![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αν και καθυστερημένα - εντός του γνωστού 40ημέρου, πάντως - τις καλύτερες ευχές μου, κοπέλα μου!
Χρόνια Πολλά & Καλά! Με υγεία, χαρές κι ανθρώπους που σ' αγαπούν και σε προσέχουν, πάντα γύρω σου! |
|
|
|||
|
|||
|
Μαργαρίτα χρόνια πολλά και από εμένα.
Να είσαι πάντα καλά. |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας
είναι πάντα ευπρόσδεκτες
|
|
|
|||
|
|||
|
Καταγγέλω τους admin για ρατσισμό και φυλετικές διακρίσεις σε βάρος των αντρών!
Αυτά δεν είναι γενέθλια Margot αδερφούλα μ.. ραμαζάνι γίνανε! 40 μέρες γιορτή! Sticky θα τα κάνουμε!Εκτός κι αν περιμένατε κι εμένα να ευχηθώ! ![]() Με όλη μου την καρδιά λοιπόν χιλιόχρονη και πάντα γερή! Με το συμπάθειο αλλά "πάντα όρθια" δε με πάει να σου ευχηθώ. Το κρατάω για άντρες! ![]() . ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
τι είπε ο αποπάνω; ούτε ο dr φικιώρης δεν δίνει τέτοιες ευχές!!!!
χρόνια καλά και ενδιαφέροντα |
|
|
|||
|
|||
|
..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Μάλλον περίμεναν να μου ευχηθείς ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!! Εύχομαι εγώ στον εαυτό μου "ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ" ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μαργαρίτα.....Πολύχρονη !!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Άπαιχτη τούρτα!!!! σλουρπ, σλουρπ!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρόνια πολλά στην Στέφη (Stefi Orf) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 14 | 13-01-2010 14:11 |
| Χρόνια πολλά στην Αγλαΐα ................. | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 22-12-2009 13:21 |
| Χρόνια πολλά στην Αννα................. | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 13-12-2009 14:32 |
| Χρόνια πολλά ,στην Αμαλία ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 6 | 10-07-2009 20:06 |
| Χρόνια πολλά στην Νίκη!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 27-04-2009 16:59 |