![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=nikos-x;406254]Ωχ!. . . Πάει η δίαιτα
![]() QUOTE] Δεν θα μας αφήσει αυτό το forum να αγιάσουμε Νίκο μου...
![]() ![]() ![]() Με το καλό να μας έρθεις Χάρη ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και δική μου χαρά εννοείται
![]() Ευχαριστώ! Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
. . με γιαουρτάκι θα περάσουν οι βραδυές μας καρντάσι ![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Sakis;406656]
Απόσπασμα:
![]() και μην θυμώνεις βρε φιλαράκι, μέσα στην δίαιτα και εμείς ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μιλάμε το πρωί της Τετάρτης, πάρε πριν φύγεις να κανονίσουμε ραντεβού! Τα τηλ στο προφίλ, το βονταφονε είναι 6 9 5 6 2 7 1 5 1 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ Χάρη!!Το σκ θα μιλήσουμε να κανονίσουμε καφεδάκι.
|
|
|||
|
|||
![]() Στέφανε δεν παίζει το απόγευμα της Τετάρτης που συναντιόμαστε όλοι για καφέ? Να σας δούμε κι εμείς? Να κάνουμε τον καφέ νωρίς αν μπορείτε? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Nα γιατί GS-FORUM...!!!! ![]() ![]() ![]() Sofi, μην αλλάξετε πόλη γιατί σε κανένα δύο χρόνια, (πρώτα ο Θεός και η Υπουργός Παιδείας!!!), θα σας χρειαστούμε και εμείς..!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χαρούλη, με το καλό να πάτε και να ταχτοποιηθείτε με την κόρη...
Προσοχή στα καρντάσια... Τρώνε πολύ,,, δεν είναι σαν και μας ΟΛΙΓΟΦΑΓΟΙ..!!! ![]() ![]() Αν στο γυρισμό, σας φέρνει προς τα μέρη μου, ευχαρίστως να σας ξεναγήσω στα χωρικά μου εδάφη...!!!!(φυσικά και τσιπουροχαρές...) ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Να περάσει με το καλό η Στεφανίτσα κι εδώ είμαστε... μπας και βλεπόμαστε και συχνότερα τρομάρα σου ![]() ![]() Στάσου και μήπως χρειαστώ εγώ εσάς του χρόνου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το θελα πραγματικα πολύ!!Αν αλλάξει κάτι θα ενυμερωθείτε.Απλά μετά συνεχίζουμε για το ταξίδι μας.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
14ο Δοκιμασία αντοχής 36ωρες Ελληνική Λέσχη Motoguzzi by siraxanz | siraxanz | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 129 | 11-07-2012 23:38 |
13ο 36ωρο 17-18 04 2010 by siraxanz | siraxanz | Ταξίδια στο εξωτερικό | 49 | 10-05-2010 14:48 |
Χρόνια Πολλά Χάρη (siraxanz)!!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 21-02-2010 16:51 |