![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δώστε λίγο προσοχή, ηρεμήστε και διαβάστε για ποιούς μιλάει ο άνθρωπος
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κύριε ξερόλα.Ποιές ακριβώς ώρες να κάνουμε την δεύερη δουλειά ;;;;;; Την ώρα που κοιμόμαστε;;;;; Μήπως εσύ είσαι διπλοθεσίτης ;;;;;Και για να αντέχεις να κάνεις δεύτερη δουλειά σημαίνει οτι στην πρώτη τα ξύνεις και πας στην δεύτερη για να τα ξαναξύσεις. |
|
|||
|
|||
![]() Και επειδή για όλους έχεις μια απάντηση για να τους κατηγορήσεις(φορτηγατζήδες εμπόρους κ.λ.π) για πες μας τι δουλειά κάνεις και ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ για να σε κρίνουμε και εμείς. Γενικέ κριτή των πάντων. |
|
|||
|
|||
![]()
ηρεμααααα...
![]() δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε... ![]() Last edited by ntinopoulos; 02-08-2010 at 13:21. |
|
|||
|
|||
![]() ωχχχχχ.....αγριεψαν τα πραγματα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
και ας προσπαθούμε να μην προσωποποιούμε καταστάσεις. Καλό θα ήταν επίσης να προσέχαμε λίγο τους χαρακτηρισμούς μας γιατί αν μη τί άλλο, ο εριστικός τρόπος μας κάνει να χάνουμε το όποιο δίκιο μας... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δεν ζήτησα να χωρίσω τίποτα. Εσύ κύριε ειρηνευτική δύναμη τι δουλειά κάνεις και πόσα παίρνεις;;;;Μήπως είπα κάτι και έθιξα και εσένα;;;;Και αν έθιξα κανένα να μην με παραξηγήσετε.Το δίκιο μου ζητάω από τους κυβερνώντες.Να πάνε να τα πάρουν από όσους τα έδιναν οι ίδιοι μέχρι σήμερα. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου παρακολουθώ τα ποσταρισματά σου και σου λέω οτι μου είσαι πολύ συμπαθής και όπως οι περισσότεροι εδω μέσα .Ομως οταν βλεπεις καποιον να είναι αδικος και προσβλητικός καλό ειναι να τον καυτηριάζεις και ας είναι γνωστός σου.Εγω έτσι θα έκανα και για τον καλύτερό μου φίλο.Φυσικά και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα , όμως ο τύπος φωτογραφίζει όλους οσους τόλμησαν και διαδέχθηκαν την δουλειά του πατέρα τους και σήμερα προσπαθουν να επιπλεύσουν μετα απο τις βλακείες των κυβερνώντων, λεγοντάς μας "αχρηστους" και όλα αυτά τα φαιδρά που λέει..Επαναλαμβάνω μου είστε συμπαθής σχεδόν όλοι ....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() δουλευω σαν ######ς με τρελο αγχος και το κρατος με ###### φορολογικα και ταυτοχρονα ειμαι δανειστης του... ![]() ![]() ομως κατανοω οτι οταν καποιος δεν εχει κανει ελευθερος επαγγελματιας του ειναι δυσκολο να μπει στο πετσι ενος ελευθερου επαγγελματια και πλεον δε τσακωνομαι... ![]() και να θυμασαι οτι ο γραπτος λογος ειναι ευκολο να παρεξηγηθει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() κουνια που σε κουναγε! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μείωση των τιμών των αυτοκινήτων, αλλά αύξηση των τιμών συντήρησης | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 09-07-2010 16:17 |
Οι φωνές των γονιών είναι ο εφιάλτης των παιδιών | MARK | Διάφορα | 4 | 23-05-2010 14:01 |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 19:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 00:22 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 01:58 |