![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
βρές ένα συμμορίτη της γειτονιάς σου, σίγουρα θα καβαλάει βρώμικο και θα χει ξετάπωτη την εξάτμιση ή φιμέ μωβ τζάμια με μπαούλο γούφερ και ζάντες υπέρλαμπρες
δώσε του 100ε και πες του να σου τους φέρει δεμένους μετά τα υπόλοιπα 200ε με 3 κατοστάρικα έχεις ξεμπερδέψει, έχεις το κεφάλι ήσυχο, η σκύλα παρέα, δεν φοβάσαι για διακοπή ρευματος και ηλεκτρολόγους και εγκαταστάσεις, παίρνεις εκδίκηση σπάζοντας τους τα μπροστινά δόντα για να μην μπορούν να φάνε μήλα και βοηθάς την τοπική κοινωνία στηρίζοντας τα παιδιά του γείτονα αλλιώς, δώσε μου το gs, άνοιξε την γκαραζόπορτα και βάλε μέσα το moto guzzi να ξενερώσουν εγώ το αφήνω ξεκλείδωτο και τα αλάνια μου το λένε σακαράκα και αρχαιολογία, δεν το πλησιάζει κανένας |
|
|||
|
|||
![]()
Το πιάνει λες ο Αρχαιολογικός νόμος????
|
|
|||
|
|||
![]()
κωστή, το μάνιουαλ είναι γραφής γραμμικής β, επί πέτρινης πλάκας
πλάκα πλάκα, η πλάκα η ίδια είναι αποτρεπτικό μέσο και απειλητικό συναμα ετεο, u ve got the point! ψέματα, το βρήκα το καλύτερο, βάψε την με άσπρο χρώμα και βάλε του φάρο μπλέ άσπρο και σηματάκι ελας απέξω. να δούμε πόσο θαρραλέοι είναι οι μαντραχαλέοι Last edited by kostas-patra; 27-05-2010 at 15:26. Λόγος: ετσι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|