![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αν σου εκαναν ζημια στην πορτα και δεν κλεινει προσεχε γιατι θα χτυπησουν συντομα!!!βαλε για λιγες μερες τη μηχανη σε πιο safe σημειο!!μη το αφσεις γιατι την πατησες!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα συστήματα παρακολούθησης με καταγραφή (cctv) δεν ειναι αποτρεπτικα. Απλα θα δεις (αν δεις) ποιος σου εκανε την ζημια. Δεν μπορεις να τον αποτρεψεις. Τα συστηματα συναγερμου ειναι περισσοτερο αποτρεπτικα γιατι δημιουργουν πανικο. Θα πρεπει να τοποθετηθουν πριν την γκαραζοπορτα σου για να μην μπορει ο καθενας να πλησιασει. Οι εσωτερικες μπαρες εχουν και αυτεσ αποτελεσματα. ολα ομως θελουν την αναλογη μελετη πανω στον καθε χωρο.
Μεχρι να γινουν ολα αυτα εχε τον νου σου ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιώτη η γκαραζόπορτα προς τα που ανοίγει::
κάτι έχω στο μυαλό μου........ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() εναλλακτικά μαγνητοφωνείς μια συνδιάσκεψη από ροντβάϊλερ με ντόμπερμαν και την βάζεις να παίζει πίσω από τη γκαραζόπορτα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε πέρα από την πλάκα :
Υποθέτω ότι το έχεις δηλώσει στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής σου Βάζεις κανονικό συναγερμό μα το κόστος δεν είναι απαγορευτικό άσε που στην Αθήνα έχεις πολλές εναλλακτικές λύσεις (τιμες ) και το κυριοτερο με δυο φιλους τον βασεις μονος (αν δεν ξερεις ) Για να καταλάβεις τι εννοώ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο αδερφός μου που είχε κάτι υπόνειες, έβαλε σύρτες πίσω από τη γκαραζόπορτα.Αυτό γίνεται μόνο αν έχεις πρόσβαση από άλλη πόρτα στο γκαράζ.
|
|
|||
|
|||
![]()
βρές ένα συμμορίτη της γειτονιάς σου, σίγουρα θα καβαλάει βρώμικο και θα χει ξετάπωτη την εξάτμιση ή φιμέ μωβ τζάμια με μπαούλο γούφερ και ζάντες υπέρλαμπρες
δώσε του 100ε και πες του να σου τους φέρει δεμένους μετά τα υπόλοιπα 200ε με 3 κατοστάρικα έχεις ξεμπερδέψει, έχεις το κεφάλι ήσυχο, η σκύλα παρέα, δεν φοβάσαι για διακοπή ρευματος και ηλεκτρολόγους και εγκαταστάσεις, παίρνεις εκδίκηση σπάζοντας τους τα μπροστινά δόντα για να μην μπορούν να φάνε μήλα και βοηθάς την τοπική κοινωνία στηρίζοντας τα παιδιά του γείτονα αλλιώς, δώσε μου το gs, άνοιξε την γκαραζόπορτα και βάλε μέσα το moto guzzi να ξενερώσουν εγώ το αφήνω ξεκλείδωτο και τα αλάνια μου το λένε σακαράκα και αρχαιολογία, δεν το πλησιάζει κανένας |
|
|||
|
|||
![]()
Το πιάνει λες ο Αρχαιολογικός νόμος????
|
![]() |
|
|