![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε πως λειτουργεί το κράτος για να προστατεύσει τον πολίτη από τις ορέξεις των λαμόγιων.
Συνεργάζομαι μεταξύ άλλων με ένα μεγάλο χονδρέμπορο από την Γερμανία στον οποίο οι παραγγελίες μπάινουν online, βάζοντας λοιπόν σε παραγγελία κάτι καλώδια HDMI, βλέπω ότι πλεόν εκτός τιμής τεμαχίου π.χ 10 ευρώ το 1.5m, έχουν ΚΑΙ τιμή μέτρου έτσι ώστε η σύγκριση τιμών να είναι πιό εύκολη ανάμεσα σε διαφορετική μάρκας-ποιότητας καλώδια ανεξάρτητα από το μήκος τους. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους λέγοντας ότι αυτό είναι πολύ βολικό και για μένα, μου είπαν ότι πλέον είναι νόμος και απλά έτσι πρέπει να είναι.... ![]() Κάντε τις συγκρίσεις σας... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα Σταυρο.Στο μαγαζι που δουλευω επανω στο καρτελακι με τητιμη τεμαχιου ειτε ειναι καλυντικο πχ μια κρεμα ημερας ειτε ειναι τροφιμο παντα αναγραφεται απο πανω η τιμη κιλου ακριβως για να μπορει ο αγοραστης να κανει συγκριση τιμης και ειδικοτερα να τσεκαρει κατα ποσο οι προσφορες των εταιρειων που καθημερινα βομβαρδιζουν το ραφι και το ματι μας ειναι οντως προσφορες.Να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν ο νομος το οριζει αλλα ο εργοδοτης μου κανει μονος του πολλες εισαγωγες και ισως το χει δει στο εξωτερικο.Παντως ειναι πολυ καλο μετρο ασχετα αν χρειαστηκα σεμιναριο για να μπορω να το εξηγησω σωστα στον πελατη και μας προστατευει απο πολλα δηθεν...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες μιλούσα με έναν φίλο που είναι Αγγλία αυτή την στιγμή. Αυτά ακριβώς λέγαμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια δεν είναι ευνοική για εμάς...........
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
α) δεν έχουμε την παιδεία είτε να τα εφορμόσουμε είτε να τα απαιτήσουμε σαν καταναλωτές και β) Να λειτουργήσουν μηχανισμοί που θα τα ελέγχουν όλα αυτά. και το πιό ωραίο είναι ότι στο τέλος πληρώνουμε και πρόστιμα σαν κράτος για την μη εφαρμογή τους.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή τι ;
Να μας ζητούν να εφαρμόσουμε οδηγίες που στην πράξη στην ελληνική πραγματικότητα είναι ανεφάρμοστες για να εισπράτουν σκόπιμα πρόστιμα ; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
άρα μας το ζητούν μεν, εμείς όμως για όλα τα παραπάνω δεν το κάνουμε τι μένει; να πληρώσουμε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πως φαίνεται οτι παει η γυναίκα στο σούπερ μάρκετ και όχι εσύ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αμα δε, δείς την τιμή από ένα μικρό μπουκαλάκι, πχ καθαριστικό χεριών 10ml, θα σού έρθει κάτι....
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Rainlock 2 rain suit: Αυτό το αδιάβροχο που θα το βρούμε;;; | evanslam | Ένδυση | 9 | 27-01-2011 21:53 |
Πως δουλεύει ο "μαμά" φορτιστής ;;;; | zortal | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 22-10-2010 20:18 |
"Είμαι αστυνομικός αλλά δεν είμαι εγώ το κράτος!" | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 16-05-2010 01:40 |
Εκεί που οδηγούσα ξαφνικά... | frits | Διάφορα | 2 | 15-03-2010 22:52 |
Σκόπια...το εκλεκτό κράτος των ΗΠΑ | essel | Κόσμος | 6 | 17-09-2009 11:39 |