![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
α) δεν έχουμε την παιδεία είτε να τα εφορμόσουμε είτε να τα απαιτήσουμε σαν καταναλωτές και β) Να λειτουργήσουν μηχανισμοί που θα τα ελέγχουν όλα αυτά. και το πιό ωραίο είναι ότι στο τέλος πληρώνουμε και πρόστιμα σαν κράτος για την μη εφαρμογή τους.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή τι ;
Να μας ζητούν να εφαρμόσουμε οδηγίες που στην πράξη στην ελληνική πραγματικότητα είναι ανεφάρμοστες για να εισπράτουν σκόπιμα πρόστιμα ; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
άρα μας το ζητούν μεν, εμείς όμως για όλα τα παραπάνω δεν το κάνουμε τι μένει; να πληρώσουμε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πως φαίνεται οτι παει η γυναίκα στο σούπερ μάρκετ και όχι εσύ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συγκρίνετε επιλεγμένη μάρκα τυριού ή ζαμπόν που αγοράζετε π.χ. 7,5 ευρώ το κιλό χύμα από το αντίστοιχο τμήμα τυριών- αλλαντικών σε φέτες και συγκρίνετε με την ίδια μάρκα τυποποιημένη και συσκευασμένη από το ίδιο το κατάστημα έτοιμη στα ψυγεία.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . τιμή έκπληξη 10,45 ευρώ το κιλό. Μιλάμε για ακριβώς το ίδιο προϊόν της ίδιας μάρκας!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κολώνα του σπιτιού η Ξανθή.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Rainlock 2 rain suit: Αυτό το αδιάβροχο που θα το βρούμε;;; | evanslam | Ένδυση | 9 | 27-01-2011 21:53 |
Πως δουλεύει ο "μαμά" φορτιστής ;;;; | zortal | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 22-10-2010 20:18 |
"Είμαι αστυνομικός αλλά δεν είμαι εγώ το κράτος!" | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 16-05-2010 01:40 |
Εκεί που οδηγούσα ξαφνικά... | frits | Διάφορα | 2 | 15-03-2010 22:52 |
Σκόπια...το εκλεκτό κράτος των ΗΠΑ | essel | Κόσμος | 6 | 17-09-2009 11:39 |