|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Δέμα για Ευρώπη.. how to? 

Πήγα σε γνωστή κουριερ να ρωτήσω πόσο κοστίζει να στείλω ένα δέμα 17 κιλά στην Αμβέρσα  και μου ζήτησαν 200 ευρώ..τρελάθηκα  Ξανατωτάω για 10 κιλά βάρος, 130 μου απαντά η κοπέλα  Σας ερωτώ λοιπόν αν ξέρετε πως μπορείς να στείλεις φτηνά δέμα προς Ευρωπαϊκούς προρισμούς???  Με τουριστικό λεωφορείο ίσως, με φορτηγά της γραμμής?? Όποιος γωρίζει ας βοηθήσει  Να συμπληρώσω ότι έλαβα δέμα 15 κιλά από Γερμανία και πλήρωσα 38 ευρά   Last edited by siraxanz; 17-03-2011 at 11:52. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Δέμα για Ευρώπη.. how to? 

Δεν ξέρω με πια εταιρία μίλησες.... εγώ πριν λίγες μέρες έστειλα ένα μικρό πακέτο στην Αγγλία και η πιο φτηνή προσφορά ήταν της ACS αλλά με το "αργό" δρομολόγιο.  Βέβαια εμένα ήταν 1 κιλό και πλήρωσα 25 ευρώ. Οπότε μην ελπίζεις για τιμές Γερμανίας!! ΕΛΤΑ ρώτησες;;; Λέμε τώρα......  Μπορεί να τα φορτώνει σε γάιδαρο, να κάνει κανα μήνα να φτάσει - αν δε σε απασχολεί ο χρόνος παράδοσης - αλλά να είναι πιο φτηνό. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Δέμα για Ευρώπη.. how to? Μπορείς να μειώσεις τα 17kg σε 1,7kg     | 
| 

| |||
| 
 | |||

ΕΛ.ΤΑ. ρώτησε Χάρη.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Δέμα για Ευρώπη.. how to? | 
| 

| |||
| 
 | |||

ΕΛΤΑ αλλά συστημένο για να πάει σίγουρα!!!     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
| 

| |||
| 
 | |||
| 

| |||
| 
 | |||

Και με τα ΕΛΤΑ, είναι πολά τα λεφτά ....Χάρη!    | 
| 

| |||
| 
 | |||

Έχοντας εμπειρία θα σου προτείνω και εγώ τα ΕΛΤΑ Χάρη, Συστημένο μπορείς να το κάνεις και tracking...  Eκτός από το βάρος σημασία έχει και ο όγκος, επίσης να ξέρεις ότι αν χαθεί τα ΕΛΤΑ καλύπτουν μέχρι 200 ευρώ αξία... Εγώ πάντως έχω στείλει καμία 30 μηχανές στο εξωτερικό και όλα ήταν σε 4-6 μέρες στον προορισμό τους.. Last edited by frits; 17-03-2011 at 14:39. | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 | 
| Τί χρειάζομαι για ένα ταξίδι στην Ευρώπη ;;; | sintarta | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 16 | 25-04-2010 20:11 | 
| Ανάκληση και στην Ευρώπη για την Toyota | S.T | Αυτοκίνητο | 5 | 03-02-2010 10:34 | 
| "Βλέπει" Ευρώπη για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η FIFA | MARK | Αθλητισμός | 1 | 27-01-2010 01:59 | 
| Επιστροφή στην Ευρώπη για το ΜοtοGP | skippybi | Αγώνες | 8 | 04-05-2009 13:30 |