![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και καθυστερημένα - εντός του γνωστού 40ημέρου, πάντως - τις καλύτερες ευχές μου, κοπέλα μου!
Χρόνια Πολλά & Καλά! Με υγεία, χαρές κι ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε προσέχουν, πάντα γύρω σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Μαργαρίτα χρόνια πολλά και από εμένα.
Να είσαι πάντα καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταγγέλω τους admin για ρατσισμό και φυλετικές διακρίσεις σε βάρος των αντρών!
Αυτά δεν είναι γενέθλια Margot αδερφούλα μ.. ραμαζάνι γίνανε! ![]() ![]() Εκτός κι αν περιμένατε κι εμένα να ευχηθώ! ![]() Με όλη μου την καρδιά λοιπόν χιλιόχρονη και πάντα γερή! Με το συμπάθειο αλλά "πάντα όρθια" δε με πάει να σου ευχηθώ. Το κρατάω για άντρες! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι είπε ο αποπάνω; ούτε ο dr φικιώρης δεν δίνει τέτοιες ευχές!!!!
χρόνια καλά και ενδιαφέροντα |
|
|||
|
|||
![]()
..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μάλλον περίμεναν να μου ευχηθείς ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!! Εύχομαι εγώ στον εαυτό μου "ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ" ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μαργαρίτα.....Πολύχρονη !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άπαιχτη τούρτα!!!! σλουρπ, σλουρπ!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στην Στέφη (Stefi Orf) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 14 | 13-01-2010 13:11 |
Χρόνια πολλά στην Αγλαΐα ................. | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 22-12-2009 12:21 |
Χρόνια πολλά στην Αννα................. | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 13-12-2009 13:32 |
Χρόνια πολλά ,στην Αμαλία ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 10-07-2009 19:06 |
Χρόνια πολλά στην Νίκη!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 27-04-2009 15:59 |