![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το βλέπω όταν ανεβαίνει στο βάθρο του νικητή. Παρακολούθα motogp και τα ξαναλέμε...............
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αρα με την λογικη σου τα τελευταια 8 χρονια θα επρεπε να επαιρναν ολοι citroen xsara λογω του οτι κερδιζε συνεχεια το WRC ....ωραιο αμαξι.... ....και ακομα ωραιοτερη η λογικη σου στην αγορα μηχανης....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και ένα Honda Civic (ειδικά εκείνο το παλιό το τετράγωνο που πούλησε σχεδόν σαν το corolla) με τη λογική το έπαιρνες. FYI, φυσικά με τις παραπάνω φράσεις δεν είπα κάτι καλό, κάτι κακό είπα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έπρεπε να σε είχα χθές κάτω απο την Ακρόπολη. Να ακούς Ηπειρώτικο μοιρολόι απο βιολί και να νομίζεις ότι άκουγες τον γλυκό κινητήρα ενός honda. Όχι σαν τα boxer που κροταλίζουν. Ότι και κακό να πείς εμένα μου ακούγωνται σαν μελωδίες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί υπάρχει λογική όταν αγοράζεις κάπιο αντικείμενο.Μόνο με το συναίσθημα. Εάν βάζαμε τη λογική δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί ούτε ένα Γερμανικό. Είμαι πάντα με το μέρος της τεχνολογικής υπεροχής και αξιοπιστίας. Που είναι το κακό. Εδώ ο CP έκλεισε ο Άνθρωπος ξενοδοχεία να πάει Βόρεια Ελλάδα και τελικά μια μέρα πριν ( ) και μετά έκανε βόλτες με το καράβι στην Κρήτη.Για αυτό το μηχανάκι μου γράφεις. Πάντα σιγουριά και αξιοπιστία που επιτυγχάνεται δια της τεχνολογικής υπεροχής. Καλό σου απόγευμα.........
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |