![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
έκτακτο παράρτημα βραδινής αποπλάνησις
το βάζω λίγο αργά.,., αλλά όποιος πιστός ας προσέλθει .,.,.,. μη πήρη τηλ η Μήτσους απτΣάρτ ,.,. για απόψε .,θα δώσουμε κάποιο ραντεβού το απογευματάκι Πολύγυρο.,., θα είμαστε καμιά 5-6 μηχανές.,., οποίος βρίσκετε Χαλκιδική .,., και γουστάρει καλοδεχούμενος.,., παίζει τηλ στο profil.,.,.,, |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα να περασετε Χρηστο....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ντεν έχω μηχανή καρντιά μου. . . Βάρκα έχω. . . Καλά να περάσετε και φιλιά στο γαδούρ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι σίγουρος ότι καλοπεράσατε!
![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
ντροπη σ που δεν το εβαλες νουρις!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
πανθηρακο, θα ερθει κι του κοριτσ?? ή θαστε αφου μονο αγορια???
καλα να περάσετε (ειμαι σίγουρη) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
με τα κορίτσια μας είμασταν..,Βάνα.,,.,.,. ο Μάλαμας πολύ καλός όπως πάντα.,., Νίκο δύσκολα με την βάρκα εκεί πάνω.,.,., Ηλία .,sorry κι εγώ τελευταία στιγμή ενημερώθηκα .,.ξέρεις πως γίνονται αυτά.,. Πασχάληηηηηηη., είδαμε και δικού σας [αφρικάνους],.,.,.,, ,.,.,.,έκτακτη συμμετοχή συμφορουμίτες τα παιδιά απο Βόλο ο Άλεξ με την Χρυσή .,.,FULL φορτωμένοι.,.,,..,. έτοιμοι για Μογγολία.,. ![]() ![]() Last edited by tattoopanther; 01-08-2011 at 10:52. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Oooo yeah!!!! Είμασταν κι εμείς εκεί!!!! Πολύ όμορφο μέρος με απίστευτη διαδρομή... ![]() Έχουμε ανέβει μερικές μέρες στην όμορφη Χαλκιδική και όταν γυρίσουμε με το καλό πίσω θα παίξουν και φώτο. Bye-byeeee!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ξερω ποιοι ητανε...Κωστας Φωτης Γιωργος και λοιποι υποπτοι... Ο Μαλαμας ομως με τη Βαρβαρα τι κολλημα εχει?Δευτερη φορα φετος.. Απο εκει ειναι μηπως η καταγωγη του? |
|
|||
|
|||
![]()
.,από Συκιά είναι.,.,
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απόψε στις 23.00 στη ΝΕΤ. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον | Slane | Επικαιρότητα | 2 | 26-01-2011 22:38 |
Πωλουνται καλουδια απο το r1200gs 2007 (δικο μου ειναι!!!) | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 19 | 26-12-2010 11:21 |
Γιατι τα μηχανακια ειναι καλυτερα απο μια γυναικα.... | γιαγια αρκουδα | Χιούμορ | 6 | 19-09-2010 22:47 |
Σε εξαιρετικά δεινή θέση η Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 08-01-2010 15:54 |