![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πέρα από τις υπόλοιπες ειδικότητές μας, γίναμε πλέον και γιατροί ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Το ίδιο λέμε δεν θα αλλάξει τιποτα θα παίρνει την ιδια αγωγή με βάση την ουσία το κουτι δεν εχει να κανει με τη περιεχόμενη ουσία ειτε ειναι εταιρίας ειτε χύμα σε κουτάκι πλαστικό.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα φάρμακα όπως όλα τα προϊόντα εξελίσονται και διαφέρουν στις λεπτομέρειες, όλοι οι καφέδες, καφέδες είναι αλλά δεν είναι ίδιοι. Άπειρα τα παραδείγματα αντιβιώσεων που έχουν προκαλέσει αλλεργίες, λογικά όλα έχουν το ίδιο βασικό συστατικό, τι είναι τότε αυτό που προκαλεί την αλλεργία (ακόμα και θανατηφόρα μερικές φορές....). Εγώ θέλω να δω πόσοι από εσάς όταν θα σας πει ένας γιατρός που έχετε εμπιστοσύνη, "κοίτα αν σου γράψω αυτό που προβλέπετε μπορεί να έχεις αυτή την παρενέργεια" ή οποία στην νέα γενιά φαρμάκων (μην μου πείτε ότι δεν θα υπάρχει) δεν υφίσταται... Και ειδικά αν αφορά το παιδί σας....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Διάφορα πρόσθετα, έκδοχα κτλ που προστίθενται στα φάρμακα λειτουργούν διαφορετικά σε κάθε οργανισμό. Θα σε ρωτήσω το άλλο όμως, το οποίο είναι το ίδιο που ρωτάει παραπάνω κι ο Σταύρος: Αν μετά από εγχείρηση καταρράκτη κάποιου δικού σου του έγραφα κολλύριο δοκιμασμένο μετά από χρόνια μελέτης και εφαρμογής εσύ θα ήθελες να το αλλάξει ο φαρμακοποιός σου με κάποιο γενόσημο με μόνο κριτήριο το κόστος; Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν και με τα διλήμματα .....δεν τα πάω καλα τελευταια ![]() Ευρω-δραχμή μνημόνιο-Συρία Τροικα-πτώχευση Κουρεμα-ξυρισμα Βουνό-θάλασσα Κερκινη-κρητη
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η δραστική ουσία ειναι αυτή που προκαλεί θεραπευτικό αποτέλεσμα και ειναι υπεύθυνη για αλλεργίες που μπορούν να προκληθούν!
Κατα συνέπεια φάρμακα που έχουν την ίδια δραστική ουσία ειναι ακριβώς τα ίδια... Άλλωστε και τωρα μια εμπορική ονομασία ειναι η "γνήσια" και μετα ακολουθούν και οι άλλες εταιρίες που βγάζουν φάρμακα με την ίδια ουσία αλλα με άλλη εμπορική ονομασία,περνούν τους ελέγχους,παίρνουν τις εγκρίσεις,και βγαίνουν στην αγορά... |
|
|
|||
|
|||
|
Η Μονη διάφορα ειναι οτι χάνουν οι γιατροί τη δυνατότητα επιλογής εμπορικής ονομασίας και κατα συνέπεια εταιρίας,με οτι αυτο συνεπάγεται...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μηπως θες να πεις με απλα λογια οτι οι γιατροι θα χασουν τις μιζες απ τα φαρμακα που γραφουν και θα τις καρποθουν "καποιοι" αλλοι? ![]() αντε οχι μιζες....bonus..!!!! Last edited by giamil; 09-03-2012 at 00:42. |
![]() |
|
|