10-03-2010, 20:38
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Χωρίς VISA για ΗΠΑ από Απρίλιο
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas
Έχεις δίκηο Γιώργο!
Ακριβώς είμαστε το ίδιο πράγμα με τους Φιλιπινέζους.
|
Οπως ειναι και οι αμερικανοι για τους κινεζους, οι εγγλεζοι, γαλλοι, Πορτογαλοι, Ισπανοι κ.λ.π. για τους Ρωσους, Κινεζους, αυστραλους κ.λ.π. όπου απαιτειται Βιζα για την εισοδο αυτων κι αλλων εθνικοτητων σε αυτες!!! Και γενικα ειμαστε ολοι ιδιοι απεναντι σε χωρες που απαιτουν βιζα για την εισοδο μας σε αυτες και ολοι εχουμε την ιδια αντιμετωπιση!!! Το χρωμα, το υψος, η μορφωση, η κουλτουρα δεν εχει να κανει σε τιποτε με την αντιμετωπιση ολων αυτων των λαων απο αυτες!!
αν ηξερες πως συμπεριφερονται οι Ρωσοι στους εγγλεζους που πανε να επισκευθουν την Ρωσσια και τι τους ζητανε θα ελεγες ......καλα ειμαστε!! Στο λεω επειδη παω στην Ρωσια και σαν Ελληνας και σαν Εγγλεζος (ειμαι διττης υπηκοοτητας)!!
Οποτε σε αυτες τις περιπτωσεις, ΟΛΟΙ αυτοι ΝΑΙ, ειναι/ειμαστε το ιδιο με τους Φιλιπινεζους!!
Σημ 1. Νομιζω οτι με υποτιμας αν θεωρησες οτι δεν καταλαβα το ειρωνικο του υφους σου!!!!
Σημ 2. Ειμαστε σχετικα νεοι ακομη και νομιζω οτι θα ζησουμε την στιγμη που η κορη η δικια μου και ο γιος ο δικος σου θα μπουν στο σπιτι με κανα μαυρακι ¨η demiμαυρακι (μελαψο) και θα μας πει ''πατερα απο εδω ο/η......το αγορι/κοριτσι μου!!'' μην αρχισεις τα κλαματα τοτε, να το θεωρησεις φυσικη συνεχεια των πραγματων που ερχονται! κι αν παρεπιπτοντως το εγγονακι σου/μας ειναι κατι σε καφετι ανοικτο ελα απο εδω, εχω μια σπαθα απο την Ιαπωνια καταλληλη για χαρακιρι!!!
Last edited by GeorgeP; 10-03-2010 at 20:42.
|