![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε σεις ειναι λογικο οτι ο κοσμος συζηταει τα προβληματα που αντιμετωπιζει και οχι τα προβληματα που ...δεν αντιμετωπιζει!οποτε ειναι λογικο σε ενα forum μοτοσυκλετων bmw να βγαινουν στη φορα ολα τα προβληματα των bmw!
θα σταθω και σε κατι που ειπε ο νικος...,μιλαμε για μηχανες full σε εξοπλισμο και τεχνολογια και οχι για μηχανες με μανιβελα και καρμυρατερ... ![]() τωρα αδερφε αν αναρωτιεσαι γιατι δεν προτιμησες να αγορασεις αυτα που αναφερεις αντι για το adve... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ποιο πολυ πρεπει να φοβομαστε μην πιασουμε κανενα ΙΟ.....με τοσους εγκεφαλους παρα αστοχια υλικου η μηχανικη βλαβη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ πολλές φορές έχω σκεφτεί διάφορα και με πολλές αμφιβολίες για το μωρό μου, και αν και είμαι κάτοχος σε gs μόλις ένα μήνα με απασχολούν διάφορα.
Τώρα και από την άλλη αν το πολύ γρουσουζεύεις δεν είναι και καλό, γιαυτό την χαίρομε όσο μπορώ και κοιτάω τα θετικά της. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
τελικα υπαρχουν BMW που πανε γρηγορα | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 6 | 05-12-2009 11:55 |
Ανοξείδωτα...τελικα Μυθος ή Πραγματικοτητα? | vasorfa | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 19-08-2009 13:40 |