![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ABS , ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ. ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΧΕΝΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LAMP ERROR , ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΒΑΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΝ , ΠΑΤΑΓΑ ΓΙΑ 5'' ΤΟ FLASH CANCEL & ΓΙΑ 5'' ΔΕΞΙ FLASH ΞΕΚΙΝΑΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΕΝΟΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΗΝ Η7 ΛΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ . ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ HIGH BEAM (ΧΕΝΟΝ) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ , ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ,ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ. Δ.Π. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει ασφάλειες το 650 ;;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ CANBUS .
ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟΥΔΙ ΤΟ GS-911 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ BMS. ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ERROR - 'OPEN CIRCUIT'. ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ?????????????????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Δ.Π. |
|
|||
|
|||
![]()
Γενικά, το πρόβλημα όπως το περιγράφεις παραπέμπει μάλλον στο ballast. Έχω αλλάξει ήδη δύο φορές, την πρώτη ανέξοδα λόγω διετούς εγγύησης. Ειδικά μπορεί να είναι και κάτι άλλο. Έχε το απλά κατά νου.....
|
|
|||
|
|||
![]() εαν εβαλες xenon kit slim ή απλο
θα πρεπει να τα πιασεις καλα με tyraps στην μηχανη, καλα...το τονιζω!!! ![]() εαν υπαρχει τρεμουλο παιζει να αναβοσβηνουν...!!! ![]() εαν παλι στο αναμα της μηχανης δεν περιμενεις το warm-up ή el-control ![]() παιζει να σου βγαζει το lamp error...!!! ![]() αυτο μου ετυχε κανα δυο φορες στο δικο μου 1200gs-adv...!!! ![]() ελπιζω να βοηθησα ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... | evan400f | Επικαιρότητα | 12 | 17-11-2010 23:51 |
ΜΕΡΟΣ Β Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΔΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ | MARK | Υγεία | 4 | 29-11-2009 09:06 |