....λοιπον φιλαρακια εχω εδω και ενα περιπου μηνα που καταπιάνομαι με ενα σετακι καμερας εγραφης για την μοτοσυκλετα και ενω εχω φτασει σχεδον σε παρα πολυ καλα αποτελεσματα απο τη θεση και το επιπεδο της εγραφης ....εχω κολλησει τρελα στο τροπο που θα μετατρεψω το αποθηκευμένο υλικο που το εχω σε ψηφιακη μορφη σε κασετακι DV...σε καποια αλλη συμπιεσμενη μορφη αρχειου εικονας που να μπορω να το φορτώσω στο youtube ή σε αλλη αναλογη βιντεοθηκη
χωρις ομως τεραστιες αλλοιώσεις στη ποιοτητα της εικονας!
...το σετακι( EcoPack 6 BC2555EXV - 550TVL) αποτελειτε απο ενα πακετο με τη καμερα κρανους ,ολοκληρη τη καλωδίωση μαζι με τους αναλογους συνδεσμους, διαφορετικους φακους για μεγαλυτερο εύρος εγραφης, μια εχτρα γραμμη για στερεο μικροφωνο, 2 θηκες με τις επαναφορτιζόμενες..και εξτρα ενα χειριστήριο με καλωδιο για καμερα με υποδοχη για LANC connector!

...

.

.

.

.

....
....εχω προσθέσει ενα χειροποίητο πλαστικό κομματι στη κανονικη βαση της και με δεματικά προσπαθω βρω τις καλυτερες θεσης εγραφης πανω στη GS μεχρι να αποφασισω που ακριβως θα την τοποθετησω στο τελος!...και αφου τελειωσα και τις τελευταιες μετατροπες στη τοποθετηση της ολης καλωδίωσης για να μην υπαρχει κίνδυνος να καταστρεψω κατι σε καποια απότομη κίνηση δοκιμασα αυτη τη Δευτερα την πρωτη βολτα!...τα αποτελεσματα της ποιοτητας της εγραφης στην οθονη της τηλεορασης μου ηταν καταπληκτικα !...δεν θα ελεγα τα ιδια λογια και για την αποδοση του ηχου αλλα πιστευω οτι ηταν δικια μου υπερβολη να το τοποθετησω ακριβως πανω απ την εξατμιση!
....και εδω ερχομαστε στο προβληματισμο μου!...πως μπορω να μετατρεψω σε ψηφιακη συμπιεσμένη μορφη τα αποθηκευμένα δεδομενα απ το DV κασετακι ουτως ωστε να εχω τις λιγοτερες απώλειες στην αποδοση της εικονας!
....ακουω και διαβαζω κατα καιρους για mp3, mp4, wmv, avi, mpg1,2???????...εχω χαθει εντελως μιλαμε !...ποια ειναι η καλυτερη μορφη συμπιεσης ? ...και πιο το πιο καταλληλο προγραμμα μετατροπης ?
...σε μια προσπαθεια που εκανα εχθες το βραδυ μονος μου με το κλασικο και λιγο παλαιομενο movie-maker που ειχε απ τη μαμα ο υπολογιστης επανω ...απογοητευτηκα εντελως!...σιγουρα μπορεις να τσεκαρεις τη σταθερη εγραφη της συσκευης και το εύρος της με τον 135αρη φακο αλλα απο εικονα μετα την μετατροπη εγινε για το handy!
...καθε βοηθεια πολύτιμη!