![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για γερά στομάχια που λένε. Βρήκα και πάρκαρα σε ένα στενό περιμένοντας για μια δουλειά κανά μισάωρο το πρωί. Από περιέργεια είπα να περπατήσω τριγύρω.
Καλώς ή κακώς αυτός είναι ο πολιτισμός μας σήμερα. Δε πά να λένε οι πολιτικοί και τα κανάλια ότι θέλουν. Αυτοί είμαστε. Βλέπει κανείς να βγαίνουμε από την κρίση; Μακάρι να το δουν τα εγγόνια μας. 4 χιλιόμετρα από το Κολωνάκι. |
|
|||
|
|||
![]()
Συγκλονιστικο.Απο καιρο σκεφτομουνα να κανω ενα βιντεακι με παλιες φωτογραφειες της Αθηνας και με το σημερινο χαλι...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε gemara, πολύ ωραίο μάτι έχεις, με πολλά νοήματα το βιντεάκι σου, συγχαρητήρια...Πέρασες κι από Δροσοπούλου? Στο 238 έμενε ο κολλητός μου στον 5ο όροφο μια πολυκατοικίας του 60 χωρίς ασανσέρ... Την είδα λίγο να εξελίσσεται την περιοχή..
Είναι όντως ερρείπια μιας όμορφης εποχής.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πιστεύω να χαρεί ο Γιώργος. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Δυο τετράγωνα κάτω ήμουν από το 238 της Δροσοπούλου. Ο πατέρας μου είχε γεννηθεί πιο πέρα στη Στρατηγού Δαγκλή και εγώ στην Ολυμπίας απ' όπου και η φωτογραφία στην αρχή που είμαι έξω από την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου. |
|
||||
|
||||
![]()
Απογοητευτικές εικόνες ...
![]() Την χειρότερη εικόνα δίνουν τα διατηρητέα κτήρια ... Επειδή απαγορεύεται η ανοικοδόμησή τους, οι ιδιοκτήτες τ' αφήνουν να ρημάξουν ... Δυστυχώς, το κράτος δεν μπορεί (ως όφειλε) να βοηθήσει οικονομικά για την ανακαίνισή τους ... ![]() Υ.Γ. Αφού είδες και Ελληνική σημαία ... να είσαι ευχαριστημένος ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι όμως, πιστεύω ότι οι εναπομείναντες Ελληνες εκεί έχουν ένα είδος κουλτούρας ήρωα που επιμένει να αισθάνεται ταυτόχρονα να κρατάει το λάβαρο και να εκδηλώνεται με Ελληνικές σημαίες..
Σαν τον παλιό στρατιώτη... |
|
|||
|
|||
![]()
Σημεία των καιρών,
αλλά αυτά δεν έγιναν από την μέρα στην άλλη και φοβάμαι να μήπως μετά από 5 χρόνια βλέπουμε τις σημερινές φωτό και μας καλές σε σχέση με αυτό που θα επικρατεί.... Αν μπορούσα να βρω μία δουλειά μακριά από την Αθήνα θα την έκανα.... ![]() Για άλλη μία φορά συγχαρήτηρια Γιώργο.... ![]() κυρίως για την επιμονή σου να "κράζεις" τα κακώς κείμενα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτή την κατάσταση είναι το αποδεχόμαστε σα φυσιολογική.... |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτήν ακριβώς την αδιαφορία τόνισα Σταύρο στο 04:50. Ζώα που πέφτει το ένα πάνω στο άλλο και δεν τρέχει τίποτε. Άντε σε άλλη πολιτισμένη χώρα να σε σκουντήξει κατά λάθος ο άλλος και να μη σου ζητήσει 500 συγνώμες...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαν Σήμερα | MARK | Διάφορα | 5 | 13-03-2011 13:33 |
ΗΣΑΠ Κλειστό το τμήμα Α.Πατήσια-Νερατζιώτισσα 26-27/06/10 | skippybi | Επικαιρότητα | 1 | 26-06-2010 02:29 |
Σαν Σήμερα...11 Αυγούστου | essel | Χρήσιμα | 6 | 13-08-2009 14:28 |
Σαν Σήμερα...8 Αυγούστου | syan | Χρήσιμα | 6 | 08-08-2009 20:13 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 17:44 |