![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
... για να ξαναμπουμε εντος θεματος .....να αναφερω εδω οτι ενας ακομα καλος λογος για να τα βαλεις ...τουλαχιστον στην Γερμανια...ειναι οτι με πολυ λιγο ψαξιμο ...τα βρίσκεις σε πολυ καλη τιμη !.... εγω τον Απλριλη περασα το 3το ζευγαρι στα τελευταια 3 χρονια ....και με τα περαστικα τα πληρωσα ..
178 + 15 (σου-ξου-μου-ξου) = 193 ευρωπουλα ...που ειναι σχεδον τζαμπα για εδω πανω ! ![]() ..γενικως και απ τις 3 φορες ...το ακριβοτερο σετ το αγορασα περσυ στα 205ευρω! μπορει καποιος να μας διαφωτισει για τις αναλογες τιμες εν Ελλαδι? |
|
|||
|
|||
![]() Θα ανέβη το κόστος .
![]() ![]() Άστο με τα συμβατικά καλύτερα . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει ένταση
Χαβαλέ και κουβέντα κάνουμε. Το ότι δεν ξέρω από forum & μηχανές δεν με περιθωριοποιεί μην ξεχνάτε όμως ότι ξέρω από καρότσια και μάλιστα με βαριές μόντες!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απάντησης σας .Κινουμε μόνο άσφαλτο.Οπότε τα επόμενα θα ειναι τα Dunlop .Τώρα φοραω τα TR91
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχεις μείνει ευχαριστημένος ? |
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχω φορέσει δυο φορές. για μένα πιστεύω ότι είναι καλύτερο και από τα EXP.Αν δεν είχα ακούσει για τα Roadsmart πάλι αυτά θα έβαζαν .
|
|
|||
|
|||
![]()
pirelli scorpion trail!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα .Τελικά τα φόρεσαν θα σας ενημερώσω μετά απο κάποια χιλιόμετρα .πάντα όρθιοι.
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγη Grips σε 1200GS | jprotop | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-02-2012 20:41 |
Κάνουν τα dunlop σε varadero ? | ltsiorak | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2011 12:10 |
Τι λάστιχα να βάλω σε 1200GS ??? | giamil | Τεχνικά θέματα διάφορα | 42 | 28-04-2011 15:31 |
ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ σε 1200gs ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 09-11-2010 21:53 |
Θόρυβος από καμπάνα σε 1200GS ??? | abalerno | Τεχνικά θέματα διάφορα | 47 | 22-05-2010 19:04 |