![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να μην σου πω γιαυτους που θελουν τουριστικη Βισα μερικων ημερων για να ερθουν να δουν τα παιδια ους που ΝΟΜΙΜΑ εργαζονται εδω!!!! Στα λεω αυτα γιατι δεν ειναι μονον οι αμερικανοι που ''εξευτελιζουν'' κοσμο ειναι κι αλλες χωρες!!! Γιος Διπλωματη ειμαι και πιστεψε με τα ξερω εκ των εσω!! Last edited by GeorgeP; 10-03-2010 at 16:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Και έλεγα, τι μου λείπει, τι μου λείπει, ένα ταξίδι στις ΗΠΑ μου λείπει..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ακριβώς είμαστε το ίδιο πράγμα με τους Φιλιπινέζους. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αν ηξερες πως συμπεριφερονται οι Ρωσοι στους εγγλεζους που πανε να επισκευθουν την Ρωσσια και τι τους ζητανε θα ελεγες ......καλα ειμαστε!! Στο λεω επειδη παω στην Ρωσια και σαν Ελληνας και σαν Εγγλεζος (ειμαι διττης υπηκοοτητας)!! Οποτε σε αυτες τις περιπτωσεις, ΟΛΟΙ αυτοι ΝΑΙ, ειναι/ειμαστε το ιδιο με τους Φιλιπινεζους!! ![]() Σημ 1. Νομιζω οτι με υποτιμας αν θεωρησες οτι δεν καταλαβα το ειρωνικο του υφους σου!!!! ![]() Σημ 2. Ειμαστε σχετικα νεοι ακομη και νομιζω οτι θα ζησουμε την στιγμη που η κορη η δικια μου και ο γιος ο δικος σου θα μπουν στο σπιτι με κανα μαυρακι ¨η demiμαυρακι (μελαψο) και θα μας πει ''πατερα απο εδω ο/η......το αγορι/κοριτσι μου!!'' μην αρχισεις τα κλαματα τοτε, να το θεωρησεις φυσικη συνεχεια των πραγματων που ερχονται! ![]() κι αν παρεπιπτοντως το εγγονακι σου/μας ειναι κατι σε καφετι ανοικτο ελα απο εδω, εχω μια σπαθα απο την Ιαπωνια καταλληλη για χαρακιρι!!!
Last edited by GeorgeP; 10-03-2010 at 20:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΝΙΑΟΥ!!!!!!!!!!
![]() Ναι αλλα δεν λες τιποτε για την ταμπακιερα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι κουτός ο Αμερικάνος..........άφησε να εξευτελιστεί η Γερμανία με τα διάφορα που έγραφε η φυλλάδα και έκανε η Μέρκελ,άφησε να υπάρξει μια σύγχυση στην Ευρώπη,και τώρα έρχεται όμορφα κι ωραία να ενδυναμώσει με την παρουσία του το δολάριο (που το έχει πάρει ο διάολος σε σχέση με το Ευρώ) και το τεράστιο έλλειμα.
Θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επεμβάσεις στην Ευρώπη και φυσικά έχει μείνει ανοιχτό το Σκοπιανό........................ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() αυτο θα ειναι τραγικο! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι κουτός ο Αμερικάνος..........άφησε να εξευτελιστεί η Γερμανία με τα διάφορα που έγραφε η φυλλάδα και έκανε η Μέρκελ,άφησε να υπάρξει μια σύγχυση στην Ευρώπη,και τώρα έρχεται όμορφα κι ωραία να ενδυναμώσει με την παρουσία του το δολάριο (που το έχει πάρει ο διάολος σε σχέση με το Ευρώ) και το τεράστιο έλλειμα.
Θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επεμβάσεις στην Ευρώπη και φυσικά έχει μείνει ανοιχτό το Σκοπιανό........................ Αγόρασε κι εσύ δολλάριο και πούλα το όταν δυναμώσει κι άλλο, γιατί θ' ανέβει. Μηχανισμούς φτιάχνουν που κάνουν κύκλους. Το Visa Waiver, εκτός από άλλα πιθανά μέτρα που δεν μας είναι ξεκάθαρα σήμερα, ουσιαστικά σημαίνει ότι οι ΗΠΑ κάνουν "δώρο" τα 80 Ευρώ που δίναμε ανά αίτηση και έτσι δεν επιβαρύνουν τους Έλληνες ταξιδιώτες, λέγοντάς τους πιο εύκολα το "έλα να μας δείς" αφού δεν υπάρχει και η χρονοβόρα διαδικασία για την Visa. Βεβαίως, ίσως να υπάρχουν άλλα πιο βαθιά μέτρα, αλλά δεν τα ξέρω σήμερα. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΗΠΑ: καρκίνος στο πάγκρεας από συχνή κατανάλωση αναψυκτικών | MARK | Υγεία | 1 | 11-02-2010 12:18 |
| Τον Απρίλιο τα αποκαλυπτήρια του 4ου iPhone | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 15-01-2010 21:34 |
| Μύθος ο αριθμός 11 για τις ΗΠΑ ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 10 | 15-09-2009 23:05 |
| Χωρίς λόγια | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 17 | 29-05-2009 20:39 |
| Χωρίς λόγια... | yannis | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 31-03-2009 16:37 |