GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 14-09-2009, 22:09
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video?

Δώσε!

+4000!
Reply With Quote
Παλιό 17-09-2009, 01:41
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie
Προεπιλογή Απάντηση: Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video?

:sm5::sm4::sm5:
Reply With Quote
Παλιό 08-10-2009, 03:49
gzpainter Ο/Η gzpainter βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Ένας Scouser απο την Κρήτη
Μoto: BMW R1200GS Adventure

:sm4::sm5::sm4::sm5:
πολυ ωραια videakia.....σε ζηλευω φιλε Ιοαννη....
και αυτο διοτι προσπαθω εδω και καιρο να βιντεοσκοπησω τις εξορμησεις μου με την JVC Everio MZ-GZ50EK αλλα.....τζιγος.....κολλαει μολις πατησω λιγο γκαζι....
Reply With Quote
Παλιό 08-10-2009, 03:50
gzpainter Ο/Η gzpainter βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Ένας Scouser απο την Κρήτη
Μoto: BMW R1200GS Adventure

BTW εχει χρησιμοποιησει κανεισ την gopro camera?? και αν ναι...εντυπωσεις???
διοτι προβλεπω να πουλαω την Everio μου.....
Reply With Quote
Παλιό 09-10-2009, 19:00
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Smile Απάντηση: Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gzpainter Εμφάνιση μηνυμάτων
πολυ ωραια videakia.....σε ζηλευω φιλε Ιοαννη....
και αυτο διοτι προσπαθω εδω και καιρο να βιντεοσκοπησω τις εξορμησεις μου με την JVC Everio MZ-GZ50EK αλλα.....τζιγος.....κολλαει μολις πατησω λιγο γκαζι....

φιλε μου ειναι δυσκολο να ενσωματωσεις ολοκληρη τη DV kamera καπου σε ενα σταθερο σημειο πανω στη μηχανη και να κανεις καλες λήψεις και το κυριοτερο στο τελος θα την χαλασεις!...(το παθα και μαθα)..θα παρει υγρασια, σκονες ...μιλαμε για τρελους κραδασμους ...η παλια η δικια μου περασε πολλα και παλι πολυ αντεξε με την τρελα μου!

...αν μπορεσεις αγορασε ενα εξωτερικο ματι και ασε τη καμερα σου καπου μεσα στο tankbag σου στεγανη και χωρις κραδασμους να αποδιδει το 100%!

........
Reply With Quote
Παλιό 09-10-2009, 21:22
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου ειναι δυσκολο να ενσωματωσεις ολοκληρη τη DV kamera καπου σε ενα σταθερο σημειο πανω στη μηχανη και να κανεις καλες λήψεις και το κυριοτερο στο τελος θα την χαλασεις!...(το παθα και μαθα)..θα παρει υγρασια, σκονες ...μιλαμε για τρελους κραδασμους ...η παλια η δικια μου περασε πολλα και παλι πολυ αντεξε με την τρελα μου!

...αν μπορεσεις αγορασε ενα εξωτερικο ματι και ασε τη καμερα σου καπου μεσα στο tankbag σου στεγανη και χωρις κραδασμους να αποδιδει το 100%!

........

Πολύ καλή ιδέα ....

Αν μπορείς, πες μας δυό λόγια

γι' αυτή την περίπτωση ....

.
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2009, 22:35
Moderator

Thumbs up Απάντηση: Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων

........
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ καλή ιδέα ....

Αν μπορείς, πες μας δυό λόγια

γι' αυτή την περίπτωση ....
...λοιπον παιδες η περιπτωση που μιλαω στην απλη της μορφη εχει ως εξης!....

... χρειαζεσαι ενα "ματι" ή μινι καμερα ή finger kamera ή δεν ξερω εγω πως αλλιως μπορει να λεγεται στα Ελληνικα!
... ενα μεσο αποθήκευσης για τις εικονες που θα μεταφέρει το "ματι"!
... και ενα τηλεχειριστήριο για εισοδο LANK !

.... απο το ματι φευγει ενα ενσωματωμένο καλωδιο που σε συνδυασμο με ακομα ενα που συνοδευτεται βγαζει μια A/V εξοδο και μια εισοδο τροφοδοσιας με 12V... τετοια "ματια" στο εμποριο ξεκιναν απο 100 ευρω και αναλόγως της μαρκας και του φακου που εμπεριεχουν ανεβαινουν οι τιμες !
...το μεσο αποθηκευσης μπορει να ειναι μια απλη DV καμερα που εχω εγω ή χιλιοδυο hitech μπιλμπιλικια που μπορουν να γραφουν κατευθειαν σε MP4,AVI και αλλες τετοιες μορφες αποθήκευσης που απλουστευουν τη ζωη!
...το τηλεχειριστήριο ειναι το μαγικο σημειο σε ολη τη φαση !...κοστιζει γυρω στα 60 ευρα(... μπορει να υπαρχει και φτηνοτερο δεν το εψαξα και πολυ)...και ειναι αυτο που κανει ολη τη δουλια ευκολη και εύχρηστη! ...το τοποθετείς διπλα στο αριστερο μερος του τιμονιου και το συνδεεις κατευθειαν με τη εισοδο LANK της συσκευης αποθήκευσης και ειναι αυτο που με το πατημα του, αρχιζεις και τελειώνεις την εγγραφή συχγρονιζοντας ολη την διαδικασια!

...το τηλεχειριστήριο ...

... το ματι ...

...απο κει και περα καταλαβαινετε μπορει με ενα καλωδιακι να μπει στερεο μικρόφωνο στην ολη συνδεσμολογια ....να βαλεις τροφοδοσια κατευθειαν απ τη μηχανη ...να αλλαζεις τους φακους μπροστα στο ματι για μεγαλυετρο ευρος ληψης και καθε λογης καλουδι αναλογως τις τσεπες !

...αυτα προς το παρων! ...αν θυμηθω κατι θα συμπληρωσω!
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2009, 23:02
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Γιάννη, αυτό το έχεις υπόψη;;;

Δες τι κάνει...

Reply With Quote
Παλιό 13-10-2009, 23:38
Moderator

Smile Απάντηση: Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video?

...ναι φιλε το εχω υποψην μου !...και πρεπει να ειναι φοβερο συνολο ...φυσικα η ποιοτητα του youtube το αδικει εντελως!....χαχα!...αλλα ειδες και τη τιμουλα ε?

...κοιτα ειπαμε ισως υπαρχει και ιδιώτης που μπορει να σηκωσει το βαρος μιας τέτοιας αγορας ...αλλα και παλι η επένδυση ειναι λιγο υπερβολικη για λιγο διασκεδαση φτιάχνοντας βιντεακια για μοτοσυκλετα!

... εχει πλεονεκτημα την απλοτητα της ολης εγκαταστασης και οτι κανει πραγματικη εγγραφη σε fullHD ....αλλα εγω εψαχνα κατι απλο που να μην πιξελιζει οταν το βαζεις να το δεις και να το φτανω στα χρηματα !..φυσικα και μικροτερο σε μεγεθος!

.. σε καποιον που εχει μια κανονικη DV kamera για τις οικογενιακες στιγμες μπορει να προσαρμοσει το "ματι" με τα παρελκομενα και να την γλυτωσει γυρω στα 250 ευρωπουλακια που μου βγηκε περιπου εμενα με ολους του φακους και το μικροφωνο!...βγαζοντας μια πολυ ποιοτικη εγραφη στα 720 x 576 που ουτως ή αλλως θα αλλοιώσεις για να την περασεις στο internet!

...χαχα! ... οπως ειπαμε το χομπυ ειναι για ολες τις τσεπες !
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2010, 14:06
gpar Ο/Η gpar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200gs

Παναγιωτίδη είσαι φοβερός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!respekt
Reply With Quote
Απάντηση

Tags
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw

Κανόνες καταχώρησης