![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νέα άφιξη αν και η λεξη παραπέμπει σε προσγείωση, εγώ ετοιμάζομαι για απογείωση. Μόλις αγόρασα την νέα μου μοτοσυκλέτα και μαζί της ετοιμάζω νέες περιπέτειες. Στη σκέψη μου ήταν πάντα πως η λέξη μοτοσυκλέτα είναι γένους θηλυκού και σαν μια μοντέρνα πάππισα Ιωάννα ετοιμάστηκα να εισβάλω σε ένα ακόμα ανδροκρατούμενο χόμπι. Η αλήθεια είναι πως η αγορά της μοτό ήταν μια απόφασή πολύ γρήγορη αλλά καλά μελετημένη. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και τον σύζυγό μου (Jefe) αφού η συμβολή του για το άλμα αυτό ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα . Και για όσους δεν κατάλαβαν το δώρο του Αγ.Βαλεντίνου που είχε αναφέρει προχτες ο Λεοντόκαδρος ήταν η νέα μου μοτό.
Καλώς σας βρήκα, λοιπόν. |
|
|||
|
|||
![]()
καλοριζικη , καλοταξιδι μαζι με τον συζυγο και καλως ηλθες , να περνας καλα και παντα ορθια
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες Σύβαρη και καλά να περνάτε με το σύζυγο και τη μηχανή, όπως έκαναν οι Συβαρίτες!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ..............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσόρισες και καλορίζικη η μοτο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες και καλά ταξίδια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bάνα καλωσόρισες και σαν ''γνήσιο'' μέλος πλέον, στην όμορφη παρέα μας!!!
![]() πολύ καλή επιλογή κάνατε με το roadster και σου εύχομαι καλές και απροβλημάτιστες βόλτες ![]() Να το δίνεις και λίγο του Θανάση να χαρεί και αυτός ναί;;; ![]() Άντε να σε βλέπουμε και σαν οδηγό στις εξορμήσεις μας τώρα που φτιάχνει ο καιρός... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο στον συζυγο. καλοριζικη
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλοριζικη και καλα ταξιδια!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα BMW R1200GS/RT!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 21 | 17-11-2009 00:53 |
Νέα άφιξη | Albatros | Καλώς ήλθατε | 19 | 24-05-2009 22:49 |
Γειά σας και καλή μου άφιξη | skoufakis | Καλώς ήλθατε | 20 | 24-05-2009 22:40 |
H Νέα Bmw S1000rr | KostasGS | Νέα μοντέλα BMW | 14 | 08-02-2009 19:03 |
Νέα άδεια κυκλοφορίας? | GS_maniac | Απαραίτητα έγγραφα | 11 | 05-01-2009 22:54 |