![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με συγχωρεις αν σε παρεξηγησα.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το βλέπω όταν ανεβαίνει στο βάθρο του νικητή. Παρακολούθα motogp και τα ξαναλέμε............... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Είμαι πάντα απο τη μεριά του Πρώτου. Πρωταθλητής στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ποιός είναι . Μόνο η Honda. Άλοι δεν λαμβάνουν καν συμετοχή. Και με τι μοτέρ να λάβουν. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τελείως άκυρες προτάσεις (και όχι δεν εννοώ ότι το 1200GS πάει σαν καθαρόαιμο 400άρι πχ.) Το καπάκι που λες (ναι το μεταλικό το κανονικό όχι το κάλυμα) κάνει 190 ευρώ. Εμένα είναι γδαρμένο και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω εκτός αν την πουλήσω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί πότε ήταν on-off? ![]() Για να μην πω ότι δεν ήταν ούτε on ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης θα σταματήσουν επιτέλους και να το λένε μοτοσυκλέτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά βρε φίλοι ακόμα δεν βγήκε στην κυκλοφορία και άρχισαν οι κακίες.
![]() Κανείς δεν θα σας κατεβάσει από το θρόνο της τρίτης θέσης. Μου θυμίζετε τον Κεντέρη με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη. Πάντα έναν γύρω και μετά ανάπαυλα…. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τωρα πως θα την παρης πησο ο θεος να βαλη το χερη του .............. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
(το πιο ανέκδοτο φυσικά είναι που έβαλα το ντεβίλ πάνω από κάποια Χ δέκατη έβδομη θέση - σε κάποια οποιαδήποτε άτυπη δίτροχη κατάταξη - ανέκδοτο αυτό από μόνο του) Last edited by NLS; 15-09-2011 at 16:39. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |