να σχολιάζεις και να κατακρίνεις, εγώ απλά βλέπω το μέλλον που φαντάστηκα για μένα και την οικογένειά μου όχι μόνο να απομακρύνεται, χάνεται εντελώς φίλε μου.
Εχοντας ζήσει σε καλά χρόνια, και σε ζηλεύω με την καλή έννοια, δε μπορείς ή δε θέλεις να αντιληφθείς ότι μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, κι εγώ μαζί, χανόμαστε. Γράφω κάθε χρόνο στη μηχανή χιλιάδες χλμ προσπαθώντας να ζήσω, απλά να ζήσω φίλε μου, και τώρα χωρίς να ευθύνομαι πάνε 10 χρόνια και 3 πτυχία στράφι. Κι επειδή από τα 18 πάω σε όλες τις εκλογές και ψηφίζω, μακρυά από ιδεολογίες, αλλά αυτό που πιστεύω ότι τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο, έχω κάθε δικαίωμα να είμαι οργισμένος.
Το τελευταίο που έγραψες μέσα στα εισαγωγικά,είναι ανάξιο σχολιασμού. Τις "ευφυείς" προσβολές καλύτερα να μην τις γράφεις.

[quote=Fuji;276281]Έτσι.

Και να μη βάζουμε όλους τους πολίτες στη λάσπη. Υπάρχουν ………………………………………………………….

Τι να νιώσω λοιπόν, για τους έχοντες την εξουσία, όταν απ' τη μια επικρατεί αυτή η διάλυση, κι απ' την άλλη αυτοί απλά αδιαφορούν, έχοντας στο μυαλό τους την πάρτη τους και μόνο;
Πως να αντιδράσει ένας άνθρωπος που πνίγεται από αυτά, που ούτε το 1/100 δεν έγραψα; Τι θα κάνει ο άνεργος πατέρας, που δε μπορεί να θρέψει τα παιδιά του; Θα δει τον

[QUOTE=GeorgeP;276464]Φιλε μου Γιατρέ εσυ βλεπεις το μελλον που φανταστηκες για σενα και την οικογενεια σου να απομακρυνεται και να ……………………………………………………………………………………..

Φιλε μου, οσο γραφονται υβριστικα σχολια προς το προσωπο μου (δες σχετικα προσφατα ποστ στα μηχανολογικα, εγραψα εγώ υβριστικά στα μηχανολογικά? Μάλλον επευφημιστικά. Και αν είναι έτσι, γιατί μου μιλάς έτσι? Και συνεχίζω – γιατί βλέπω τις μηχανολογικές σου γνώσεις και τα χρησιμοποιούμενα επιχειρήματα. Τα πολιτικά σου επιχειρήματα, απλά είναι ανύπαρκτα. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα – ιδέες και εφαρμογή αυτών. Υπάρχουν εξατομικευμένα μικρά σπαρμένα περιστατικά και προσπαθείς να συμπεριλάβεις και καταδικάσεις ολόκληρες κοινωνικές ομάδες, μέσω κακής συμπεριφοράς κάποιων εξ αυτών, που τις αποτελούν. οσο γραφονται ρατσιστικα σχολια για αφγανους και πακιστανους πεινασμενου………………………………………..
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
παλιoπ**** ομως πολιτικους που εχουν φαει με δεκα μασελες βαραμε ε?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
δε βαραμε?
αν βαράμε λέει.

[QUOTE=GeorgeP;276753]Αφου βαραμε παλιοπ******* πολιτικους που εχουν φαει με δεκα μασελες να βαραμε και παλιοπ******* φαρμακοποιους που σε συνεργασια με γιατρους (αρα να βαραμε και παλιοπ**** γιατρους) θαβουν φαρμακα αξιας δισεκατομμυριων στις στοες του λαυριου!!! Ετσι δεν ειναι Κωστα μου??????? Όχι δεν είναι έτσι. Οι πολιτικοί τα επέτρεπαν αυτά τόσα χρόνια. Όχι εμείς. Δεν θα βαρεθούμε μεταξύ μας λοιπόν. Αυτό μας έλειπε. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΑΡΑΜΕ.

Γιώργο τα κόκκινα είναι τα δικά μου, μαζεμένα λόγω απουσίας, σχόλια σε διάφορα άλλων μελών, μεταξύ αυτών και εσού.

Πχ στο πρώτο σχόλιο προς εσένα, αισθάνθηκα ότι είναι επί προσωπικού, διότι γράφεις σε εισαγωγικά το ‘άντρες’ και το ΄άνετοι’. Και σου γράφω ότι δεν θα περνάγαμε προκλητικά και απαξιωτικά = ‘άνετα’ μπροστά από κατακλεμένους πολίτες. Τώρα για το ειρωνικό ‘άντρες’, έ αυτό δεν νομίζω να χρήζει επεξήγησης.

Σε σχόλια άλλων μελών για το ύφος σου, απαντάς ότι σου γράφουν με ύφος που δεν σου αρέσει σε μηχανολογικά σου postαρίσματα, και σου εκφράζω την απορία μου γιατί μου μιλάς έτσι, ενώ εγώ δεν έχω όχι μόνο εκφρασθεί απαξιωτικά για εσένα, τουναντίον εκτιμώ τις μηχανολογικές σου γνώσεις και τις ακολουθώ. Δηλαδή τί φταίω εγώ?

Περαιτέρω και να μου έγραφαν άσχημα σχόλια για τα postαρίσματά μου, όχι μόνο δεν θα αντέκρουα με ανάλογο ύφος, αλλά θα έψαχνα πρώτα πού κάνω εγώ κανένα λάθος. Και αν δεν έκανα, θα άφηνα τους φανατισμένους να συνεχίσουν τον λάθος δρόμο, που δεν θα βγάλει εμένα σε κακό αποτέλεσμα, αλλά αυτούς. Απόδειξη αυτού, αν το παρακολούθησες, σε ένα σοβαρό θέμα μπερδέματος χρόνου εγγύησης ανταλλακτικών, ‘σήκωσα’ ένα postάρισμα του επίσημου βιβλίου του κατασκευαστού, που ξεκαθάριζε το θολό τοπίο των 2 ετών εγγύησης στα ανταλλακτικά των μηχανών μας. Από αυτό, κάποια άλλα μέλη επωφελήθηκαν ή θα επωφεληθούν στο μέλλον από κακές πρακτικές αντιπροσώπων της εταιρείας. Η εικόνα του postαρίσματος λοιπόν φαινόταν καθαρά, αλλά ήταν γυρισμένη 90 μοίρες, διότι δεν ήξερα να την ισιώσω. Βρέθηκαν λοιπόν κανά δυό μέλη, που έγραψαν άσχημα επιθετικά πράγματα για την απολυτότητα των postαρισμάτων μου και του όλου μου πνεύματος. Τους ζήτησα συγνώμη λοιπόν για την άγνοιά μου και δεν τους απάντησα, με την ελπίδα ότι φάνηκε χρήσιμο σε πολλούς περισσότερους, έστω και στραβό. Ταυτόχρονα, άλλα καλοπροαίρετα μέλη, με μια μικρή διόρθωση, το ‘ίσιωσαν’.

Μακριά από εμένα τα μαθήματα ζωής σε έναν άνθρωπο σαν εσένα. Σου εκθέτω όμως το πώς σκέφτομαι και πράττω και θα ήθελα από ανθρώπους που γνωρίζω και σέβομαι, μία ανάλογη συμπεριφορά.

Στη συνέχεια απάντησα στον Νίκο / Λεοντόκαρδο
με χιούμορ αναζήτησα τους Μαντέλη και Λιάπη μέσα από το σχόλιο του LakisGS περί φυγής των αλητών στο εξωτερικό
εξέθεσα γνώμες άλλων μελών σε απόγνωση Ortho (χάνουν / χάνουμε την ζωή μας και των παιδιών μας μέσα από τα χέρια μας)
τονίζω ότι ΟΛΑ αυτά, που αναφέρετε ΟΛΟΙ μαζί στα postαρίσματά σας, είναι ένα απειροελάχιστο κλάσμα των ανήθικων και ποινικά κολάσιμων πράξεων, αυτών των άτιμων αλητών, που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια και
κλείνω με την συνέχιση, μέσα στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου πνεύματος μου , περί αμείωτης σωματικής βίας στους αλήτες.

Ελπίζω να σε διαφώτισε η επεξήγηση και να μην σε μπέρδεψε περισσότερο.

Last edited by ckk; 21-12-2010 at 12:41.
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 14:51
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
ενω γενικα συμφωνω μαζι σου,εδω τα χαλαμε...
ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις τη συγκεκριμενη δουλεια?(απο αποψη γνωσεων στον τομεα αυτο)

και γιατί να μην κρίνω; καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει.
αν το θες, έχω πρόβλημα με κάθε είδους μυστικότητα που μπορεί να έχει αντίκτυπο στη ζωή μου. το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι η παραβατικότητα κι η ασυδοσία του κράτους και των θεσμών. κι οι μυστικές υπηρεσίες γενικά είναι εσμός τέτοιων συμπεριφορών.
όπως τσατίζομαι με συναδέλφους που κατά τη γνώμη μου κοροϊδεύουν τους ασθενείς τους, άλλο τόσο τσατίζομαι με τους ασφαλίτες.

ελπίζω να μη διαφωνείς.
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 16:19
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Senior Member

Περιοχή: πολιτεια

Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Ελπίζω να σε διαφώτισε η επεξήγηση και να μην σε μπέρδεψε περισσότερο.

Χρήστο μου δεν ειχαν στοχο εσενα τα γραφομενα μου!! Σε καμια περιπτωση δεν θα στοχοποιουσα εσενα αλλα και κανεναν αλλον!! Οταν γραφω επι προσωπικου το αναφερω καθαρα!!!
Oοταν κανεις παραθεσεις πατα το πληκτρο ''παραθεση΄΄ και γραφε κατω αποτο τελευταιο [/quote]
Αν θελεις να παραθεσεις παραγραφους απο εναν ποστ πατα το ''παραθεση'' και κανε copy/paste το quote=ckk..... μαζι με τις αγκυλες του στην αρχη της παραγραφου και μετα παλι copy /paste το [/quote] που βρισκετε στο τελος του καθε μηνυματος!

Last edited by GeorgeP; 21-12-2010 at 16:26.
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 16:32
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι εννοεις κι εσυ Κωστα με το ''ειναι τακτικη πολλων χρονων της ΕΛΑΣ.....''?
Κai εδω απευθυνομαι προσωπικα στον Κωστα τον Gs Maniac, θελω ξεκαθαρη απαντηση στο ερωτημα μου για να δωσω ξεκαθαρη απαντηση απο μερους μου!
θα ηθελα παρακαλω να με λες και εμενα ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ.
μη μου πεις οτι δεν γνωριζεις το ανακατεμα της ΕΛΑΣ με τους αναρχικους,που σκοπος της δεν ειναι να συλλαβει τους ταραξιες......αλλα μας δινουν το δικαιωμα να σκεφτουμε οτι θελουμε(προβοκατσια ,κλπ)
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 20:07
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
. . . μη μου πεις οτι δεν γνωριζεις το ανακατεμα της ΕΛΑΣ με τους αναρχικους,που σκοπος της δεν ειναι να συλλαβει τους ταραξιες......αλλα μας δινουν το δικαιωμα να σκεφτουμε οτι θελουμε(προβοκατσια ,κλπ)

Μέρες που 'ρχονται θα μπλέξουμε πάλι

Ο κύριος Κώστας έχει απόλυτο δίκιο και το έχω ζήσει από πολύ κοντά, '82-'84 και με τα πολύ γνωστά ΜΕΑ, όταν πορείες με πολύ συγκεκριμένο σκοπό, χωρίς την παραμικρή διάθεση για "φασαρίες" και ξεκινώντας με 50 άτομα, φτάνανε προς το τέλος της πορείας να μετράνε τους 150 μασκοφόρους-κουκουλοφόρους, με καμένες τράπεζες και ανοιγμένα κεφάλια.

Σκοπός τους όντως δεν ήταν να συλλάβουν τους ταραξίες, γιατί απλά δεν υπήρχαν ταραξίες.

Σκοπός τους μάλλον ήταν να τις δημιουργήσουν.

Οι ίδιοι που σπάγαν αυτοκίνητα, που πετούσαν πέτρες και μολότοφ, ήταν οι ίδιοι που μου ανοίξαν το κεφάλι με καδρόνι, με καρφιά στην άκρη του, χωρίς να με συλλάβουν.

ΥΓ: Ποτέ δεν φόρεσα κουκούλα και ποτέ δεν κουβαλούσα σακίδιο

Και για να σας προλάβω:
Καλά Χριστούγεννα και με το καλό η νέα μνημονιακή χρονιά.
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 20:19
Senior Member

Απόσπασμα:
και γιατί να μην κρίνω; καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει.
αν το θες, έχω πρόβλημα με κάθε είδους μυστικότητα που μπορεί να έχει αντίκτυπο στη ζωή μου. το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι η παραβατικότητα κι η ασυδοσία του κράτους και των θεσμών. κι οι μυστικές υπηρεσίες γενικά είναι εσμός τέτοιων συμπεριφορών.
όπως τσατίζομαι με συναδέλφους που κατά τη γνώμη μου κοροϊδεύουν τους ασθενείς τους, άλλο τόσο τσατίζομαι με τους ασφαλίτες.

ελπίζω να μη διαφωνείς.
και οι μυστικες υπηρεσιες με τη μυστικοτητα χρειαζονται και οι ασφαλιτες χρειαζονται και λυνουν και πολλα προβληματα τα οποια δε γινονται ευκολα αντιληπτα απο μας!
και καλως η κακως σ αυτες τις δουλειες δε μπορει καποιος να πηγαινει παντα προβλεπομενα και με το σταυρο στο χερι!
Reply With Quote
Παλιό 21-12-2010, 20:27
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
θα ηθελα παρακαλω να με λες και εμενα ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ.

μη μου πεις οτι δεν γνωριζεις το ανακατεμα της ΕΛΑΣ με τους αναρχικους,που σκοπος της δεν ειναι να συλλαβει τους ταραξιες......αλλα μας δινουν το δικαιωμα να σκεφτουμε οτι θελουμε(προβοκατσια ,κλπ)
να τους συλλαβει γιατι?
για να λενε τα σκουληκια οι δημοσιογραφοι"κοιτατε πως φερονται στα παιδια οι αλητες οι αστυνομικοι"και αλλες ######## η για να πανε μετα τα λαμογια οι πολιτικοι να τους βγαλουν?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης