![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εδω κατα 80% θα ακουσεις τα ασχημα και επειδη στο αρχικο ποστ με ανεφερες(εμενα εσπασε ο αποστατης του 2πλου σταντ)
θα σου πω μονο αυτο........ οσο και αν ξενερωσα με την ξαπλα --αν με πονεσε γη μεση και αν πληγωθηκε ο εγωισμος μου.....καβαλησα την princess το ιδιο απογευμα και με την κοπελια μου κατεβηκαμε για καφεδακι Κιατο...και τα ξεχασα ολα.....αυτα εχουν τα bmw...KAI KATI NA ΠΡΟΚΥΨΕΙ-----ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τη συμβουλή αυτή την πήρα από φίλο ο οποίος είναι χρόνια ιδιοκτήτης BMW μοτοσυκλετών. " Αν το ψάξεις όλα τα μηχανήματα βγάζουν προβλήματα, το θέμα είναι να τη γουστάρεις, να τη καβαλάς και να πηγαίνεις στ' αστέρια, να την αγαπάς και τη φροντίζεις σα να είναι μικρό παιδί..." Με αυτά στο μυαλό πείρα την πρώτη "τίμια" μηχανή μου. Mε τa ίδιa και την εμπειρία της πρώτης και το δεύτερο. Κατά τα άλλα, don't worry be happy !!! Last edited by Lerian; 04-05-2010 at 12:24. |
|
|||
|
|||
![]()
H φωνη του δυσαρεστημενου ακουγεται πολυ δυνατοτερα απο αυτη του ευχαριστημενου!
Σε οποιο φορουμ μοτοσυκλετας και να πας, θα διαβασεις ιστοριες με προβληματα που θα σε ανησυχησουν. Πολλοι γραφονται στα φορουμ για να βρουν λυση στο προβλημα που τους παρουσιαστηκε. Αντιθετα πολυ λιγοι θα ασχοληθουν με τα φορουμ για ψυχαγωγικους λογους... Τελος, πολλοι γραφουν για τα προβληματα, χωρις να αναφερουν ακριβως τις συνθηκες που προεκυψαν. Ενα κλασικο παραδειγμα ειναι η χαλασμενες αντλιες που συχνα παρουσιαζονται στο Varadero που θεωρειται γενικα αξιοπιστο. Πολλοι ομως απο αυτους που παθαινουν αυτη τη βλαβη κρυβουν το οτι παιζουν συνεχως με την αυτονομια της ρεζερβας.... Γενικα οι μηχανες δεν ειναι σαν τα αυτοκινητα για να τα οδηγει καθε ασχετος. Χρειαζεται να αφουγκραζεσαι τη μοτοσυκλετα και να της συμπεριφερεσαι οπως της χρειαζεται... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ασε ρε βασιλη με τα μπ@υρδελα
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+ 1200.............
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ποιο πολυ πρεπει να φοβομαστε μην πιασουμε κανενα ΙΟ.....με τοσους εγκεφαλους παρα αστοχια υλικου η μηχανικη βλαβη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ πολλές φορές έχω σκεφτεί διάφορα και με πολλές αμφιβολίες για το μωρό μου, και αν και είμαι κάτοχος σε gs μόλις ένα μήνα με απασχολούν διάφορα.
Τώρα και από την άλλη αν το πολύ γρουσουζεύεις δεν είναι και καλό, γιαυτό την χαίρομε όσο μπορώ και κοιτάω τα θετικά της. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
τελικα υπαρχουν BMW που πανε γρηγορα | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 6 | 05-12-2009 11:55 |
Ανοξείδωτα...τελικα Μυθος ή Πραγματικοτητα? | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 19-08-2009 13:40 |