![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και θα είναι για δουλειά, για 'μενα θα είναι σαν εξόρμηση-ταξιδάκι...
Από την Δευτέρα 27/06 πρωί έως και την Παρασκευή 01/07 που επιστρέφω, θα είμαι στην Θεσσαλονίκη! ![]() Για διαμονή μάλλον θα επιλέξω στο....μην γελάσετε... DIAKONIA HOTEL! Όνομα ε? είναι ιδιοκτησία της και το λειτουργεί η Εκκλησία της Θεσσαλονίκης. ![]() που το επέλεξα είναι η καθαριότητα και φυσικά το εύκολο κ δωρεάν πάρκινγκ! Είναι κοντά στις δουλειές μου περί τα 10 λεπτά, Περιοχή Πανεπιστήμιο Μακεδονία κλπ αντιρήσεις-προτάσεις δεκτές! ![]() Το θεματάκι μπαίνει γιατί προχθές που πήγαμε Χαλκιδική, δεν το πολυέπαιξα στο φόρουμ και από ότι φάνηκε είμουν κοντά σε πολλά μέλη συνφορουμίτες... Λοιπόν ελπίζω και θέλω πολύ, να δω κάποιους από εσάς εκεί πάνω, αγαπητοί φίλοι για καφεδάκι, μπυρίτσα κλπ! Θα συνοδεύομαι από την μικρότερη κόρη μου(γιά το μέλλον της τρέχω ο πατέρας ![]() Καλή αντάμωση να έχουμε πουλάκι'μ ![]() ![]() ![]() . Last edited by siraxanz; 21-06-2011 at 01:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Xαρα μας να σε δουμε και να τα πουμε απο κοντα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Με το καλό Χάρη καλά να περάσεις με τους συμφορουμίτες . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια νεα!
Η διαμονη σου θα ειναι μια χαρα εκει που διαλεξες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Με το καλό λοιπόν και καλή σταδιοδρομία! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() . . . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε Χάρη με το καλό να έρθετε κι εμείς εδώ είμαστε
![]() Αν σπουδάσει Θεσσαλονίκη το κοριτσάκι σου θεώρησε το δεδομένο ότι είμαστε εδώ για ότι χρειαστεί ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη την Τετάρτη 29/6 θα είμαι το πρώι στην θεσσαλονίκη για καφεδάκι πριν συνεχίσω για το καλοκαιρινό ταξιδάκι μου!!!Αν βολεύει και δεν έχεις εκείνη την ώρα δουλειά θα χαρώ να τα πούμε ξανά από κοντά και να πιούμε ένα καφέ.
Και όποιος άλλος φυσικά θέλει θα είμαι πιστεύω κατά τις 10 με 11 στην πόλη για καφέ και στάση. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() καλη σταδιοδρομια στο παιδι.......
![]() μια χαρα βδομαδα θα περασεις με τα καρντασια..... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
14ο Δοκιμασία αντοχής 36ωρες Ελληνική Λέσχη Motoguzzi by siraxanz | siraxanz | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 129 | 11-07-2012 23:38 |
13ο 36ωρο 17-18 04 2010 by siraxanz | siraxanz | Ταξίδια στο εξωτερικό | 49 | 10-05-2010 14:48 |
Χρόνια Πολλά Χάρη (siraxanz)!!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 21-02-2010 16:51 |