![]()  | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Απόσπασμα: 

Ή ομαδική είναι για ΟΛΑ τα μέλη του φόρουμ μας, ανεξαρτήτως τι μοτοσυκλέτα έχουν ...       

Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,  ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!  ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Απόσπασμα: 

Όταν το κανονίσεις με ενημερώνεις.       
		 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Απόσπασμα: 

O Περιστεράς ενημερώθηκε ... Τηλεφώνησέ του, για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... Μεγειά σου κ καλά χιλιόμετρα ...       

Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,  ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!  ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Πήγα κι εγώ προχθές και άλλαξα τα λάστιχα στη μηχανή μου. Τα πάντα πήγαν εξαιρετικά. Η  εργασία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η φιλοξενία ήταν υποδειγματικές. 

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο που μερίμνησε να ενημερώσει το μαγαζί για εμένα.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Πήγα κι εγώ προχθές και άλλαξα τα λάστιχα στη μηχανή μου. Τα πάντα πήγαν εξαιρετικά. Η  εργασία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η φιλοξενία ήταν υποδειγματικές. 

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο που μερίμνησε να ενημερώσει το μαγαζί για εμένα.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ήρθε η ώρα να αλλάξω τα παπά της χοντρής μου.Μέχρι τέλος του μήνα λοιπόν θα πάω,για να μην χάσω και την έκπτωση 40% που είχα κερδίσει στην ημέρα αγάπης.Μετά από την μόνιμη αλλαγή σε METZELER EXP λέω να πάω σε BRIDGESTONE.Νίκο θα σου στείλω πμ. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Καλημέρα, 

Ήρθε και για τη δικιά μου η ώρα της αλλαγής. Μου ζητάει metzeler tourance exp 110/80/R19 kai 150/70/R17. Στέλνω και pm οσονούπω!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Νέος τιμοκατάλογος !!!  ![]() ![]() Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα,  ΜΟΝΟ προς τα μέλη του GS Forum,  για την ενοικίαση χωμάτινων ελαστικών CONTINENTAL,  για ένα Σαββατοκύριακο προς 40€ !  Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνονται: α) η τοποθέτηση των ελαστικών, β) η ζυγοστάθμιση των τροχών, γ) ο ΦΠΑ 23 % Σημαντικό !!! Να σημειωθεί ότι, οι παραπάνω τιμές, προσφέρονται ΜΟΝΟ στα μέλη του GS Forum και θα πρέπει να ενημερώνεται πρώτα ο έμπορος μέσω του φόρουμ κ μετά να γίνεται η τοποθέτηση, κατόπιν ραντεβού .... ![]() . Οδηγίες προς ναυτιλομένους (sic), για την αντικατάσταση ελαστικών, μέσω της ομαδικής αγοράς του GS Forum ! 1) Ποστάρεις στο συγκεκριμένο θέμα το ενδιαφέρον σου ..... 2) Στέλνεις με pm (προσωπικό μήνυμα) στον ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ τα παρακάτω στοιχεία: Nickname: Ονοματεπώνυμο: Τηλέφωνο επικοινωνίας: Τύπο μοτοσυκλέτας: Μάρκα/τύπο/μέγεθος ελαστικού: 3) Τηλεφωνείς στον έμπορο 2107775380 (μετά 1-2 μέρες, για να προλάβει να ενημερωθεί με Fax) για ραντεβού, για την τοποθέτηση την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ![]() 4) Αφού ολοκληρώσεις (την τοποθέτηση  ), γράφεις - αν θέλεις - τις εντυπώσεις σου ....![]() Το GS Forum σου εύχεται, μεγειά τα νέα σου λάστιχα κ πολλά ασφαλή χιλιόμετρα !!! ![]() . .      

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ξέρω πως είναι να αλλάζεις λάστιχα στον Περιστερά! 

Τοποθέτησα τα καινούργια λαστιχάκια Bridgestone BW στο gsακι όλα άψογα! Ευχαριστώ gsforum!!!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ετοιμαζομαι για αλλαγη επιτελους.  

PIRELLI SCORPION MT 90 90/90/21 150/80/18 Ευχαριστω  | 
![]()  | 

| 

| 

Σχετικά Θέματα
		 | 
	||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 | 
| Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 | 
| Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 | 
| Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |