![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα .Έχει φορέσει κανείς αυτό το λάστιχο σε 1200 gs?
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου το βαλα πριν εναμιση μηνα και εχω κανει περι τα 1000 χλμ.ενα θα σου πω.το λαστιχο ειναι αλλου.ειναι μια κατηγορια απο μονο του.ειναι κορυφη.απιστευτο στριψιμο.εχω δοκιμασει pirelli, bridgestone,avon,michelin.ειναι πολυ κατωτερα.βαλτο χωρις δευτερη σκεψη.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...αν εισαι καθαρα ασφαλτινος ...θα τα χαρεις ιδιαίτερα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό λάστιχο ...τόχω βάλει 2 φορές στήν RT..!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό νέο..μετά τα metzeler μου φένετε ότι πάω για αυτό...
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα στο GSA δεν μου άρεσε.
Τα dunlop γενικότερα τα βρίσκω σκληρά. Σε διάσταση 180 ίσως να δουλεύουν καλά. Σε 150 και μέσα στην πόλη το ASC το παίρνεις στο χέρι. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα στην άσφαλτο από τα 90-10. Τα επόμενα που θα βάλω είναι τα pilot 3. Δες τα αν θέλεις, έχουν πολύ καλές κρητικές. Τον Ιούλιο 2011 θα έβγαιναν σε διάσταση για GS. |
|
|||
|
|||
![]()
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι με GS δεν θέλουν ούτε το ίχνος του off road τελικά.
Όμως μήπως σωστότερη ήταν άλλη μηχανή; (έστω RT αν θέλετε BMW κλπ.) |
|
|||
|
|||
![]()
....πιστευω οτι η μοτοσυκλετα εχει πραγματικα πολλες πλευρες ...ο καθενας διαλεγει αυτο που του αρεσει και κανεις τις αναλογες επιλογες στον εξοπλισμο!...αλλος επιλεγει την αισθηση που σου δινει ενα τετοιο μηχανακι να συναντησεις αποκρυφες πλευρες της φυσης .... "ισιώνοντας" με τον ογκο του και τις απιστευτες αναρτησεις ,οποιοδηποτε χωματο/χαλικοδρομο ...και επιλεγει ενα τυπου ADV ....
...και αλλος την ασφαλτινη πλευρα ....και ψαχνει το πιο ασφαλτινο λαστιχο που θα του δωσει το ασφαλεστερο γριπ στη πισσα!... .... η προτροπη σου για πιο road μοτοσυκλετα ειναι λιγο γενικη και προφανως εισαι επηρεασμένος απ την Ελληνικη πραγματικοτητα!...δεν υπαρχει δικυκλο πιο ιδανικο απο ενα 990 ή GS με ασφαλτινο λαστιχο ...για να οδηγησεις ανετα , με ασφαλεια , ξεκουραστα και προπαντως σβελτα , σε επαρχιακο ασφαλτινο ορεινο δικτυο ... ...ουτε RT ...ουτε Fireblade ..... ουτε F16 δεν μπορει να σου δωσει αυτη την αισθηση! ...εξαλου αν ζουσες καπου αλλου εκτος Ελλαδας ...θα εβλεπες οτι οφφ δεν υπαρχει και να ηθελες!...πουθενα δεν μπορεις να κοψεις σε καποιο χωματοδρομο...λοφακι...πλαγιτσα ...χαλικακι ...και να οδηγησεις εστω και 5 λεπτακια χωρις να στην πεσουν ΟΥΚαδες και σε τυλιξουν σε ζουρλομανδια ...γιατι υποστηριζεις οτι δεν ειδες την απαγορευτικη πινακιδα! ... ο καθενας οτι τον γεμιζει και οπως του αρεσει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν διαφωνώ. Υπάρχουν πολλές όρθιες μοτό χωρίς τη δικαιολογία του χώματος πάντως.
Γι' αυτό πουλάει καλά το V-Strom και το TDM στην Ελλάδα. |
|
|||
|
|||
![]()
βρε αδελφε σιγουρα και με ενα Vstrom μπορεις να οδηγησεις σβελτα και ανετα σε επαρχιακο ...αλλα δεν ειναι λιγο υπερβολικη μια συγκριση αναμεσα στις 2 μοτοσυκλετες
...στο μονο που θα μπορουσα να κανω πασο ειναι το οτι με ενα Vstrom παιρνεις περισσοτερη μοτοσυκλετα αναλογος τα ευρω που δινεις ...σε ολα τα αλλα , αν μπορεις οικονομικα ψαχνεις κατι παραπανω ...στις υπολοιπες παραμετρους εκτος του κοστους... ....δηλαδη σε φρενα , σε αναρτησεις , σε δυναμη , σε σταθεροτητα , σε ποιοτητα..... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγη Grips σε 1200GS | jprotop | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-02-2012 20:41 |
Κάνουν τα dunlop σε varadero ? | ltsiorak | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2011 12:10 |
Τι λάστιχα να βάλω σε 1200GS ??? | giamil | Τεχνικά θέματα διάφορα | 42 | 28-04-2011 15:31 |
ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ σε 1200gs ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 09-11-2010 21:53 |
Θόρυβος από καμπάνα σε 1200GS ??? | abalerno | Τεχνικά θέματα διάφορα | 47 | 22-05-2010 19:04 |