GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-03-2010, 16:30
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Χωρίς VISA για ΗΠΑ από Απρίλιο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Τουλάχιστον, όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, θα γλυτώσουν τον πραγματικό εξευτελισμό κατά την διαδικασία εκδόσεως βίζας.
Μηπως εχεις παει στην Πρεσβεια μας στις Φιλλιπινες να δεις τι εξευτελισμο περνανε οι Φιλλιπινεζοι για να τους εγκριθειη ηδη εγκριμενη βιζα απο το ΥΠΕΞ προκειμενου να ναυτολογηθουν σε πλοιο στην Ελλαδα? Εγω ολοκληρο ταξιδι εκανα εκει για να διαπιστωσω γιατι δεν δινουν βιζα σε καποιον που ηταν απαραιτητος για ενα πλοιο και ειχε ολα τα χαρτια ενταξει!!! Μεχρι και το μεσον του πατερα μου (Διπλωματης) χρησιμοποιησα για να δω αν διωκεται αυτος ο συγκεκριμενος στην Ελλαδα!!
Να μην σου πω γιαυτους που θελουν τουριστικη Βισα μερικων ημερων για να ερθουν να δουν τα παιδια ους που ΝΟΜΙΜΑ εργαζονται εδω!!!!

Στα λεω αυτα γιατι δεν ειναι μονον οι αμερικανοι που ''εξευτελιζουν'' κοσμο ειναι κι αλλες χωρες!!!
Γιος Διπλωματη ειμαι και πιστεψε με τα ξερω εκ των εσω!!

Last edited by GeorgeP; 10-03-2010 at 16:33.
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2010, 16:35
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Και έλεγα, τι μου λείπει, τι μου λείπει, ένα ταξίδι στις ΗΠΑ μου λείπει..
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2010, 17:12
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Μηπως εχεις παει στην Πρεσβεια μας στις Φιλλιπινες να δεις τι εξευτελισμο περνανε οι Φιλλιπινεζοι για να τους εγκριθειη ηδη εγκριμενη βιζα απο το ΥΠΕΞ προκειμενου να ναυτολογηθουν σε πλοιο στην Ελλαδα? Εγω ολοκληρο ταξιδι εκανα εκει για να διαπιστωσω γιατι δεν δινουν βιζα σε καποιον που ηταν απαραιτητος για ενα πλοιο και ειχε ολα τα χαρτια ενταξει!!! Μεχρι και το μεσον του πατερα μου (Διπλωματης) χρησιμοποιησα για να δω αν διωκεται αυτος ο συγκεκριμενος στην Ελλαδα!!
Να μην σου πω γιαυτους που θελουν τουριστικη Βισα μερικων ημερων για να ερθουν να δουν τα παιδια ους που ΝΟΜΙΜΑ εργαζονται εδω!!!!
Στα λεω αυτα γιατι δεν ειναι μονον οι αμερικανοι που ''εξευτελιζουν'' κοσμο ειναι κι αλλες χωρες!!!
Γιος Διπλωματη ειμαι και πιστεψε με τα ξερω εκ των εσω!!
Έχεις δίκηο Γιώργο!
Ακριβώς είμαστε το ίδιο πράγμα με τους Φιλιπινέζους.
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2010, 20:38
Senior Member

Απόσπασμα:
Έχεις δίκηο Γιώργο!
Ακριβώς είμαστε το ίδιο πράγμα με τους Φιλιπινέζους.
Οπως ειναι και οι αμερικανοι για τους κινεζους, οι εγγλεζοι, γαλλοι, Πορτογαλοι, Ισπανοι κ.λ.π. για τους Ρωσους, Κινεζους, αυστραλους κ.λ.π. όπου απαιτειται Βιζα για την εισοδο αυτων κι αλλων εθνικοτητων σε αυτες!!! Και γενικα ειμαστε ολοι ιδιοι απεναντι σε χωρες που απαιτουν βιζα για την εισοδο μας σε αυτες και ολοι εχουμε την ιδια αντιμετωπιση!!! Το χρωμα, το υψος, η μορφωση, η κουλτουρα δεν εχει να κανει σε τιποτε με την αντιμετωπιση ολων αυτων των λαων απο αυτες!!
αν ηξερες πως συμπεριφερονται οι Ρωσοι στους εγγλεζους που πανε να επισκευθουν την Ρωσσια και τι τους ζητανε θα ελεγες ......καλα ειμαστε!! Στο λεω επειδη παω στην Ρωσια και σαν Ελληνας και σαν Εγγλεζος (ειμαι διττης υπηκοοτητας)!!

Οποτε σε αυτες τις περιπτωσεις, ΟΛΟΙ αυτοι ΝΑΙ, ειναι/ειμαστε το ιδιο με τους Φιλιπινεζους!!

Σημ 1. Νομιζω οτι με υποτιμας αν θεωρησες οτι δεν καταλαβα το ειρωνικο του υφους σου!!!!
Σημ 2. Ειμαστε σχετικα νεοι ακομη και νομιζω οτι θα ζησουμε την στιγμη που η κορη η δικια μου και ο γιος ο δικος σου θα μπουν στο σπιτι με κανα μαυρακι ¨η demiμαυρακι (μελαψο) και θα μας πει ''πατερα απο εδω ο/η......το αγορι/κοριτσι μου!!'' μην αρχισεις τα κλαματα τοτε, να το θεωρησεις φυσικη συνεχεια των πραγματων που ερχονται! κι αν παρεπιπτοντως το εγγονακι σου/μας ειναι κατι σε καφετι ανοικτο ελα απο εδω, εχω μια σπαθα απο την Ιαπωνια καταλληλη για χαρακιρι!!!

Last edited by GeorgeP; 10-03-2010 at 20:42.
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2010, 21:14
Senior Member

Απόσπασμα:

Σημ 1. Νομιζω οτι με υποτιμας αν θεωρησες οτι δεν καταλαβα το ειρωνικο του υφους σου!!!!
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι είσαι μεγάλος γάτος!!!
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2010, 21:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι είσαι μεγάλος γάτος!!!
ΝΙΑΟΥ!!!!!!!!!!

Ναι αλλα δεν λες τιποτε για την ταμπακιερα!!!
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2010, 21:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Σημ 2. Ειμαστε σχετικα νεοι ακομη και νομιζω οτι θα ζησουμε την στιγμη που η κορη η δικια μου και ο γιος ο δικος σου θα μπουν στο σπιτι με κανα μαυρακι ¨η demiμαυρακι (μελαψο) και θα μας πει ''πατερα απο εδω ο/η......το αγορι/κοριτσι μου!!'' μην αρχισεις τα κλαματα τοτε, να το θεωρησεις φυσικη συνεχεια των πραγματων που ερχονται! κι αν παρεπιπτοντως το εγγονακι σου/μας ειναι κατι σε καφετι ανοικτο ελα απο εδω, εχω μια σπαθα απο την Ιαπωνια καταλληλη για χαρακιρι!!!

Reply With Quote
Παλιό 11-03-2010, 01:17
Mexicanos Ο/Η Mexicanos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Ξυλόκαστρο-Πάτρα
Μoto: BMW R 1150 GS ADV-KAWASAKI KLR 600

Δεν είναι κουτός ο Αμερικάνος..........άφησε να εξευτελιστεί η Γερμανία με τα διάφορα που έγραφε η φυλλάδα και έκανε η Μέρκελ,άφησε να υπάρξει μια σύγχυση στην Ευρώπη,και τώρα έρχεται όμορφα κι ωραία να ενδυναμώσει με την παρουσία του το δολάριο (που το έχει πάρει ο διάολος σε σχέση με το Ευρώ) και το τεράστιο έλλειμα.
Θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επεμβάσεις στην Ευρώπη και φυσικά έχει μείνει ανοιχτό το Σκοπιανό........................
Reply With Quote
Παλιό 11-03-2010, 01:22
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Οπως ειναι και οι αμερικανοι για τους κινεζους, οι εγγλεζοι, γαλλοι, Πορτογαλοι, Ισπανοι κ.λ.π. για τους Ρωσους, Κινεζους, αυστραλους κ.λ.π. όπου απαιτειται Βιζα για την εισοδο αυτων κι αλλων εθνικοτητων σε αυτες!!! Και γενικα ειμαστε ολοι ιδιοι απεναντι σε χωρες που απαιτουν βιζα για την εισοδο μας σε αυτες και ολοι εχουμε την ιδια αντιμετωπιση!!! Το χρωμα, το υψος, η μορφωση, η κουλτουρα δεν εχει να κανει σε τιποτε με την αντιμετωπιση ολων αυτων των λαων απο αυτες!!
αν ηξερες πως συμπεριφερονται οι Ρωσοι στους εγγλεζους που πανε να επισκευθουν την Ρωσσια και τι τους ζητανε θα ελεγες ......καλα ειμαστε!! Στο λεω επειδη παω στην Ρωσια και σαν Ελληνας και σαν Εγγλεζος (ειμαι διττης υπηκοοτητας)!!

Οποτε σε αυτες τις περιπτωσεις, ΟΛΟΙ αυτοι ΝΑΙ, ειναι/ειμαστε το ιδιο με τους Φιλιπινεζους!!

μην ερθει ομως η κορη σου και πει"απο δω το κοριτσι μου"και ο γιος του δημητρη"απο δω το αγορι μου"
αυτο θα ειναι τραγικο!
Reply With Quote
Παλιό 11-03-2010, 01:32
Michael Chatzilias Ο/Η Michael Chatzilias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα, Μετς
Μoto: Έμεινα χωρίς μηχανή...

Δεν είναι κουτός ο Αμερικάνος..........άφησε να εξευτελιστεί η Γερμανία με τα διάφορα που έγραφε η φυλλάδα και έκανε η Μέρκελ,άφησε να υπάρξει μια σύγχυση στην Ευρώπη,και τώρα έρχεται όμορφα κι ωραία να ενδυναμώσει με την παρουσία του το δολάριο (που το έχει πάρει ο διάολος σε σχέση με το Ευρώ) και το τεράστιο έλλειμα.
Θεωρώ ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επεμβάσεις στην Ευρώπη και φυσικά έχει μείνει ανοιχτό το Σκοπιανό........................

Αγόρασε κι εσύ δολλάριο και πούλα το όταν δυναμώσει κι άλλο, γιατί θ' ανέβει. Μηχανισμούς φτιάχνουν που κάνουν κύκλους.

Το Visa Waiver, εκτός από άλλα πιθανά μέτρα που δεν μας είναι ξεκάθαρα σήμερα, ουσιαστικά σημαίνει ότι οι ΗΠΑ κάνουν "δώρο" τα 80 Ευρώ που δίναμε ανά αίτηση και έτσι δεν επιβαρύνουν τους Έλληνες ταξιδιώτες, λέγοντάς τους πιο εύκολα το "έλα να μας δείς" αφού δεν υπάρχει και η χρονοβόρα διαδικασία για την Visa. Βεβαίως, ίσως να υπάρχουν άλλα πιο βαθιά μέτρα, αλλά δεν τα ξέρω σήμερα.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης