![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Στείλτε το παντού!!!!!! Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!! Ψηφίστε ΟΛΟΙ! Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε! http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147 Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει. GO GO !!!! |
|
|||
|
|||
![]()
τον έριξα
|
|
|||
|
|||
![]() Τον έριξα το ψήφο μου . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρ' οτι αυτα τα θεματα προφανως δεν ρυθμιζονται με τετοιου τυπου 'δημοσκοπησεις' , εκανα το καθηκον μου!
|
|
|||
|
|||
![]()
δε γαμιoυνται κι αυτοι λεω γω!
![]() εχουμε τα δικα μας εχουμε κι αυτους! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε ούστ που θέλουν να αποκαλούνται και Μακεδόνες....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεκτο!
![]() (αρκει να μην εισαι σκοπιανος!) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το παιχνίδι αυτό μάλλον το έχουμε χαμένο,
το '87 που άρχισα να ταξιδεύω στην πρώην Γιουγκασλαβία είδα ότι τα πρατήρια βενζίνης είχαν το λογότυπο της εταιρείας MAK-PETROL. Κάποια φορά με το που πέρασα τα σύνορα στους Ευζώνους σταμάτησα να αλλάξω χρήματα. Μιά παρέα με πλησίασε και με ρώτησε σε ποιά χώρα βρίσκομαι, μιλάμε για το '90- '91. Απάντησα Σκόπια κι είπαν Μακεδονία. Τους είπα ότι η Μακεδονία είναι από την άλλη μεριά των συνόρων. Μου την ψιλοέπεσαν αλλά ευτυχώς για μένα που ταξίδευα και μόνος δεν έγινε τίποτα. Θέλω να πω ότι και να πείσουμε τους τρίτους, λέμε τώρα, τον πληθυσμό της χώρας πως τον πείθεις; όταν γενιές ολόκληρες τώρα τους έμαθαν ότι είναι απόγονοι του Μ. Αλέξανδρου και "Μακεδόνες" ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως έμαθαν, θα ξεμάθουν!
Αν δουλέψουμε σωστά σε δύο γενεές μπορούμε να τους κάνουμε να πιστέψουν ότι είναι Έλληνες! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο ΜΥΘΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΙ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ | MARK | Ελλάδα | 7 | 23-06-2010 19:12 |
ΜΕΡΟΣ Β Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΔΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ | MARK | Υγεία | 4 | 29-11-2009 09:06 |
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΛΗΣΜΟΝΕΣ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 31 | 27-07-2009 00:52 |
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ | Gazi | Ανέκδοτα | 1 | 19-07-2009 03:18 |
ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ | Alext | Ανέκδοτα | 9 | 22-05-2009 23:20 |