![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λιώστο φίλος, λιώστο.Δεν παθαίνει τίποτα το εργαλείο.Το μόνο πρόβλημα που θα έχεις θα είναι με την διάβρωση λόγω νησιού
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν με το post σου ήθελες να περάσεις κάποιο γενικότερο μήνυμα περί αντοχής των μοτέρ (ειδικά των καλών και αυτών που δεν δουλεύουν σε ακραίες συνθήκες) τότε το καταλαβαίνω. Αν όμως το έγραψες απλά για να πεις κάτι ακόμα σε ένα BMW forum για τα Honda (ίσως τελικά πιστεύεις ότι και κάποιος ζηλεύει το ΝΤ700), τότε είναι το λιγότερο άτοπο και περαιτέρω ασχολίαστο. Αν ήταν απλά χιούμορ, ίσως έπρεπε να το συνοδέψεις από κάποιο smillie ειδικά εφόσον έκανες hi-jack το σοβαρό topic κάποιου άλλου. Ελπίζω να μη συμβαίνει το μεσαίο αλλά το πρώτο ή έστω το τρίτο. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχε οτι σου κάνει κέφι φίλε μου , αφού αυτήν θέλεις (και καλά κάνεις ) Σου ευχομαι να κάνεις οχι 1000000 χλμ αλλά πολλά ακόμα !!
Οριο ζωής εχουμε εμείς οχι οι μηχανές μας , οι δρόμοι γιά τα ταξίδια μας ειναι τόσοι πολλοί ο χρόνος πού εχουμε τόσο λίγος ..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ζούνε φίλε μου ζούνε ...μεσα στά μέταλα , στα ρουλεμάν ,στον στρόφαλο και οπου αλλου μπορείς να φανταστείς !!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ είμαι ρομαντικός που πιστεύω ότι αποκλείεται να υπάρχει???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως επειδή έχω γνωρίσει τον κ.Ναπολεων, πιστεύω ότι κάνει πειράγματα και χιούμορ με έναν ιδιόμορφο τρόπο που γίνεται δύσκολα κατανοητός έξω από το στενό περιβάλλον του.(εννοώ φίλοι,γνωστοί,συγγενείς….)...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι ειπώθηκε ως εδώ μου φαίνεται απελπιστικά αληθινό για την R 850 GS.
Έχω συναντήσει τέτοιο μηχανάκι (στη Μύκονο παρακαλώ) με πάνω από 200.000 χλμ στο ενεργητικό της. Επίσης έχω συναντήσει R 1000 GS που συν ταξιδεύαμε σε καράβι με 270.000 χλμ χωρίς καμία επισκευή σε κινητήρα / σασμάν / καβούκι. Προσωπικά δε θα κώλωνα καθόλου να κρατήσω ένα τέτοιο μηχανάκι για πάντα. Απλά θα έκανα έναν πολύ καλό έλεγχο και συντήρηση για να την εμπιστεύομαι σε μεγάλα ταξίδια. |
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι (το ίδιο συμβαίνει και με εμένα).
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ονειρο Ζωής Για τους Αντρες.... | Gazi | Χιούμορ | 24 | 06-01-2011 13:07 |
Βιολογική ηλικία και Προσδόκιμο Ζωής | Xanthi | Υγεία | 21 | 15-11-2010 20:34 |